Copilasi din 2002 (54) Suntem alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Buna seara, dragi mamici! Bine v-am regasit!
Mi-a fost tare dor de voi! Am mai tras cu ochiul pe la voi din cand in cand, chiar daca nu am mai reusit sa scriu. Am avut soacra in vizita... Dimineata am fost sa ne plimbam, sa viziteze si ea orasul. Seara lectii cu Sara. Curatenie, mancare, spalat, calcat... Si timp de internet, nu prea
Revin insa cu forte proaspete si de maine zic prezent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata mamici dintr-un Bucuresti tare mohorat!
Noi am avut un weekend linistit in casa aproape 90% din el, sambata am avut program administrativ, am facut curat, am gatit, iar seara iesit un pic la mama, la sora mea si la Carrefour.
Ieri am petrecut dimineata asambland la un puzzle cu un tigru din care am facut cam jumatate, iar pe seara au venit finii la o saratica si un pahar de vin, si cam asa a trecut timpul!
Cristina22, ca intrebai, da am mai patit-o o data vara trecuta, cand a cazut cu fruntea de asfalt, cand traversau strada de la gradinita spre parc!
Carmen, bine ai revenit, nu ne pui poze cu printesele tale frumusele?
Lucia, si eu sper sa aveti o fetita!! Imi place ce atentie se acorda femeii gravide, din ce povestesti tu acolo!
Sinzi, l-am vazut pe David zicand poezia, m-a impresionat, a zis-o tare frumos, am stat cu capul intr-o parte, dar a meritat!
Devoska, te asteptam cu impresii despre vizita soacrei, si cu noutati despre Sara!
Pupici!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, si eu sunt impresionata, foarte frumos a recitat David, si ce dictie are!
Toata stima pentru Buni iar tu poti sa fii mandra ca ai un asa baiat!

Ieri n-am avut chef de plimbare asa ca am stat in casa si am jucat de 7 ori "Nu te supara frate!", cu punctaj. Robert a iesit pe primul loc, eu pe al doilea si tati pe al treilea, la mica diferenta de mine (de obicei mi-o ia inainte).
Saptamana asta vine un politist la gradinita sa le explice prescolarilor semnele de circulatie si merg impreuna pe jos de la gradinita pana la scoala si inapoi ca sa-i invete sa traverseze corect etc. Robert de-abia asteapta. Fac si o poza de grup care o sa apara, peste o luna, in ziarul local
La sfarsitul saptamanii ii cumparam birou si scaun si, incet, incet, camera lui se transforma intr-o camera de scolar.

O saptamana buna sa aveti!
pentru Emma noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

dragi mamici!
Multumesc inca o data de raspunsuri Andy,Lucia,Carmen,Dodo=pui.
Si eu ma gandesc ca lui Casian ii vor iesi dintii si Theonei ii vor cadea,sa compenseze.
Si pe mine m-a intrebat Theo pe la vreo 4 ani cum se nasc copiii,si i-am explicat at ca ei cresc la mami in burtica(si ca tati pune jum si mami pune cealalta jum) si cand se fac de ajuns de mari merge mami la doctor si ii scoate.Si bineinteles a urmat intrebarea "pe unde ii scoate?" pe care am ocolit-o ,i-am spus ceva de genul ca nu stiu pt ca dr m-a adormit(am nascut normal,ca daca as fi avut cezariana era mai usor).Apoi cand eram insarcinata cu Casian,l-a intrebat pe taica-su "de la tine pe unde scoate jumatatea?".Si gata cu lectia despre "sex".
In continuare sunt alaturi de voi cu pt Emma.
O saptamana usoara va doresc!

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Devoska, Carmen bine ati revenit

Sinzi_ana, felicitari lui David a recitat foarte frumos

Cristina22, Laura, cum a fost la teatru?
Ma bucur ca v-ati intalnit

Cristina_C, clasamentul este acelasi si la noi la "Nu te supara frate"

Nicoleta, muta sanatate baietilor Maine bem?

Lucia, vrei sa facem galerie?
Eu zic ca va fi baiat (sa nu te superi, dar asa simt eu )

Katty, ma bucur ca v-ati distrat in week-end
Cum este Andrei?

Nina, ce mai face Cristinuca? Felicitari pt. FB-urile de la dictare

Vlady stranuta, tuseste ....sper sa nu o luam de la capat azi nu l-am dus la gradi
Dintisorii sunt inca la locul lor

O zi minunata va doresc!

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La noi e ff urat..vreme de somn.Ieri amfost la teatru de papusi si am cunoscut-o live pe Cris si pe Andrei..doi frumosi

Lucia ..mie mi se pare tare dragutza moasa ta din ce ai povestit,e ff important sa te simti in siguranta alaturi de ea..mai e asa putin si veti afla ce e bb

sanzi David a recitat ff frumos si ce accent dragutz are

carmen

devoska cum a fost cu socrela?

Cristina_C va d ca va pregatiti incet,incet de sc..si noi tot asa,tre sa eliberam camera ca i-am cam monopolizat-o de cand cu Alexia

the Andreeala mine a fost mai usor tocmai din cauza ca am nascut cu cezariana.

ptr EMMA

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumim de aprecieri!!! Am ramas si eu tare impresionata...caci nu prea ma asteptam sa o recite asa destins...Si nici asa corect romaneste, cuvinte destul de grele pt el (pe care sunt sigura ca nu le auzise niciodata!!!)
Oricum a fost tare aplaudat de toata lumea!!!!

Noi avem musafiri din Chicago, nasa mea de botez cu fetele (care sunt de varsta mea!!!) si suntem tare incarcati!!! Am facut ceva excursii pana acum, ne pregatim de plaja si mai multe plimbari!!! David e super razgaiat...a primit un compas si toata ziua ne innebuneste cu directiile in care mergem!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Adica busola. Robert tot compas ii zice, ca e Kompaß in germana.

Nicoleta, maine sa ne citesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina, pai din Germania il are!!! hihi!!! E super...si nu de jucarie

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi, felicitari lui David pentru poezie. Jos palaria!Francisca, nu-i rea ideea cu galeria. . Poate va incumetati si la niste pariuri ca vad ca parerile sunt impartite!. Eu am descoperit acum cateva zile aici pe DC, un nume de fetita care mi-a placut f mult. Dar nu va spun ca si la Liviu, eram pregatiti si hotarati cu nume de fata desi ne doream baiat pentru care nu ne hotarasem la nume. Acum e cam la fel, vrem baiat, dar sunt fixata pe numele de fetita descoperit : Ozana - Suna bine in engleza, in plus prescurtarea, Ozi inseamna australian , hi hi!Laura, se pare ca ieri ati avut o zi f placuta.Ai dreptate cu moasa, eu una m-am simtit f bine la control si sunt convinsa ca nu am de ce sa imi fac griji, oricum sunt f optimista, relaxata si placut impresionata de spital.Deja mai am aproape 15 ore si aflu daca bb e bine si daca o sa fie Ozana . Io vorbesc aici, da poate nu mi-oi convige sotul, ca e tare pretentios la nume ...

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput