Pepenasi de iulie-august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 2
AnnaBaby spune:
Mai fetelor, eu sunt ocupata cu problemele mele, si nu m-am bagat in discutiile de azi (bine, eu de obicei nu prea intru in polemici), dar e mare pacat ca s-au stricat relatiile dintre noi, imi pare extrem de rau, am impresia ca s-a daramat tot ce am construit de un an si ceva incoace...si cred ca as fi tare debusolata daca nu as mai avea forumul asta pe care sa-l citesc zilnic, si cam in directia asta vad ca evolueaza lucrurile
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
monalac spune:
ANNA si eu i am dat initial hidrasec,dar n a avut niciun efect.
daca vrei sa i l dai pe tot,pune pliculetul intr o lingurita,varsa cateva picaturi de ceai peste el ca sa se dizolve putin si apoi trage l intr o seringa de nurofen.si administreaza i l la coltul gurii.
insa daca nu i trece diareea,sa stii ca tb neaparat sa i dai lapte fara lactoza.
ana_a spune:
anna, am trimis deodata mesajele. Sa stii ca orezul fiert si facut cu blenderul amestecat cu apa in care o fiert, apoi strecurat sa fie asa ca un late gros, este destul de satios si merge sa-i dau chiar si cate putin de cateva ori pe zi, ii leaga scaunul,asta daca aveti scaune moi si multe. In rest, cu rabdare, o sa fie bine!
irolf1 eu nu am dureri, nu stiu ce poate fi.Uneori am un disconfort, mai degraba imi vine sa ma scarpin si in acelas timp ma ustura.Dar de mult nu mi sa mai intamplat asa.
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
Ralu79 spune:
Aaaahh si Mona- unele din afirmatiile tale mi s-au parut foarte aiurea. Chiar cred ca nu era cazul.
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
ana_a spune:
Ralu, ideea de a combate idei si nu persoane mi se pare ideala insa cred cel mai greu de realizat.
marimar, eu pe undeva o inteleg pe Mona, fara sa ma explic de ce o inteleg, daca multe fete de aici au spus tot felul de lucruri "pe nume", hai sa o lasam si pe Mona sa-si spuna oful, mai ales ca si mie mi sa parut deplasat si aiurea invitatia de a i se plati psihologul pentru copil, mai mult modul in care a fost pusa problema la vremea respectiva. acum si Mona ca tot suntem ca la gradinita a ripostat cand a avut ocazia.
Mona
sper sa nu ne vada vreun moderator si sa ne trimita la zz ca sau mai intamplat cazuri....
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
kamelya spune:
cine a deschis capiotol nou se poate sa puna si link pe prima pagina cu cap 72?
multumesc
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
AnnaBaby spune:
Irolf pe mine nu ma mai doare ceza, dar asta nu de mult, adica pana destul de tarziu am tot simtit dureri si nu suportam sa ma ating la cicatrice, adica pana acum vreo 2 luni, sau mai putin. Iar cand mi-a venit cm, la 3 luni de la nastere, m-a durut chiar tare in ziua aia, de eram ingrijorata, dar m-au linistit fetele spunandu-mi ca li s-a intamplat si lor. Acum mai simt mancarimi, uneori imi vine sa ma scarpiiiin...si la aerobic pot face miscari pe care nu puteam sa le fac acum 2 luni, adica nu simt ca suprasolicit musculatura, e mai in regula acum...
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
ileanna spune:
irolf nici eu nu am dureri ci doar jena la atingere. Dar daca zici ca esti la a doua ceza cred ca tb sa intrebi mamici cu 2. Noi suntem inca la liga junioara
Diversificare - azi am incercat cartof cu broccoli. La borcanel Hipp bineinteles. Esec total!!!!! Puiului ii venea sa vomite. Si asta dupa ce eram super in mana cu succes total la morcov si la morcov cu cartof. Ufff ... cine imi zicea mie ca o sa am surprize? ooka parca.
Ce legume au mai avut succes la voi?
Muci - fratilor stiti vreo reteta pt MUCI????? Ai mei nu ai lui Vladut. Deci nu ii mai pot opri ... am rana la nas. Nu mai poooooooot!!!
bobitamica spune:
Am reusit si eu sa mai respir un pic. Cum bine spune ANKA,prea vreau sa fie totul in perfecta curatenie...E adevarat ca daca nu aspir,bine nu in fiecare zi,simt ca ma apuca depresia.
Eu nu sunt asa o forumista,dar sincer ii pare rau de ce s-a intamplat aici. Desi nu prea inteleg unele lucruri,nu cer sa mi se dea explicatii...cum am mai spus ..fiecare e liber sa aleaga ce vrea...
Vorbesc si eu aiurea in tramvai....eu credeam ca suntem aici sa ne bucuram impreuna de copilasii nostri,pentru ca doar datorita lor am ajuns "sa ne cunoastem"...
CAMY...e penibil sa iti spun sa nu te mai chinui singura,dar nu mai numara si secundele...e groaznic prin ce treceti voi!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
diarux spune:
multumim cu plecaciuni comitetului de criza pentru capitol nou. ori eu nu m-am facut inteleasa...ori nu sunt atat de importanta...(ptiu drace, si io care asta credeam...)Da poate ar trebui sa stim si noi totusi cine este in charge acum, sa nu incepem isteriile...Si daca se fac modificari....poate ar fi bine sa se ceara parerea ...grupului involved...nu???
RALU ms de incercarea de a da solutii
stai ca mai am un PM.
TECKY dragutza ca intotdeauna.
ANNABABY Habar nu am de sfaturi pt micutza, dar oare un pupic dulce de la noi nu alina?
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story