Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Coana Mare ![]() Am spart gheata la Soso ca io depun repede la ea (platesc prin mobil, prin My Banking de la Connex), insa la Dodo si Mihaitza o sa ma duc luni la banca personel, ca acu' is bogata-luai leafa! Pup pe toti sa se faca bine si sa se bucure de copilarie asa cum merita ![]() ![]() ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
mama da'cat ai dormit!...
din partea lui mihaitza!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui umflatel
mama da'cat ai dormit!... din partea lui mihaitza!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
umflatelule, am gasit. asa's de chioara, de'h lumina asta slaba la noi in mahala
dar am gasit nr de telefon!pup dulce pe voi.
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
mihaela77O spune:
kari,a plecat si pm spre tine...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
MadameBovary spune:
Larissa ajunge sa se ia si de generalul meu? ce legatura au organele noastre cu steaua ei rasare? Sunt trista si neconsolata, Larissa e rea, ma duc sa
in coltul meu!
I never fake ... sarcasm
rhoneea spune:
Ola....
Iaca am aflat in cele din urma plansetele lui Sebi de la doua 2 noaptea.Azi am descoperit o masea nou-nouta ca o perluta
.
Chiar ca ni s-a blestemat mahalaua
,cam rar cu postatu.Buey noi tre sa intrecem toate celelalte subiecte la numar da/
Gabi am sa vb cu mama daca poate,desi nu promit nimic,sincer chiar sunt trista ![]()
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui rhoneea Ola.... Iaca am aflat in cele din urma plansetele lui Sebi de la doua 2 noaptea.Azi am descoperit o masea nou-nouta ca o perluta Chiar ca ni s-a blestemat mahalaua Gabi am sa vb cu mama daca poate,desi nu promit nimic,sincer chiar sunt trista Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() |
ai vazut ca avea kupilu un motiv de plangea?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
bai pe unde puii lu'tanta si sferele lu'coana mare umblati?
n-am si cu cine sta de vb...ca-s suparata rau,kupilu mi-e bolnav face febra si m-a trasnit un dor de al meu barbat...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui umflatel bai pe unde puii lu'tanta si sferele lu'coana mare umblati? n-am si cu cine sta de vb...ca-s suparata rau,kupilu mi-e bolnav face febra si m-a trasnit un dor de al meu barbat... ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Eu sunt aici
si te imbratisez cu mare drag 

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rhoneea
Eu sunt aici si te imbratisez cu mare drag ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() |
multumesc!

ma duc si eu sa incerc sa imi culc copilul si sa ma odihnesc,am niste emotii pt maine,am intalnirea cu coordonatoarea lui mihaitza,de altfel prima intalnire....sper sa fie bine!
mahalagioaicele!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
rhoneea spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui umflatel
multumesc! ![]() ma duc si eu sa incerc sa imi culc copilul si sa ma odihnesc,am niste emotii pt maine,am intalnirea cu coordonatoarea lui mihaitza,de altfel prima intalnire....sper sa fie bine! mahalagioaicele!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Mult succes

*Miracolul nostru*