Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Neata,

Ariya, legat de epidurala sa stii ca ai dreptate...eu am facut de doua ori si prima oara a fost excelent, nu am simtit nimic!! A doua oara nu stiu ce s-a intamplat insa am simtit TOT!! Desi Dr anestezista zicea ca e OK...nu pot sa pricep ce s-a intamplat...ca doar procedura a fost aceeasi...corpul meu acelasi...doar ca am schimbat Dr anestezist (din pacate)...
Stii ce nu inteleg eu? ce diferenta este intre epidurala si rahi? E diferenta sa procedura? E diferenta de substanta anestezica folosita??

pai rahi e o injectie, efectul dureaza cateva ore si asta e...

la epidurala lasa cateterul si mai poate pune substanta din cand in cand dc e nevoie...
partea proasta ca f putin stiu sa faca asta (de ex in tot municipalul doar vreo 3 anestezisti se baga la asa ceva - personal asta ma sperie cel mai tare ca doc mia zis ca dc nu nici unu pe tura nu are cum sa mi se faca epidurala)

ref la miere ma scuzati pt limbaj da aia sunt niste cretini... cum mama masi lasi ma pe cineva dupa 20 si de ore de travaliu sa mai impinga inca 5? eu admirabil ca miere nu ii face ca la usa cortului dar mie mi se pare ca absolut orice protocoale ar avea au intrecut cu mult masura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

ALINUTA la epidurala iti monteaza cateterul ala prin care iti mai "toarna" anestezie la nevoie,iar epidurala ,din cate am inteles,actioneaza doar pe centri durerii,iar rahia iti aneseziaza tot - nu mai simti nimic,nu poti sa misti picioarele,esti pa de la talie in jos,iar pt asta iti face doar o intepatura in coloana...stiu ca m-am documentat dand un search pe google...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Mihai Adrian

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Alina mersi de info si de incurajari.

Ultimele analize de sange le-am gacut in decembrie, insa o sa le repet la inceputul lui februarie ca sa fie "proaspete".

Bee, astazi sau maine ne gandeam sa facem un tur al maternitatii, am tot amanat ca au intervenit diverse, da' poate week-end-ul asta dam o fuga pana acolo. Iti zic pe forum cum a fost.

Oricum vreau sa iesim din casa ca deja m-am plictisit, desi eu inca mai merg la munca. Vreau sa cautam carucior.

By the way, voi ce carucior ati luat?

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bee, Anei i-am facut gauri la 4 luni pt ca asa mi s-a spus ca ar fi bine sa se faca dupa vaccinul de la 4 luni. I-am facut la Medlife si pot sa zic ca plans ceva saracuta
Astia la Euroclinic nu cred ca fac...in spital. Uite nu am intrebat, dar in 2006 cand s-a nascut Ana nu faceau sigur. Stiu ca sunt unele mamici care le fac inca din spital....
Eu zic sa mai astepti. De facut trebuie sa-i faci ce-o drept, dar nu acum...Iar chestia cu durerea nu prea e asa...cum sa nu o simta, o simt saracutii. OF sa vezi cand o sa-i faca Screening-ul bebelusei tale!! Sa te astepti sa te ia plansul, ca o sa planga rau de tot saraca si pe tine o sa te dea afara din cabinet ca sa nu te impresioneze...dar tot o sa auzi. Mie imi venea sa musc din perete si sa ma duc sa o iau de acolo...

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

FLO si eu i-am facut fetei gauri in urechi nou nascuta ca se fac imediat si copilul chiar nu are nimic ... a mea nici n-a plans,nimic n-a zis...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Mihai Adrian

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

E clar, inseamna ca eu am avut epidurala in ambele cazuri, insa ATAT de diferite ca senzatie...nu pot sa-mi explic de ce...asta e, bine ca s-a terminat

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, ce inseamna screening? Un control general? Of, puii mici, mi-au dat lacrimile numai la gandul ca ar putea sa o doara ceva!
Ce face Ana, mai bine? S-a mai trezit noaptea?

Bee38+
AMR 3 zile!!!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Bee, la fiecare nou-nascut cei de la Euroclinic fac un Test de Screening. Adica, il inteapa in calcai si ii ia sange ca la un fel de Dry Test. Apoi se pun pe o hartie vreo 6 mostre din sangele bebelusului. Acest test se face pt a depista daca pe viitor bebelusul are vreo posibilitate sa faca vreo boala ciudata...sau sa dezvolte vreun handicap. Nu pot sa zic cum tipa saracii....nici nu lasa mamele sa stea in cabinet cand le face asta...

Pe Ana am trimis-o la mama aseara....sa ne mai odihnim si noi.
Inca nu am sunat sa vad...mi-e frica

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Bee, la fiecare nou-nascut cei de la Euroclinic fac un Test de Screening. Adica, il inteapa in calcai si ii ia sange ca la un fel de Dry Test. Apoi se pun pe o hartie vreo 6 mostre din sangele bebelusului. Acest test se face pt a depista daca pe viitor bebelusul are vreo posibilitate sa faca vreo boala ciudata...sau sa dezvolte vreun handicap. Nu pot sa zic cum tipa saracii....nici nu lasa mamele sa stea in cabinet cand le face asta...

Saracutii

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

FELICITARI CELOR DOUA IRINE CARE AU NASCUT .... MULTA SANATATE , REFACERE USOARA SI BEBICI SANATOSI SI NECOLICIOSI

eu am fost la medic ieri .... cand a auzit de faza cu oreionul a ras de mine .... ahahahah ... asa ca m-a linistit ... si a zis ca daca e sa apara ceva totusi sa il sun .... suntem in grafic ... masuratorile indica exact 36 de sapt cate avem implinite si m-a mai chemat tocmai pe 6 febr ... asa ca cu aceasta ocaziune m-am hotarat cum fac cu nasterea .... daca apare pana pe 6 nasc la medgidia .... daca nu nasc la bucuresti si gataaaaaaaaaaaa .... cu sresul ...

am luat ieri si carut , saltea de patut, loc de hoaca de bebe cu carusel .... masa de infasat si am primit de la niste viitori fini cadita cu suport si un buretel de baie de la ok baby ....

suntem fericiti ca am mai terminat din lista ...

pupici

36+ANTONIA IOANA
AMR 4SAPT

Camelia

Mergi la inceput