Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118
Raspunsuri - Pagina 7
lisa79 spune:
cred ca de abia in momente de genul asta(cum trece Miere) ne dam seama de ce se zice ca iubirea de mama nu are limite. ne-am da si viata pentru copiii nostri.
miere...din nou,feliciatri! sa te refaci rapid si sa ai mult mult lapte si bb necolicios si sanatos(multi de si am mai folosit).
yasky...multumesc de agitate,le voi lua in considerare in cap 120.
eu raportez : la fiecare mers la baie,eliminam dop.trebuie sa ma relaxez,ca numai poveste Irinei imi e in cap!
sa aveti o noapte buna!
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
miereamara spune:
Pozici cu Aidan
http://flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
Lisa, nastere usoara, te sun maine ca mi-au scos tubul din stomac si acum mi-e mai usor sa vb.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
anca_ spune:
Miere, Aidan e f dragut! Te cred ca a meritat orice! Sa iti traiasca, sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurii! Recuperare usoara si mult laptic!!
38+
cris30 spune:
Aidan e frumusel tare, are si cu cine semana .Va pup pe amandoi
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
cristi_2003 spune:
neatza
miere - aidan e superb, e tare dragut.
lasa ca te recuperezi tu si sa vezi ce bine o sa fie.
irina.c - felicitari pentru baietel, vrem poze, sa fie sanatos si cuminte.
bine ca mai apar baietii ca pana acuma au fost mai multe fete.
dark - si noi l-am scos miercuri pe carol la o plimbare in mall. si m-am socat - din secunda in care am iesit pe usa casei pana ne-am intors a dormit dus, fara nici un gest mic, ceva - de cateva ori am controlat daca mai respira. si am zis ca daca e asa atunci stiu ce am de facut cand nu doarme - chem 5-6 prieteni, deschidem barul, punem muzica tare... sa doarma copilul.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
flowerbee spune:
A citit cu sufletul la gura experienta lui Miere, dar ma bucur din tot sufletul ca si ea si bebe sunt bine. Bebe Aidan e o dulceata! Oricum, dupa parerea mea, medicii au exagerat lasand-o sa se chinuie atat, si ea si bebe.
Am vazut poze de bebei frumosi si haiosi si abia astept sa o tin si eu pe a mea in brate.
Lisa, deci pastrez agitatele pt cap 12O, da?
Eu ma apropii de moment si am niste emotii...mi se pare asa de ciudat sa fiu constienta in timp ce ma taie...sper sa prinda anestezia.
Bee38+
AMR 4 zile
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
ariya spune:
MIERICICO,m-ai socat!...eu nu stiu ce puii mei de medici sunt acolo!....bai,nene,e mai rau decat se poate imagina...America...pe mine ,in italia,dupa 5 ore de travaliu ,cand au vazut ca nu ma dilat,nici n-au mai stat pe ganduri - directia cezariana...aia nu sunt sanatosi acolo,la tine!!!Doamne prin ce-ai trecut!pupa-ti comoara ca i-am vazut pozele si e ca un ingeras de dulce!!!
sa-ti dea Dumnezeu sa te refaci cat mai repede si,daca-ti trece prin cap sa mai faci vreun copil,sa vii sa nasti in tara,soro,ca acolo....te pup din tot sufletul si sunt cu gandul la tine,crede-ma!!!
Flo ,mie mi-e frica de epidurala ca am tot citit de persoane la care nu a prins bine...o sa fac rahie ,cum am avut si la ceilalti...doar la amedeo am avut dureri de cap,la fi-mea deloc,doar de burtaaaaa....
ANDRE_EA,cum sa fie urat numele Ilinca?!mie-mi place foarte tare!!!
Irina C,te pup!sper ca esti bine!
Nu mai stiu cine a zis ca vrea wrap...pe site-ul asta n a n d u . r o ,scoate pauzele..
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Mihai Adrian
AMR 2 SAPTAMANI
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Fetelor, as vrea sa cumpar si eu un baby wrap din Bucuresti si nu stiu de unde...sau mai degraba, daca ati luat vreuna, de unde si ce model sa aleg? as vrea sa fie si lejer de purtat si safe in acelasi timp. A! si sa nu coste nici 5 mil . Stiu, vreau cam multe, dar ma intrebam daca voi ati gasit ceva in genul asta prin Bucuresti Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (36+) Anuc, eu am luat de la Mothercare...si e fain. |
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui iuliacris Ingrid70, am intrebat la cursul prenatal de placenta anterioara si a zis ca nasterea vaginala nu e mai dificila. am intrebat si daca e mai probabil ca bebele sa fie in pozitie posterioara(cu spatele spre coloana mamei, nasterea fiind mai dificila atunci)dat fiind pozitia placentei si a zis ca nu, ca depinde mai mult de pelvis. Oricum in Ro va fac mai multe eco si isi dau seama de pozitie. Cred ca va fi OK. A zis ca trebuie sa fie mai atenti la cezariana.POZEIulia 34+ Carla Maria |
Porumbita spune:
citat din mesajul lui Anuc Fetelor, as vrea sa cumpar si eu un baby wrap din Bucuresti si nu stiu de unde...sau mai degraba, daca ati luat vreuna, de unde si ce model sa aleg? as vrea sa fie si lejer de purtat si safe in acelasi timp. A! si sa nu coste nici 5 mil . Stiu, vreau cam multe, dar ma intrebam daca voi ati gasit ceva in genul asta prin Bucuresti Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (36+) |
eu l-am cumparat de la Adita (membru DC) si un sling de pe un site englezesc
poti comanda si de aici
www.sling.ro