Azoospermie-cap 27-
Raspunsuri - Pagina 8
Brigit spune:
am pus si arginina pe prima pagina.
Lasand gluma la o parte , acuma, nu reusesc deloc sa il mobilizez pe sot sa mai ia nici un tratament. Mai are vreo 5 pastile de Selezin, a zis ca le ia si pe alea si gata, sa nu-i mai dau nimic, ca el face greva in semn de protest.
Stiu sigur ca nu sunt prima care se loveste de refuzuri de-astea. Mai intai am protestat si eu, apoi l-am rugat, acum am trecut la amenintari.
Temerea mea cea mai mare e ca nu or sa gaseasca
pt ICSI, ca or sa ii zica de biopsie si ca nu o sa vrea si ca o sa fim nevoiti sa apelam la solutia donor. I-am zis si lui asta, cica din 300.000 or gasi ei 10 zdraveni. Asta ca sa va dati seama ca cin' se-aseamana se-aduna: nu-i destul ca-s io traznita, al meu e si mai dus cu pluta.
_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
Brigit spune:
Mikishorule, esti absolut geniala, cred ca la mesaje precum ala cu durerea la lingurica tre sa pun un disclaimer in care sa precizez ca singura intentie e aia de a ridica nivelul optimismului la fetele care se simt cu moralul pe jos.
Apropo de ontopic/offtopic. Pe un subiect ca asta e greu sa vorbesti numai despre spermograme si gigei, cred ca suntem aici mai mult decat un grup de fete care se confrunta cu diagnosticul asta, suntem un grup de suport. Evident ca fiecare suntem in stadii diferite:unele din noi abia au aflat diagnosticul, altele vin cu o mare experienta in tratamente de diverse tipuri/alopate sau naturiste, alte fete au cateva FIV-uri si sunt in pregatire.Normal ca si grijile si gandurile noastre merg in directii diferite in fct de stadiul in care ne aflam. Insa sursa tuturor mesajelor e comuna, important e sa "tinem aproape" una de alta si sa nu ne pierdem speranta.
Masina de paine are maica-mea, un no-name ELTA e firma, pe ea a fermecat-o ca era made in Germany. O are de vreun an , a folosit-o la greu vreo luna, facea paine zilnic si pt ei si pt noi. Tot asa, vreo doua mil a dat pe ea, are si o cartulie cu retete. In timp i-a pierit entuziasmul si o foloseste destul de rar ca cica s-a ingrasat ca manca mai multa paine decat in mod obisnuit. Poti sa pui si seminte si tot ce vrei, poti sa faci si cozonaci cu ea.
_
(aproape )Azoogirl
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
pisix spune:
Miki – gata, am si gasit arginina … doamne ajuta!
Fetelor stiti cate calorii are susanul ???!!! Muuuulte !
Bitzy – ai dreptate, parca azi am regasit putin din atmosfera de odinioara ... Nice !
April – starea ta e absolut fireasca ... am recitit ce scriam eu la primul FIV si ...tu esti mic copil pe langa cum eram eu. Ceea ce e f bine, eu mi-as dori sa mai am entuziasmul ala ... dar acum parca mi-a revenit putin
Dalailana – nu vreau sa te sperii dar nu ar fi bine sa congelezi niste sperma ? Just in case ....
Iti doresc ca saptamana viitoare sa ne faci happy cu o veste minunata
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
Brigit spune:
Pisix- sa stii ca am citit toate capitolele de la Azoo, si cele de pe vremea primului FIV, cand erai pe vaaaaaaal, in timp ce te intepai cu Gonal. Am stat o noapte intreaga de-am lecturat, a doua zi aveam ochii umflati si de nesomn si de plans, pentru ca am citit povestea de la sfarsit catre inceput, asa ca stiam deja ca rezultatul nu fusese cel asteptat.
Eu sunt exact genul asta, super entuziast si care cand se apuca de o treaba vrea sa ia in calcul doar lucrurile bune care se pot intampla , nu si pe cele rele. Dar sa stii ca daca nu au reusit pana acum incercarile tale de a deveni mamica nu e din cauza ca ai fost prea entuziasta. Asa a fost sa fie, din ce s-a intamplat ai invatat foarte multe care iti vor fi de folos la incercarea viitoare.
Io-s optimista dintr-aia fatalista. Cred cu tarie in soarta, cum zice bunica-mea ce ti-e scris in frunte-i pus. Asa ca-tot inainte , ce-o fi o fi!
fireyes inteleg ca esti multumita de Simona Fica. Eu vreau sa gasesc un endocrinolog care sa fie in masura sa ne ofere o parere apropo de FSH-ul husbandului care e cam mic. Inteleg ca tu ai fost la ea si esti multumita, crezi ca pe partea asta de endocrinologie andrologie e OK sau sa ma orientez spre altcineva?
