Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!
Raspunsuri - Pagina 12
misha71 spune:
kari io ti-am dat link-ul ca exemplu
tu puneai acolo ce doreai tu 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
in loc de link-ul ala, il pui pe asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
a fost acum pe Focus de la Prima un reportaj cu Ema, fetita lui mari paun si s-a vorbit despre greutatile unei familii cu copil autist. Mari a fost fantastica 
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 a fost acum pe Focus de la Prima un reportaj cu Ema, fetita lui mari paun si s-a vorbit despre greutatile unei familii cu copil autist. Mari a fost fantastica ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
io n-am "prima"...
si nici tv...
da am altele....

AJUTATI LA TERAPIA PENTRU MIHAITA!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui umflatel
kari un mare ,pt tine!draguta s inimoasa,ca de obicei,sarut mana pt link-ul cu mihaitza,numai ca daca imi permiti,ced ca tu ai vrut sa pui link cu subiectul lui mihaitza,insa daca dai click pe el,te duce la o pagina in urma tot la subiectul nostru,la prietenie la(mahala)...![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
umflatel dulce, am facut rectificarea...of tehnologia asta ma omoara....
te

dulce, dulce....AJUTATI LA TERAPIA PENTRU MIHAITA!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
gabriella1 spune:
hola ,depravatelor!
Mi-e foame,mi-e somn 
am mancat o varza murata goala si am baut moare (zeama )![]()
Sigur ma culc cu gura sub robinet.
Ce mai face mama Dolores?![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
de unde aparushi Suzano?
Ti-am gasit o noua semnatura: "Doamne, ajuta-ma sa imi iert dusmanii, macar pe cei vechi de 10-15 ani, chiar daca nenorocitii nu merita. " ![]()
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kariguld
umflatel dulce, am facut rectificarea...of tehnologia asta ma omoara.... te ![]() ![]() dulce, dulce....AJUTATI LA TERAPIA PENTRU MIHAITA! Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |

multumim!care va sa zica te pregatesti de plecare....

si la copilasii inimosi!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
feteleeeeeeeeeeeeeee,pe unde umblatiiiiiiiii??
i miss youuuuuuuuuu....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
Bey, da' chiar! Unde disparurati? Pina acu' faceati 5 capitole si acu' va cacaiti la unu de 2 zile???
si nici sanse nu-s sa-l dovediti ![]()

de
SOSONICA (6.06.2007)