Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Deci, sunt intr-o stare ,in primul rand nu vreau sa jignesc pe nimeni cu mesajul meu,da' scriu aci' ca n-am unde refula...de cand sunt pe DC am intrat pe SC doar pentru ca m-au contrariat parerile unor credinciosi de diferite confesiuni ... sunt atee si cam open mind,dpdv al unora ...putin ma intereseaza cine in ce crede,eu una cred in mine si in puterea mea de a face ceva...si bineinteles cred in ceva care misca si pot pune mana,dar nu pot sa tac atunci cand vad prostie si fanatism

Eu una incerc sa-i inteleg,dar nici macar nu-mi dau seama ce vor ??? Una dintre perle: www.youtube.com/watch?v=gxtlY-8LQGE&eurl=" target="_blank">Despre masonerie ...

fetele destrabalate si scuze de off topic

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Deci, sunt intr-o stare ,in primul rand nu vreau sa jignesc pe nimeni cu mesajul meu,da' scriu aci' ca n-am unde refula...de cand sunt pe DC am intrat pe SC doar pentru ca m-au contrariat parerile unor credinciosi de diferite confesiuni ... sunt atee si cam open mind,dpdv al unora ...putin ma intereseaza cine in ce crede,eu una cred in mine si in puterea mea de a face ceva...si bineinteles cred in ceva care misca si pot pune mana,dar nu pot sa tac atunci cand vad prostie si fanatism

Eu una incerc sa-i inteleg,dar nici macar nu-mi dau seama ce vor ??? Una dintre perle: www.youtube.com/watch?v=gxtlY-8LQGE&eurl=" target="_blank">Despre masonerie ...

fetele destrabalate si scuze de off topic

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

fata,asta-i frate cu Corogeanu de la Tanacu
Ala a mai omorat si o fata de 20 ani !
Kokiy,di ci ma pui tu mini sa ma uit la toti dementii,ha? ca sa fac pacati mai mari?vezi ca io azi n-am postit,se pune?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Misha ,

ptr ca ai spart gheata pentru Sosonica ! Sa dea Dumnezeu sa fie la mai multi !
Sper ca esti buna de saftea, Coana Closca !
Luni depune si organu' meu

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Hai sa traiti bine mahalagioicele mele iubite, pupe Coana Closca pi tati-tati-tati!

Io acu imi revenii, ca aseara m-am culcat la 18.45 si m-am trezit la 5.30 azi dim. In viata vietii mele n-am dormit in halu' asta. Cred ca am fost deocheta.
Bine ca n-am avut vreun cosmar cu inchisul subiectului astuia de mahala..

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Io as intreba-o pe Larissa (ca tot citeste pe-aici prin mahala) de ce steaua aia e minune si curcubeul nu? Eu una zic ca mai minune e curcubeul decat steaua aia ... Parerea mea

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

deci: curcubeul nu va fi niciodata minune (Doamne iarta-ma ca ma gindesc la prostii!)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Kari, ti-o dat ignore total Mama Dolores! .Ti-s scris la topicul cu aratatura di pi cer !
Io zic sa iei masuri urgente,fata,ca asta se ataca de tot !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Coana Mare
Am spart gheata la Soso ca io depun repede la ea (platesc prin mobil, prin My Banking de la Connex), insa la Dodo si Mihaitza o sa ma duc luni la banca personel, ca acu' is bogata-luai leafa!
Pup pe toti sa se faca bine si sa se bucure de copilarie asa cum merita

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

misha, sarut manusitili tale de cocoana ! si multamim !

fetelor, eu acu bag mancare de zici ca se termina numai la hamerica mai exista cuptoare... ROSIOARE , ROSIOARE... da nu merg ele mai bine pe o pizza?

va a destrabalata, ca acu vine sa ma traga de codite mama dolores ca manac prostii

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Kari, ti-o dat ignore total Mama Dolores! .Ti-s scris la topicul cu aratatura di pi cer !

Gabriela

ma doare drept in pana! de madam Doloresco
io am asa o vaga banuiala ca au "aruncat" ceva blestematii peste noi, ca prea ne-a lovit taica pe toate... necuratul asta trebuie.

umflatelule, pe unde esti maica? astept un raspuns de la matale?

misho, treci la "recuperare" (citit din urma) nu te gandi la prostii!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Coana Mare
Am spart gheata la Soso ca io depun repede la ea (platesc prin mobil, prin My Banking de la Connex), insa la Dodo si Mihaitza o sa ma duc luni la banca personel, ca acu' is bogata-luai leafa!
Pup pe toti sa se faca bine si sa se bucure de copilarie asa cum merita

Suzana, platesti direct ,ha? tu nu esti ca noi,palmasii! noi bagam pas pana la banca !
Da' merita !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Gabriela

ma doare drept in pana! de madam Doloresco
io am asa o vaga banuiala ca au "aruncat" ceva blestematii peste noi, ca prea ne-a lovit taica pe toate... necuratul asta trebuie.

umflatelule, pe unde esti maica? astept un raspuns de la matale?

misho, treci la "recuperare" (citit din urma) nu te gandi la prostii!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

aici sunt..am dat si eu o masa(a se intelege d macare),de pomana,finilor mei,caci astazi tatal eu ar fi implinit 55 de ani dumenzeu sa-l ierte,asa ca doar ce mi-au plecat finii...vine imediat mesajul!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput