Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cami ce bine ca ai scapat de un stres.

Poti sa-mi spui si mie te rog ce carut ati luat?

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Felicitari Miere!

Felicitari Irina!

Eu am un pui agatat de mine aproape non-stop si nu mai pot face nimic.
Am si eu 2 intrebari:de cand incepe rasfatul?Acum ca fii-miu urla ca din gura de sarpe cand e la el in patut,iar daca il iau in brate tace..e rasfat,fitze?Daca incerc sa-l pun in patut,pe la jumatea drumului asa,il vad cum se pregateste sa urle.Insa pt mine e nasol,nu pot face nimic si sunt multe de facut.Acum de ex sunt pe post de saltea,el doarme foarte comod ..pe mine.
2.cum ii dati calciu gluconic?al meu il scuipa si nu e chip sa-l bea.
revin.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

In primul rand felicitari Miere, esti o eroina. Este superb Aidan. Nu am apucat sa citesc povestea dar o sa citesc imediat.

Irina felicitari, ai scapat, asteptam povesti si de la tine.

Sa va traiasca ingerasii si sa fie papaciosi si necoliciosi

Tec

Crisspolis ce patut superb....

Andre La multi ani pentru Ilinca, sa creasca mare si sanatoasa

Hai Lisa, curaj, ca vad ca pierzi cate un pic de dop in fiecare zi....se apropie.

Citesc povestea lui Miere si revin cu pove despre noaptea mea infernala.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ledi, daca pe tine doarme de n-are aer si cand il pui in patut urla...e cam clar ce are
Pe de alta parte sugarii asa mici nu prea plang fara nici un motiv. Asigura-te ca e totul OK in patut, adica:
- Pune sub saltea un inaltator sa fie un pic inclinata unde sta cu capul (pe tine sta inclinat)
- Incearca sa-l culci pe o parte si in spate pune-i o paturica facuta sul (lor le place acum sa se simta inghesuiti, ca in uter...asa se simt bine si aparati. Ideea unui pat mare si cu mult loc nu le surade asa cum ne surade nou)
- Daca pe tine doarme pe burta (adica pe burta lui) si cand il pui in pat il pui pe spate sau pe o parte inseamna ca il doare burtica, are gaze si el se simte bine daca sta cu burtica lui pe burtica ta (sau pe tine).
- Verifica daca in camera unde il culci nu e prea cald, sau prea frig. E posibil fiind prea frig el sa se simta bine la tine in brate unde ii este mai cald.

Oricum, fa tot posibiliul sa-l culci in patut! va fi MULT mai bine si pentru el si pentru tine...dupa cum ai observat, nu o sa mai ai timp de nimic daca continui asa...

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere, m-ai emotionat foarte mult, este clar ca aveti un ingeras care are grija de voi si va da putere sa treceti peste toate. Sa te odihnesti acum ca asta e cel mai important.

Acum sa va pove despre mine. Ieri am fost la cumparaturi in Carrefour. Sunt niste reduce imense la hainutele de copii....va recomand sa va duceti sa cumparati. Eu am cumparat 3 bluze pentru prichindel cu 6 lei.
Am cumparat Homeogene asa cum m-ati sfatuit si intr-adevar azi noapte nu m-a mai usturat gatul atat de rau dar aerul care il trag pe nas mi se pare foarte rece si ma ustura pe caile respiratorii....(sper ca nu vb prostii, dar asa mi se pare). Pe la ora 3.30 - 04.00 m-am trezit, mi-am facut un ceai si am stat treaza vreo doua ore......ingrozitor. Pe la 5-6 am reusit sa adorm pana pe la 10. Acum m-am trezit si tot ma ustura gatul. Am baut la ceaiuri cu lamaie si miere de mi s-a acrit.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bebelusi, o sa treaca si gatul. Tine-te de Homeogene si ai grija ca ceaiurile pe care le bei sa nu fie prea fierbinti.

Eu sunt siderata de modul in care se promoveaza vanatoarea in Romania. Toate posturile rasuna de marea vanatoare de la Balc. Oare oamenii astia bogati nu au alte bucurii decat sa omoare animale? Stiu ca e off topic dar sunt profund indignata.

Bee38+
AMR 3 zile!!!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bee, ai dreptate cu vanatoarea!! Este cel mai ingrozitor lucru! Cum poate fi asta numit un sport??? Eu as interzice asa ceva prin lege!

Bebelusi , o sa treaca...stiu ca e nasol sa nu dormi, insa oarecum te cam pregatesti acum....

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si vanatorile astea sunt necesare, oricat de groaznice par, ca altfel s-ar inmulti mult prea tare mistretii. da nu inteleg de ce peste tot e stirea nr 1 a zilei...

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Ledi, daca pe tine doarme de n-are aer si cand il pui in patut urla...e cam clar ce are
Pe de alta parte sugarii asa mici nu prea plang fara nici un motiv. Asigura-te ca e totul OK in patut, adica:
- Pune sub saltea un inaltator sa fie un pic inclinata unde sta cu capul (pe tine sta inclinat)
- Incearca sa-l culci pe o parte si in spate pune-i o paturica facuta sul (lor le place acum sa se simta inghesuiti, ca in uter...asa se simt bine si aparati. Ideea unui pat mare si cu mult loc nu le surade asa cum ne surade nou)
- Daca pe tine doarme pe burta (adica pe burta lui) si cand il pui in pat il pui pe spate sau pe o parte inseamna ca il doare burtica, are gaze si el se simte bine daca sta cu burtica lui pe burtica ta (sau pe tine).
- Verifica daca in camera unde il culci nu e prea cald, sau prea frig. E posibil fiind prea frig el sa se simta bine la tine in brate unde ii este mai cald.

Oricum, fa tot posibiliul sa-l culci in patut! va fi MULT mai bine si pentru el si pentru tine...dupa cum ai observat, nu o sa mai ai timp de nimic daca continui asa...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Am incercat sa-i fac un fel de cosulet din paturica,cum zicea spic..degeaba.I-am mai pus haine de-ale noastre(functiona pe moment),dar la mami in brate sau la tati e cel mai bine!
Pe mine,da, sta pe burtica,inclinat.In pat nu pot sa-l pun pe burtica ca mi-e frica.Gaze are,desi incerc sa i le dau afara pe toate dupa fiecare masa si chiar in timpul mesei.Plus ca ii dau de ieri Debridat(ca Sab-ul nu mai functioneaza,colic baby nu,baby drink nu..si mi-a facut niste crize de colici de-mi venea sa-mi iau campii cand il vedeam cat se chinuie)De aseara i-am dat Debridat si e multtt mai bine.Dar cred ca s-a prins,ca eu nu suport sa-l aud cum plange..il las maxim cateva secunde si ma duc la el ca nu suport..si cand ii vad lacrimute la ochisori mai ca ma apuca si pe mine plansul.Deci ma are la degetul mic,se pare
Mereu ma asigur ca e in regula si el(mancat,schimbat etc) si patutul(sa nu-l deranjeze ceva pe acolo),de aia nici nu inteleg de ce plange..Eu stiu ca patul ala are ace si la mami in brate dispar ca prin minune toate,dar eu nu mai apuc sa fac nimic.Nu mai zic ca nici la examen nu am fost vineri si nici nu stiu daca ajung in sesiunea asta la vreun examen.
In camera sunt 22-23 de grade.Insa se simte bine cand e pe mine sub pilota.Pe el,cand sta in patut, il acopar cu o paturica subtirica,dar putin,ca se misca si l-am tot gasit cu paturica in cap si mi-e frica sa nu se sufoce.Ba l-am gasit si de-a latul patului,nu stiu cum reuseste.
Doarme si in patut,nu zic ca nu doarme deloc in patut,dar ori trebuie sa fie obosit,ori adoarme la bibe si il pun eu in pat.Dar daca e treaz se foieste,se invarteste,se agita,da din maini si din picioare,incepe sa scanceasca..daca vede ca nu merge,urla,ca stie el ca atunci sigur sare maica-sa ca arsa direct la el.
Deci,ce ma fac?

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Felicitari Miere! Sa va traiasca bb Aidan si sa fie fericit!
Off, prin cate ai trecut! Se pare ca eu cu o epidurala nereusita, o trezire "mai lenta" din anestezia generala si cefaleea care a urmat, sunt mic copil. Sa ai parte de o recuperare rapida!

mey poate ne povestesti totusi ce si cum fu cu nasterea bblinei...

nu te mai gandi momentan la kg ca intri in depresie si nu face bine la laptic (zic eu care pana in sapt 34-35 aveam doar 13 kg luate si acum in sapt 38 am 18 )

38+

Mey in mare cam astea au fost problemele mele. Anestezistul merita nota 0.
Slava domnului fetita n-a avut nici o problema.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput