Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Ileana le scoteam si pt tine

Ileana

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Cami ma bucur ca ati cumparat carucior, sa-l stapaneasca sanatoasa domnisoara.
Aalina astept... dar imi este asa de greuuuuuu, Radu ma striga" balenuta lui bebe".

Alina am avut ieri niste peripetii... eu dau examen la calculator-grila, ajung la etj 2 unde era sala de examen, si nenea de la usa imi zice ca trebuie sa iau de la nu stiu ce sala de la parter un bonulet de ordine. , ma apuca putin nervii.. se duce sa-l ia o colega binevoitoare, am bonuletul intru in sala... nu ma puteam loga.., acelasi nene" Doamna imi pare rau ca sunteti in situatia asta dar trebuie sa pergeti in corpul B la etajul 3 la secretariat sa vedeti de ce nu va puteti loga", plec... ajung acolo de abia mai respiram... ca am urcat pe scari... tanti de acolo..." va trebuie si buletinul, nu numai carnetul de student, ca sa va verific CNP-ul" eu luasem la mine doar carnetul... am intrebat-o daca-si bate joc de mine... intr-un final s-a rezolvat, cert este ca in total am urcat 8 etaje (cu cel de acasa).... am venit totusi nervoasa...
DAR am luat nota 7 la examen... pentru mine e suficient...

Patricia multa sanatate, sigur va trece raceala in curand..
Ira schimba pediatra....

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bravo Carmen,bine ca ai scapat de examen!

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere,e asa dulce Aidan!Sa-ti traiasca.
Am vazut poze cu Aidan,Daria a lui Selene,de fapt am vazut toate pozele din contul comun,numai ca uneori uit sa si felicit mamicile pt comorile lor frumoase...mai ales ca de cele mai multe ori scriu c-o mana.(cealalta e ocupata cu bb)
Fetelor eu nu-l las sa planga,am si zis ca nu suport sa-l vad/aud ca plange,insa vreau o solutie sa le fac pe toate.Nu am parintii langa mine sau persoane care sa ma ajute,tati e cu munca ziua si noaptea trebuie sa se odihneasca,avand in vedere ca umbla cu masina..Deci trebuie sa fac cumva sa le impac pe toate..plus ca-s foarte stresata cu sesiunea asta,cu examenele,cand le voi da nush.. si-s si foarte obosita..

Selene,dr mi-a prescris calciu,dar nu i-l pot da..nu il vrea.Ori il scuipa,ori daca il amestec putin cu laptic,mi-l varsa..si apoi imi tot varsa si nu-mi convine.Aseara l-am gustat si eu sa vad de ce nu=i place si are intr-adevar un gust aiurea..nu stiu cum sa i-l dau.Oricum o sa merg la o drita pediatra mai buna si o sa vad ce ma sfatuieste.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Fetelor multumesc pt incurajari, va tin la curent pana o fi sa merg la spital. Pana atunci sunt cu un ochi aici si cu unul la "simptome".

Ileana 40+ cu

Mergi la inceput

Multumesc Lisa dar a fost primul din 6..., si daca imi faca asa la fiecare examen.... .

Ledi tu la ce facultate esti?

Poze ..

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Carmen s-or fi gandit aia ca urcatul pe scari face bine la starea ta Oricum bravo ca ai scapat de examen.
Eu ma incurajez ca mi-am dorit tare mult sarcina asta si cum e pe final imi zic ca acum e timpul sa profit de ea. Nu mai merg la lucru, toate sunt pregatite...deci mana pe burtica si relax.

Leditia fa-le si tu in ordinea prioritatilor. Care nu sunt musai sau urgente...sa astepte. Important e sa te si odihnesti in perioada asta.

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

carmen, felicitari pentru nota 7.

bee, nu-mi vine sa cred ce putin mai este
Eu am luat saltea de cocos de la babyconfort, dar spre rusinea mea nu stiu cat este de groasa.Mie mi se pare destul de groasa.
Despre ce canapea zici tu?

38+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, eu imi fac tot felul de scenarii...cum va fi cand se va declansa travaliul, mai ales ca e a doua nastere si sper eu sa mearga totul mai repede. Daca pierd dopul primul, nu-mi fac probleme, am timp suficient, la fel si cu contractiile...dar ce se intampla daca se rupe apa prima? in cat timp trebuie sa ajung la spital? ca eu ma tot gandesc ca as vrea sa am timp sa fac un dus, un epilat scurt prin anumite zone si abia apoi sa iau bagajul si s-o intindem spre spital. Nu mai zic ca daca se intampla noaptea, va trebui s-o ducem intai pe Ioana la soacra-mea sau pe soacra-mea la noi....eu stiam ca daca se rupe apa, graba e mi mare. asa e?

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (36+)

Mergi la inceput

Cadia Doamne cat de putin mai ai si tu... 1-2 sapt maxim...

Poze ..

34+

Mergi la inceput