Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna fetelor!

am vrut doar sa va dau de stire ca ne aflam la spital de azi dimineata de la 7. Mi s-a rupt apa, dar de atunci am doar contractii medii, se pare ca mai dureaza. Tocmai mi-au dat o pastila pentru inducere, caci asteptam deja de 10 ore.
Sper sa n-o iau pe urmele lui Miere!

Va pup pe toate si va tin la curent, ori eu ori sotul in engleza!

Ioana

38+ cu Lucas

Poze samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Am sunat la spital si mi-au spus ca poate fi semn ca nasterea se apropie, dar ca poate dura si cateva zile si sa sun din nou daca se intampla ceva nou.
As vrea sa stiu daca la voi a inceput nasterea asa, sau daca macar ati auzit ca s-a intamplat cuiva.
Ooof asteptarea asta!

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Asparagus, nastere usoara! Gandeste-te ca totul va fi bine si ca in curand iti vei tine minunea in brate!

Ileana, monitorizeaza-ti cu atentie simptomele, ca nasterea se poate declansa oricand. Poate ca ai eliminat dopul, de acolo urmele rosietice.

Cadia, mai avem de luat baby phone, umidificator (daca e nevoie), pompa de san (daca e nevoie), canapea si salteluta de cocos (nu am gasit pana acum una mai groasa de 6 cm). Nu ne grabim insa pt ca in primele luni bebe va dormi in cosuletul de la Mothercare pe care il voi pune langa patul nostru.

Nu mai am rabdare deja...ma doare capul, burta, sunt super irascibila...numai mama stie, si sotul.

Bee38+
AMR 3 zile!!!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pai la ce ritm aveti ar trebui sa nasc aZi si eu vreau luni ca asa m-0am nascut si eu!
asparagus,iti imprumut agitatele mele,gata incalzite.nbastere usoara!
Ileana,la dopul meu,a fost maronie culoare nu rosie. eu una,as merge la spital. nu te stresa ,o sa fie bine!

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxi felicitari, sa iti traiasca minunea. Ai nascut la Eva in Brasov, ca stiu ca medicul Podasca e si acolo.

Idaira felicitari dar povesteste-ne mai multe amanunte...ne lasi asa??

Asparagus . Hai fetelor, scoateti agitatele. Fii tare. Totul va fi bine.

Ileana le incalzim si pentru tine????

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

ASPARAGUS,ILEANA

Miere sa va traiasca flacaul este un scump... Doamne cat de frumos e..
Irina felicitari si voua!!

Iris bine ai venit acasa, sa va traiasca nepotelul... mama ta nu se poate plictisi...
Selene superbe pozele cu Daria.. face niste mutrite!
Cris30 si Daria ta este superba, imi place mult poza cand este in patut!!
Andrea, Andrei e cand doarme in pozitia favorita!!!

Fetele care ati pus poze cu ganditi-va si la noi, cele care mai avem pana ii tinem in brate, sunt asa de scumpi, mai ca am vrea sa nastem mai repede...(unele).. Oricum sa va traiasca la toate!!!

Lisa sa inteleg ca tii mortis sa nasti la cap.120??
Flo incearca sa stai linistita, o iei pe urmele Irinei?? Totul va fi bine!!!!
Cadia sa va traiasca grasunica... stai linistita, indiferent pe unde o scoti important este sa fie bine si sanatoasa...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Roxy, FELICITARI!!!! Sa creasca mare-mare bebe Tudor, sanatos si norocos, si multe bucurii sa aveti impreuna intreaga familie

TEC

ASPARAGUS

Mult succes fetelor, o sa fie bine si in curand o sa tineti bebeii in brate

Ileana, ai grija de tine si tine-ne la curent. Daca se mai "lasa" cu pete rosii, eu zic totusi sa suni din nou la spital ( noua ni se spusese ca hemoragie in ultimele saptamani NU E BINE).

Lisa... se tot elimina din dop... tine-ne si tu la curent daca e cazul sa scoatem agitatele si pentru tine. Ca uite, taras-grabis trece si capitolul asta (oricum bebe vine cand vrea el, nu cand vrem noi )

Idaira, bine ai venit printre noi, multe felicitari, sa creasca mare Carla si sa fie sanatoasa si fericita Fetelor, ar putea cineva care are parola sa actualizeze listuta ?

Ira, zic si eu ca restul fetelor... schimba pediatra neaparat!

La noi e lume multa...au venit bunicii din Londra si uite ca la bebe mic i s-a facut fomica... trebuie sa deschidem (din nou) milk bar-ul

Un week-end frumos va urez la toata lumea, la bebici, mamici, burtici

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Asparagus, nastere usoara!

Ileana, sincer nu mai ai mult de asteptat! BAFTA!!

Bee, stiu senzatia...inainte sa nasc cu vreo sapt. cred ca m-am certat cu toata familia ...eram super irascibila si nervoasa...e normal. Mai ai 2 zile (ca azi a trecut) si gata! Ce sa-ti aduc bun?

Carmen, ce ai facut la examen?

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

apoi nu mortis,dar e fain capt 120! oricum,vine bb cand vrea si tot la fel de draga imi va fi.am eu piticii mei...de la hormoni!

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Irina.C va pupa pe toate. Este mai bine ca ieri. A inceput din 3 in 3 ore sa mearga la bb. Si spune ca bb Alexandru e frumos

Idaira bine ai venit. Sa ne povestesti cum ai nascut si asteptam poze cu bb.

Asparagus
Ileana

Carmen stai cuminte la rand cu nasterea. Ca eu inca nu vreau sa nasc.

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput