Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

lasa lily,sa nu ne mai planmgem,la cat a suferit miere,o perfuzie e nimica toata. io o iau pe ea ca model
scoatem majoretele pt tine???oricum le incalzesc

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Si noi acasa (deja am papat si ne pregatim de bagat in pat... de dormit... om vedea )

"Plimbarea" a fost de fapt o iesire in gasca la Mothercare si la un supermarket. Afara frig dar uscat... bebe imbracat bine - de fapt el afara a fost doar pe traseu casa-masina, masina-magazine si ...inapoi. Iar magazinele cam goale (intentionat ne-am dus aproape de ora inchiderii). Se pare ca i-a placut, a stat cuminte in scaunelul lui si in carucior ( prima data am folosit Bugaboo-ul si intr-adevar e usor de manevrat)

Ma duc si eu sa citesc povestea lui Miere si a lui Aidan - Miere, multumim de mesaj, ne-ai cam dat emotii, important e ca tu si Aidan sunteti bine. Inca o data, FELICITARI!!!!

Andre_ea, sa stii ca Ilinca e un nume tare frumos - era unul de pe listuta noastra cu nume romanesti de fetita

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Vai de viata mea Lisa, eu nu mai nasc!Acum am terminat de citit prin ce a trecut Miere si mi s-a ridicat parul pe mine!Este inuman prin ce a trecut saraca de ea! Bine ca sunt ok amandoi, si ea si bebe Aidan, dar totusi.Zici ca nasti in SUA, nu in Romania, si uite prin ce treci

Liliana38+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Si eu am terminat de citit povestea Mierii. Infiorator
Miere, jos palaria ca ai reusit sa treci cu bine prin tot cosmarul asta! Acum sa-ti dea DD multa sanatate sa te poti reface si sa te bucuri din plin de Aidan!

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ufff... am terminat si eu de citit... cu sufletul la gura!
Irina, Aidan, dragii de voi, bine ca s-a terminat si sunteti bine acum

Multa sanatate si recuperare usoara acum

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry sunteti amandoi niste eroi, m-ai lasat fara cuvinte cu povestea asta.Sper sa uiti cat mai repede experienta si mai ales durerea prin care ai trecut.Tot respectul pentru tine si Aidan ,

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iulia intra la apa dar foarte putin.Eu am spalat si de mana hainute si caciulite si le-am stors tot de mana si s-au labartat, parca se facusera cu un numar mai mare.Acuma le spal numai la masina si le usuc la high temparature.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Am citit si eu povestea Mierei... chiar ca ti se urca parul maciuca... Prin cate chinuri au trecut amandoi... dar totul e bine cand se termina cu bine!! Sa va dea DD multa sanatate si putere de refacere!! Pupici multi si de la noi!!

Andre_ea, si mie imi place tare mult numele Ilinca!! Sa-ti traiasca printesa, sa cresca mare, sanatoasa impreuna cu fratiorul ei!!

Adina & Luka& bobita din burtica35+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Am uitat sa scot ametitele:

Tec

Lisa

Anca_

Nu stiu daca mai intru pana la cap. 120... si de asta va urez multa bafta fetelor!! Curaj!! Sigur va fi bine!!

Adina & Luka& bobita din burtica35+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

fetelor nu va speriati, nici o nastere nu seamana una cu cealalta. asta a fost sa fie la mine, dar a meritat orice efort. cand vezi copilasul uiti tot, dc nu m-ar durea burta, as zice ca am avut ub cosmar, un vis urat.

Irinac, felicitari! sa iti traiasca bb-le si tu sa te refaci cat mai repede.
va pup si multumesc inca o data pt tot.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput