Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

coana mare ai citit ce ti-am scris legat de CAS?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Tantzo ,cum pana mea vrei sa slabesti,buey ,daca dormi cu tot cu pat?
Ha?
ptr necunoscatori Mama Dolores e Larisa

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

da,imi scapa mie ceva?
Da' mi se pare aiurea ca din taxele care le platesc io la stat sa hranesc tiganii cu tot neamu' lor viu si mort si banii sa nu mearga la copii.Ca pana la urma sunt BANII MEI.AI MEI!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

da,imi scapa mie ceva?
Da' mi se pare aiurea ca din taxele care le platesc io la stat sa hranesc tiganii cu tot neamu' lor viu si mort si banii sa nu mearga la copii.Ca pana la urma sunt BANII MEI.AI MEI!

Gabriela

si nu te mai "inerva" sunt banii tai,ai nostri ,dar....ca exista un dar... fac ei ce vor cu ei nicidecum ce trebuie.
Poate nu m-as supara daca ar manca doar saracii(tigani ori ba) dar am avut surpiza ca de astfel de ajutoare sa se bucure si cei cu bani(si iar stiu ce spun-)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodo,da ' uite ca luna asta vreau ca banii din taxele lu' organu' sa ajunga la Andrei,de ex. De ce sa ajunga la Elena lu' Base ,aia plina de succesuri si silicoane ,ha?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Dodo,da ' uite ca luna asta vreau ca banii din taxele lu' organu' sa ajunga la Andrei,de ex. De ce sa ajunga la Elena lu' Base ,aia plina de succesuri si silicoane ,ha?

Gabriela

Si in afara de nervi si dorinta ta ce poti obtine....face?

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Beeey, dorm pe apucate ca sa iau prin invaluire kilogramele. Azi, spre exemplu, am mai surprins 100 de grame . Ehe, cand oi ajunge si eu sub 61 dau party cu stripteuze si chipendeli pentru toata lumea . 200 de grame sa se mai duca si sa vedeti atunci distractie!!

M-am uitat la "extreme makeover" pe pro tv... emisiunile de genul asta mereu ma impulsioneaza sa fac ceva pentru fizicul meu, dar ma tine maxim 2 zile . Vointa asta.. ma paraseste cand mi-e lumea mai draga!!
Pe la ce topicuri va mai balacariti, gajici? Sa mai citeasca si ochiu' meu si sa mai rada si gura mea!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Unde sunteti toate,buey?S-o chem pe Mama Dolores sa va dezmorteasca?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

MB, la sufletul credintei mama.
bagasi un ochi acilea, vaz ca toata lumea-i ocupata.
acus fug iara da vin indata sa bag ochiu in mahalaua mea iubita!
ador sa traiesc aici!!! voi nu???? suratelor....

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

MB, la sufletul credintei mama.
bagasi un ochi acilea, vaz ca toata lumea-i ocupata.
acus fug iara da vin indata sa bag ochiu in mahalaua mea iubita!
ador sa traiesc aici!!! voi nu???? suratelor....

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

te-ai inscris la 100 m garduri?

Gabriela

Mergi la inceput