Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118
Raspunsuri - Pagina 13
miereamara spune:
Bey mi-am mai revenit, mi-au scos tubul din stomac (aveam un tub bagat pe nas pana in stomac),mi-au scos catetterul,perfuziile, azi am voie sa mananc si eu lichide (e a patra zi de cand nu am mai mancat si baut nimic, doar gheata am avut voie). M-am ridicat din pat de ieri, azi pot singura fara ajutor, vreau sa fac un dus, burta nu ma mai doare asa rau, inca mai iau morfina, laptic nu am inca, dar azi vreau sa pun puiul la piept, pana acum nu am avut cum cu atatea tuburi bagate in mine.
Eu sunt sigura ca totul o sa fie bine, maine s-ar putea sa ne dea drumul acasa.
Nu am scris povestea aici pt ca nu am fost sigura ca toata lumea vrea sa o citeasca, sa nu va speriati, asa cine vrea, se duce acolo si citeste. (ma rog nu e o poveste in adevaratul sens al cuvantului, am fost atat de socata si obosita incat f greu s-a realizat bonding-ul cu bebele, ma uitam la el si parca nu imi venea sa cred ca e al meu, mai ales ca nu am vazut cand l-a scos din burta, nu am putut avea grija de el de la inceput, exact ceea ce nu-mi doream eu de la o cezariana).
Acum incet, incet am inceput sa am grija de el,sta cu mine in camera, e cumintel,mi-e asa de drag de el, un lungan, a avut 53.5 cm dcimi aduc bine aminte. Ieri am schimbat si primul scutec:))) si tati l-a hranit.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Aalina spune:
Roxi felicitari! Sa creasca mare Tudor si sa va bucure
Miere sper sa vina repede lapticul si sa ajungeti acasa cu bine. Las ca va obisnuiti voi cu noua formatie
cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani
Idaira spune:
Buna !
Am sa va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta de mamici de ianuarie.Carla s-a nascut pe 9.01.2009 .
Multumesc!
Cautind o bucatica de viata
CADIA spune:
Salutare, fetelor cucuietelor!
Miere, meriti mii de si mii de
Tec
Bee, suntem si noi pe aici, dar cu ceva trebusoara prin casa.Am facut salata boeuf.
Ce mai aveti de luat, dupa ce cumparati si umidifiatorul???
Noi am fost aseara la eco de 37 sapt.
Totul e OK, iar pustoaica este o grasunica: 3500gCred ca in ritmul asta ajungem la cezariana.Luni dimineatza mergem la dr.gineco si poate hotaram ceva.
37+cu CLARA MARIA
Selene_Bunny spune:
cris30, pentru tine: http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1109
iuliacris, eu sunt mai mult clujeanca, dar mi-am petrecut copilaria (pana in clasa a 8-a) in Sg. Bai.
lisa, au mancat aia pe cinste la vama, din salamul tau de Sibiu...
Io inca sunt f. adormita. Ieri am patit o chestie - o sa ma certe roxanaz ca nu dorm destul - la ora 16 m-am pus sa hranesc copilul, am reusit sa-i dau un san, cand am trecut la celalalt, mi s-a rupt filmu', am adormit lemn, habar n-am cum s-a descurcat singura micutza, cum a adormit la loc, cert este ca m-am trezit pe la 19, cand s-a trezit si ea din nou si cauta tzitzi... Azi-noapte, la fel, chiauna de somn, am pozitionat-o la san tragand-o de hainutze, n-am avut fortza suficienta sa ma ridic si s-o asez cum trebuie, Doamne iarta-ma... Si pe urma imi fac mustrari de constiinta, c-oi manevra prea dur copilul si poate ii zgudui capsorul sau asa... Dar nici incredere in mine n-aveam, ca reusesc sa stau cu ea in brate, chiar si in fund sau cumva...
bee, ba simte durerea. Mie mi-au intepat-o pe Daria la analize. A plans, deci clar ca a simtit durerea. In plus, i-au luat o fiola de-aia lunga si jumatate de sange, la jumatate, de-abia daca ii mai curgea, asistenta i-a apasat pe manutza, unde era bagat acul, asa a plans, saracutza... I-a ramas locul vanat, si acum... Deci simt durerea, doar ca nu stiu ce e cu aia, de la ce e... A nu simti si a nu constientiza sunt doua lucruri diferite...
Eu am ales sa nu-i fac gauri in urechi. Nici eu n-am.
miere, pupici si de la noi, pentru tot chinul indurat! Bebelusul tau e frumusel tare!
Alina, si Dariei i-au luat sange din calcai. Au luat-o din salonul unde eram eu si au dus-o la recoltare. Rezultatele vin peste o luna, insa numai cele rele. Eu sa nu ma astept sa aflu ceva, am inteles ca numai spitalul le primeste. Iar faza cu inghesuiala, la noi nu tine. Dariei nu ii place sa fie inghesuita, ci sa-i inghesuie pe altii! Respectiv pe mine!
Ledi, fix asa face si Daria. Vad ca tu ii dai calciu si alte cele. Ti-a zis cineva sa-i dai? Ca noua nu ne-a zis nimeni nimic...
Naste tec? Pai ii tinem pumnii!
Felicitari, roxy!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Nu pot sa stau mult pentru ca sunt frinta, ma dor sanii de mor si pe langa asta am o infectie urinara (se pare de la cateter) si sunt pe antibiotice, cura de 10 zile...
Si acum stirile bune:
Miere, ma bucur ca a venit Aidan, ai avut o nastere grea. My God.... sa creasca mare frumuselul si sa va bucure zilele!
Irina, felicitari pentru Andrei Alexandru, sa creasca mare si sanatos si sa fiti fericiti!
Aseara a nascut cumnata mea, un baiat frumos, si asa e mama de doua ori bunica in 10 zile, de (inca) o fetita si un baiat! Sa imi traiasca si el si sa fie sanatos!
In rest, durerile de dupa sunt la mine teribile, efectiv am pufait numarind pina la 7, le simteam ca pe niste contractii de la dilatarea 8 incolo.....
Francesca a facut azi prima criza de gelozie, Paul era cu Nathalie in brate si ea a venit si a inceput sa tipe: nee baby, nee!!!!! si a ridicat bratele in sus sa fie ea luata in brate...mi-au dat lacrimile de mila ei. Apoi a tras paturica de pe Nathalie si a tipat ca e a ei.... in fine, are momentele ei, ii e greu si ei cu atitea schimbari.
Nathalie e bebe mic si dulce, mancacios, si parca seamana citeodata cu Francesca.... ii facem baie zilnic si ii place mult de tot.
va pup pe toate si aveti grija de voi, burtici si bebei
Anuc spune:
Aryia, Alina, Porumbita, multumesc pentru raspunsuri. Sa vad cand ajung la mothercare...mai repede comand de pe net (linkul trimis de Aryia sau Porumbita)..
Andreea, sa-ti iasa din cap ca Ilinca nu e un nume frumos. Era si pe lista mea cu nume preferate de fetite, asa ca...va rog! Bine mai aveam cateva, dar mi se potrivea cel mai bine cu numele Ioanei
Si eu o admir pe Miere cu cata intelegere vorbeste despre ceea ce a patimit, e foarte puternica. De invatat de la ea ca oricata frica ne e de nasterea in sine, vine momentul in care-ti tii copilul in brate si in care uiti si ierti tot! Apropos Aidan e un flacau de nota 10! Nici nu zici ca e nou-nascut, iar poza cu manita sub barbie e de revista.
Fetelor, eu am tot citit ca nu se pune problema de rasfat in primele luni de viata. Cand plang, au un motiv. Nu uitati ca stau 9 luni in burtica unde nu le lipseste nimic, apoi sunt scosi la lumina si pentru ei sunt schimbari majore cu care au nevoie sa se obisnuiasca. Trebuie ajutati sa se acomodeze. Nu cred ca e o solutie buna sa-i lasi sa planga la inceput. In plus, e vorba si de psihicul copilului, daca vei fi langa el cand are nevoie si te striga, va capata incet incredere in tine ca parinte si te va considera si mai tarziu un aliat al lui in lupta asta cu viata. Eu n-am lasat-o pe Ioana sa planga niciodata chiar daca asta a daunat timpului meu, si acum sa stiti ca e bine mersi, nu e rasfatata deloc. E chiar foarte independenta si are o vointa de fier, nu se agata de fusta mea. Deci, daca a nu lasa un copil sa planga mai ales cat e ff mic e rasfat, rasfatati-i si iubiti-i! Parerea mea, dar fiecare face cum crede
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (36+)
lisa79 spune:
TEC .
nastere usoara iti doresc!
ce imi vazura ochii miere,ce frumos e Aidan. sa il papi nu alta!
eu tot asa,tot elimin din dop...incep sa am presiuni in zona X,deci astept! dorm bine,nas infundat tot am,dar de ala nici nu o sa scap pana nu nasc,deci nu ma stresez.
as iesi din casa sa fac o plimbare ,dar tare imi e frica,d-na doctor mi-a zis sa nu fca nici un fel de efort acum. voi ce ziceti?
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Ileana Cosanzeana spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: am fost la toaleta de vreo 4 ori si de fiecare data cand ma sterg hartia se pateaza cu sange de culoare rozalie (nu e rosu), si a inceput sa ma doara burta ca inainte de menstruatie. Nu am pierdut niciun dop gelatinos. Poate fi un semn ca se declanseaza travaliul? A mai patit careva dintre voi asta?
Mersi!
Ileana
Aalina spune:
Ileana ar trebui sa suni la spital sau sa mergi pana acolo.
Lisa deci inca nu punem agitatele? Sau sa scriem mai mult???
cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani