Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Miericico, am ramas masca prin cate ai putut sa treci saracuta de tine. Si inca o data pentru felul optimist in care vorbesti despre ceea ce a fost. Sa va traiasca bb Aidan, sa va umple viata de bucurie! Iar tie, recuperare cat mai usoara, ca prea mult ai suferit.

Fetelor, va multumesc! Chiar intrasem la idei ca are fata nume urat. Cat priveste Maria, e mult prea intalnit, dar i-am pus numele dupa tati, ca si pe Tudor il cheama Andrei dupa mine.

Alina, nu toti copiii plang tare la testul screening. Din salonul in care eram noi (5 bebelusi), Ilinca a plans cel mai tare. Ceilalti nu prea.
Cat priveste cercelusii, eu i-am facut fetei in maternitate. Mi-am spus ca-i la fel de dureros si de stresant si acum si mai tarziu. Dar zau ca doare. Spun asta pentru ca noi o dam cu alcool in fiecare seara si de fiecare data incepe sa planga cand miscam cercelusul de la urechea stanga. Se pare ca inca e ceva acolo dureros.

Tititza mea se agita in somn. Incep colicile?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Miere infioratot prin ce a trebuit sa treci. Bine ca s-a terminat totul si sunteti ok acum. Aidan e un scump. Tu sa te refaci cat mai repede .

Andre_ea si mie imi place mult numele Ilinca. Imi aminteste de o carte "Panza de paianjen". Mama ta sa faca bine sa se obisnuiasca cu ideea.

Fetelor dupa ce cu o noapte inainte dormisem 3 ore acum am dormit pana la 11. Cand citesc cat dorm mamicile parca incerc sa imi fac stoc.

O zi buna sa aveti!

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Felicitari Miere!

Felicitari Irina!

Eu am un pui agatat de mine aproape non-stop si nu mai pot face nimic.
Am si eu 2 intrebari:de cand incepe rasfatul?Acum ca fii-miu urla ca din gura de sarpe cand e la el in patut,iar daca il iau in brate tace..e rasfat,fitze?Daca incerc sa-l pun in patut,pe la jumatea drumului asa,il vad cum se pregateste sa urle.Insa pt mine e nasol,nu pot face nimic si sunt multe de facut.Acum de ex sunt pe post de saltea,el doarme foarte comod ..pe mine.
2.cum ii dati calciu gluconic?al meu il scuipa si nu e chip sa-l bea.
revin.

POZE CU NOI
de David Christian

Neatza & felicitari noilor mamici!

Ledi, rasfatzul incepe imediat! pe probate! primul lucru pe care ni l-a spus pediatra cand a venit in prima vizita la noi a fost "aaaa! l=ati invatzat in bratze!" dupa care, pe parcurs, ne-a spatuit sa o dezvatzam urgent de chestia cu luatul in bratze acum, cat inca nu s-a adancit reflexul. Asa k vreo 2 seri am lasat-o pe Eliza mea sa urle vreo ora dupa ce-am verificat daca are vreo problema. Practic ne-am baricadat ihn bucatarie k sa n-o mai auzim k simteam k mor de inima! si uite k s-a potolit in principiu, mai are tentative insa rar, iar plnsul nu dureaza mai mult de 10-15 minute. Dur (pt mine, oricum) insa a avut efect...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ira, mi se pare ingrozitor ce spui tu acolo. Bebelusii au nevoie de caldura mamei si asa sunt bulversati de venirea intr-o lume neprietenoasa. Cum s-o lasi sa planga o ora?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

Buna ziua viitoarelor mamici, actualelor mamici si ale lor licurici. :) Eu sunt viitorul "tata" :D. Tec e in spital deocamdata, are perfuzie cu gynipral, o cam deranjeaza cateterul sau cum ii spune la acul respectiv. Sper sa fi dormit bine azi noapte , sa se fii acomodat cu el. Ieri dimineata cand am ajuns, nu erau paturi libere si a stat cam 3 ore pe un scaun pana au pus-o intr-un pat de la sala de nasteri si dupa inca vreo 2-3 ore i-au dat pat intr-o camera. tensiunea ieri era ok, azi dimineata era 13 cu 6 sau 7. ce ma ingrijoreaza e ca nu a prea simtit copilul ieri, desi la monitorizare asistentele zicea ca e ok, se misca, bataile inimii sunt ok. burta i se intareste, nu stiu intervalul. Despre dilatatie sau alte chestii premergatoare nici o vorba de la doctora sau asistente. asa ca deocamdata scoateti agitatele, sau lasati-le ca nu se stie. :) Oricum, multumim pt suport.
ce ma bucura e faptul ca o colega de camera are aceiasi doctora ca si ea , si doctora a venit la nastere azi noapte pentru colega respectiva. e destul de cald in salon, stai in tricou fara probleme.
hai ca ma pregatesc sa ma duc la ea, cu mancarica si alte chestii.
Bafta

38+ saptamani cu Andreea Paula DPN 28.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naiba stie ce sa mai creada mai fetelor...in toate cartile scrie ca la inceput nu e vorba de rasfat, ca e vorba de afectiune si ca e bine sa il iei in brate...etc. In schimb in practica, toata lumea zice ca se rasfata de la inceput. Concluzia???In ce sa credem???

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Haide Tec , mult curaj ca o sa treaca toate repede si cu bine. O sa vezi. Multumim tati pentru informatii, asteptam detalii in continuare.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Hai TEC .

Fetelor e bine copilul sa fie invatat la el in pat etc dar totusi la varste atat de mici eu nu l-as lasa sa planga prea mult. Stiu ca problema rasfatului se punea mult mai tarziu si atunci il lasam sa planga cate un pic progresiv dar mereu ma duceam la el sa vada ca sunt acolo si mereu ma intorc. Dar era mult mai mare Dorian.

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aoleu IRA, sper sa nu te superi pe mine ca inca nu il tin pe bb in brate, dar as schimba pediatra...

cum sa spuna de rasfat la cateva saptamani? si sa o lasi o ora sa planga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pt TEC

Mergi la inceput