Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

tec- sper sa fii bine

eu nu cred ca e vorba de rasfat - doar si noua ne place sa ne ia sotul in brate si sa fim iubite. ei au stat 9 luni in burta la noi, s-au simtit in siguranta, erau inconjurati de noi peste tot - si acuma sunt intr-o lume rece, fara apa lor, fara peretii care ii protejau, e normal sa fie dezorientati si sa aiba nevoie de noi.

cum v-ati simti daca in cea mai proasta zi v-ar lua plansul si sotul v-ar zice - acuma stai la tine in camera pana te linistesti singura? nu i-ati da cu ceva in cap? si ei sunt mici si nu stiu cate stim noi...

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

HAI TEC!!!! Tati, multumim ca ne tii la curent!!!!

Fetelor, eu am citit ca la inceput bebe cauta siguranta. Se linisteste cand ia contact cu mama pentru ca ii cunoaste mirosul, ritmul cardiac si al respiratiei, textura pielii etc. E o chestie de mediu, de siguranta, nu neaparat de alint. In unele carti chiar se spune ca e bine ca stai cateva ore pe zi cu bebe pe pielea goala (si tu si bebe) pt ca se formeaza o legatura f puternica. La fel si cu tati.

Bebelusi, cum te mai simti?

Cadia, Carmen, Rox, restul fetelor, ce faceti?

Sotiorul a gasit un cantar electronic Gorenje f acceptabil ca pret si sunt tare incantata pt ca ne ajunge bugetul sa luam si umidificator.

Bee38+
AMR 3 zile!!!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

plus ca ei nu plang degeaba - daca plang sigur au un discomfort ceva. foame, scutec ud, nevoia de dragoste ... si trebuie sa fim langa ei ca sa stie ca de asta au parinti, sa le rezolve problemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee, sunt ca un pui cand e bolnav, molesita, nu imi vine sa fac nimic, nasul imi curge, ma ustura de mor, cand stranut ma ustura in gat tare de zici ca se rupe ceva etc. Iau homeogene din ora in ora. Aseara am luat vreo 4-5 azi noapte 1-2 si acum de dimineata iar am inceput sa iau. Imi pun niste picaturi in nas Pinosol /.....vom vedea Nu mai continui cu ale mele ca voi saracele toata sarcina ati tot fost racite iar eu scapasem...acum....ce s afac.....mi-o trece.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

eu fac parte din categoria mamelor cangur...eu faceam mancare,dadeam cu aspiratorul etc ,cu amedeo in marsupiu pt ca altfel urla...il mai puneam pe masa din bucatarie in scaunel din ala care se si intinde,iar pe annamaria o tineam lipita de mine si,pana pe la 3 ani,a dormit cu noi...o puneam in patul ei,iar pe la 2,maxim 2,30 noaptea se scula urland,o luam in brate si dormeam...asa a fost si cu amedeo,numai ca pe el nu l-am mai luat in pat pt ca am ramas gravida cu aia mica,asa ca l-am dezvatat mai repede...annamaria s-a dezvatat de migratul noaptea pe la 6 ani,dar mie imi lipseste ca-mi placea s-adorm cu corpusorul ei lipit de mine...o sa vedem ce face si cu tanarul,acum...eu nu am putut niciodata sa-i aud plangand - efectiv simteam ca ma sfasii pe dinauntru...asta e...de aia i-am facut ca sa-i iubesc,rasfat,ingrijesc,nu ca sa-i chinui,nu?si acum,cand au febra(raaaaar),dorm cu ei,ca sa-i pot controla..angelo a gandit la fel ca mine de la inceput si el ii tinea in brate si innebunea daca-i auzea plangand...asa ca,fiecare face cum vrea,nu?

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Mihai Adrian

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

noi nu dormim cu el pt ca asta mic doarme perfect singur - da uneori la 5 dimineata se trezeste si dupa ce papa nu adoarme si am vazut ca nu sta linistit decat intre noi - il punem intre noi in pat, noi domim si el ne da cu manutele peste nas, vorbeste singur, se uita la noi... pana ne trezim. acuma daca la copil asa ii place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mai fetelor scuze ca ma bag si eu dar VA ROG din suflet nu mai ascultati de pediatrii astia chiar asa la orice!! Cum sa lasi un pui asa mic sa planga O ORA????? este enorm, le poate dauna si psihic!! Eu am lasat-o o sg data pe fetita mea 5 minute ( tot asa la sfatul binevoitorilor) si mi s-a rupt sufletul!! Am avut o gramada de mustrari de constiinta, am si plans apoi!! Dar O ORA?????? Nu se poate asa ceva!! Ia plangeti voi O ORA in hohote sa vedeti cum va simtiti apoi, ce dureri de cap si de toate alea aveti....Vorba unei fete : cum ar fi daca atunci cand vreti mangaierea sotului acesta v-ar duce si v-ar lasa sa dormiti pe gresia dun bucatarie???? se poate asa ceva?? scuze daca par prea dura dar.......

Mami de fetita si de baietel 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_1983 spune:

buna fetelor..nu prea am scris ce-i drept prea multe pe forum dar v-am urmarit discutiile
am reusit sa aduc pe lume o minunatie de omulet, dupa o sarcina dusa greu, cu 6 luni de stat la pat, cerclaj, multe contractii si 3 spitalizari. in sapt 36 mi-a fost scos firul de cerclaj si am nascut normal la 37 sapt si 5 zile.(DPN 26.01.2009)
tudor s-a nascut pe 10.01.2009 cu 3650gr si 52 cm, apgar 9.mi-am dorit sa vina mai repede pt ca lua f mult in greutate si m-am temut ca nu pot naste normal.
travaliul a inceput cu ruperea apei si a fost cumplit de dureros. a durat 6 ore.
am avut noroc de un medic minunat, extraordinar de rabdator, care m-a ajutat toata sarcina si a stat in spital toata noaptea pe timpul travaliului pt mine. nu a venit doar la final, cum am auzit ca se intampla. este vorba de d-nul doctor Podasca Cezar din Brasov.a fost sprijinul si speranta mea pe toata sarcina.
il recomand din suflet tuturor fetelor
sa ne traiasca bebelusii
tuturor mamicilor care sunt in asteptare multa putere si curaj ca merita totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Florin(TEC), multumim de informare. Sa o pupi din partea mea si sa-i spui ca suntem alaturi de ea...si ca am scos agitatele... Sa faca bine sa nasca ca obosesc agitatele . Si tu fugi si stai cu ea la spital, nu o mai lasa singura. Are nevoie de sprijin in momentele astea. Sa-mi dai mesaj pe tel. imediat ce stii ceva concret (cand intra in travaliu, dilatatie, etc...)

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

roxy - felicitari pentru bebel, sa creasca mare, sanatos si cuminte.

Mergi la inceput