Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!
Raspunsuri - Pagina 16
rhoneea spune:
De aseara devorez si eu subiectul....
Ce sa spun...io n-am vazut video-urile da nici nu ma tenteaza!
Probabil ca pe la 5-6 ani o sa o trimita la lucru,tot nu exista Mos Craciun,injuraturile la ordinea zilei trebuie sa-si asume si responsabilitatea de a munci ca sa plateasca intretinerea nu/.
Din punctul meu de vedere e josnic,personal nu cred o boaba ca totul a fost facut intamplator.Cum adik iti bagi ob in camera.Sa fim seriosi!Io nici pe wc cand imi pun un tampon nou nu ma pot ridica fara sa picure sange.
Am vazut ca s-au format doua tabere(evident ca la orice subiect).Daca as fi fost in grupul lor de mamici,sincer nu as fi spus nimic dar as fi fost la fel de dezgustata in sinea mea.Cat a fost Sebi mititel de multe ori il luam si eu la baie ,il tineam in brate cand ma pishuleam.Acum ca a crescut il pun in pat si ma duc la baie,plange nu plange,,prefer sa planga decat sa ma vada cum imi fac eu igiena in timpul menstruatiei.
Probabil ca printre jucariile fetei se afla si tampoane ca doar e fata nu
Sunt o mama tanara,sunt deschisa la foarte multe lucruri,dar cand vine vorba de schimbatul tamponului,sex si injuraturi le las pe toate la vremea lor.Bine eu am baiat,dar asta nu face exceptie de la caz.Tot copil e.
Asa cum a fost crescuta ea,asa va fi fi si copila ei clar nu/
Pupele dulcineiele mele cu lipici 
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 linku' ala nu tine de foame, dar vedem noi miine sper sa ajung la banca (ca e la 30km de casa) familionul de umflatei Hai sa-mi revin nitel si sa le arat puturoaselor mahalagioaice ce au pierdut de 2 zile Io nu am comentat ca nu am copii, ca tare mi-as fi bagat si io cornitzele pe acolo.*********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
afla tu ca n-am pierdut nici macar ocazia de a scrie
Azi n-am chef de nik, mi-e lene ,lene,lene.Oare ma ingras?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Ce nunta soro? Ai fost la nunta? Si noua ce ne-ai adus?
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 Ce nunta soro? Ai fost la nunta? Si noua ce ne-ai adus? *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
bataie !si buzunare goale !
acu' sazi ghinisor sa-mi "spui" si io oful

Da' uite mi-e ciuda de mor ca pe vremea mamei nu existau OB-uri ,ca mama nu-si schimba .... de fata cu mine,ca m-a lasat sa cred in barza pan' pe la fro 12 ani, ca am aflat tarziu ca Mos Craciun nu exista,ca atat timp cat am fost copil la mama acasa n-am jtiut niciodata cand mama si cu tata fac
si am ajuns la concluzia,dom'ne ca io-s o needucata !Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
bai mahalagioaicelor,ce faceti mai? a dat strechea in voi,pe unde imi umblati?acum ca am devenit dependenta de voi dati bir cu fugitii?
hai treceti la apel...care ce ati mai facutpe unde ati mai umblat...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
bataie !si buzunare goale ! acu' sazi ghinisor sa-mi "spui" si io oful ![]() Da' uite mi-e ciuda de mor ca pe vremea mamei nu existau OB-uri ,ca mama nu-si schimba .... de fata cu mine,ca m-a lasat sa cred in barza pan' pe la fro 12 ani, ca am aflat tarziu ca Mos Craciun nu exista,ca atat timp cat am fost copil la mama acasa n-am jtiut niciodata cand mama si cu tata fac si am ajuns la concluzia,dom'ne ca io-s o needucata !Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
pai ce mai astepti?ia trageti tu putin parintii la rsapundere,pai ce inseamna asta sa nu iti dea educatie?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
e clar,iar vorbesc singura ca tv-rul,asa ca de suparare numai dau vreo 3 zile pe aici(da oare rezist 3 zile fara voi?
),pana va reveniti la starea voastra naturala.....
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
si acu' mai crezi in Mos Craciun?
era un banc porcos pe tema asta ![]()
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
shhht c-am hotarat:
io nu mai vreau copii.Ce atatea instilatii,distilatii,icsi,pisci? sa-l nasc bolnav? sa am probleme cu un bebe ca un medic e chior,avid dupa bani si -mi spune ca totul e ok?
Uite ca nu mai vreau !
Iau copilul unui tigan de la mine de pe scara, il pot imbraca 3 zile la rand cu acelasi tricou ca nu simte, il spal cand ploua si-i sanatos , dajtept si
![]()
E buna ideea ,nu?
Gabriela
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 si acu' mai crezi in Mos Craciun? *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
inca imi place sa mai cred!
Gabriela

Io nu am comentat ca nu am copii, ca tare mi-as fi bagat si io cornitzele pe acolo.