Pateu de casa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu fac cu ficat de vita.
Fierb bine ficatul intreg in apa in care am pus deja mirodeniile (eu pun o foaie de dafin, piper boabe si des herbes de provence).
Dupa ce a fiert il scot si ii curat pielitele (le poti curata si cu un intrument de curatat cartofi).
Apoi il frec bine cu unt si mustar Cremvurstila.
Iese mai fin frecat de mana si zdrobit decat cu mixerul, dar e mult mai mult de munca (am incercat pe pielea mea).

Uneori adaug si masline negre taiate. E delicios.
Il pun in borcanase (aveam unele chiar de la pate) si le pun la congelator pe cele care nu se mananca imediat.


"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Mmmmmmmmm, super ideea. Ma duc repede sa fac o portioara proaspata pentru ingerasii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

eu il fac asa: prajesc ficatul ( fie de pui, fie de vita) in unt pana se rumeneste dar nu de tot la care adaug putin coniac, flambez ficatul si pe urma il sting cu lapte sau smantana dulce. il mai las putin pe foc sa se patrunda de tot dupa care il dau prin masina de tocat sau blender si il frec cu unt si mirodenii. se poate pastra la congelator iar in frigider pana la 3 zile, eu ii fac o crusta de unt topot ca sa nu oxideze.

12+ de brotacel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cum am facut eu pateu de casa:
http://www.bucataras.ro/pateu-de-casa-pentru-copii-dupa-10-luni/
Absolut delicios!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Cum am facut eu pateu de casa:
http://www.bucataras.ro/pateu-de-casa-pentru-copii-dupa-10-luni/
Absolut delicios!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras


din pacate nu merge linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

eu fac asa pateul in casa: fierb 1 punga ficat de pui, fara sare,apoi il bag in robot..adaug jumatate pachet de unt, condimente dupa gust, se face o super pasta in robot si apoi la rece...iese destul si este foarte gustos...clar nu mai trebuie mancat cel din comert

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Bufi si cel de vitel se poate prepara asa si este si mai bun.
Eu pt. arome pun in apa de fiert:dafin,enibahar,cuisoare,cimbrisor.Cand il pasez pun piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mihaela, merge link-ul ...cred ca nu mergea deloc site-ul la ora pranzului

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Mihaela, merge link-ul ...cred ca nu mergea deloc site-ul la ora pranzului



merge
iammi

Mergi la inceput