_
(aproape )Azoogirl
April
nusy spune:
Ioana_p76: un
-ic dulce pentru tine!
Miki,Pisu,Copilutzu,Andra,Iyoanasi toate fetele de la acest subiect:va
si va tin pumnii sa reusiti absolut toate sa va vedeti visul implinit!
Nusy
17+ 
Brigit spune:
Nusy
- pupici pe burtik! Vad ca ti-a aparut un carucior roz
deci o eroina mica e la tine in burtica!
cum tura asta sunt "responsabila" de capitolul Azoo, am vazut ca nu apari pe prima pagina la
. Eu as vrea sa te trec, dar nu o sa o fac decat cu acordul tau, ca stiu sigur ca ai deschis si tu niste capitole, si nu te-ai trecut. Sau esti si tu superstitioasa ?
Nu de alta da acu' azvarl niste aghiazma pe topic, sa alung toate gandurile rele care le macina pe fetele mele!
_
(aproape )Azoogirl
April
miki-miki spune:
Wau
Nusy
, i-a cazut putulica??? Cred ca esti in al 9-lea cer. Ma bucur tare mult ca o sa ai fetita.
April
esti mortala,
m-ai facut sa rad singura in fata calc. Sa nu pleci de aci ca se duce de rapa sobectul
. M-am gandit eu mai bine si trece in loc de ARGININA L-ARGININA pt ca a 2-a se gaseste numai in plafare, e ceva naturist. Pe cand ARGININA e produs alopat si tare mi-e frica ca nu tb luata de capul nostru.
Pisixule
, tu unde gasisi arginina? Fugisi la farmacie si o si luasi? I-o bagasi deja pe gat husbandului? Ce scrie in prospect?
Copilutzu
mi-e dor de tine. Nu mai fi tristutza, poate dr Dracea va fi plecat adin tara si de aceea te-a trimis la altcineva. Ia spune-mi , mai ai motz sau l-a papat pisica de tot ?
Fetelor
am vazut masina de copt painica, o Moulinex de 265 ron cu programare. Poimaine mi-o iau si ma apuc de copt painica, ma fac brutareasa
. Sa vezi ce o sa mai saliveze vecinii la painica mea.
. Gasii reteta pe net de painica de ovaz cu susan
, ii mai pun si seminte de floarea soarelui, yam
... o bunatate. Eu zic ca e f buna mai ales pe per sarcinii cand nu prea pot sa-mi corectez colesterolul cu pastile.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
pisix spune:
April – hmm, si eu am citit la fel capitolele din-aintea mea si la fel … nopti pierdute … ochi umflati. Dar probabil stii ca a fost si situatie de FIV reusit din prima … la Mickey D. Deci ramai asa increzatoare, ar fi minunat sa mai avem un exemplu din-asta punct ochit-punct lovit, ar remonta increderea multor fete de aici
Endocrinoloaga sa stii ca e si Corina Neamtu, nu stiu daca am mai scris aici, si e specializata pe infertilitate, o gasesti si la clinica lui Marinescu dar face si monitorizari pt pacientele din Romania ale dr Beran din Geramany.
Nusy – bata-te norocul … tu ai trecut pe aici de fapt ca sa te lauzi, nu ?...
Adevarul e ca tu stii ca intr-adevar ne-ai dat pe spate, eu ca sunt invidioasa, miki ca de, poate pt Cezarel, etc
Miki – am gasit pe net, la o farmacie … pe care de altfel nu am gasit-o.Mai caut …
Cu masina de paine ai mare grija … ca patesti ca mama lui april. Deci iese asa buna painica aia si poti sa faci diverse modele … dar mananci la ea de rupi !
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
nusy spune:
April:
multumesc,esti draguta! Cat despre lista, nu am vrut sa apar pe ea de la bun inceput,de cand a facut-o Miki,i-am explicat ei de ce...Oricum,multumesc mult pentru intentie...
Mikishor: da,i-a "cazut"
Aseara am aflat,cand am mers la o ecografie generala pentru mine,pentru a afla de ce ma tot doare zona vezicii urinare.Iar dr-ita,foarte draguta,cand i-am spus ca sunt gravi a tinut neaparat sa faca eco si la bebel.L-a masurat din cap pana in picioare,l-a cantarit( are 200 gr),i-a vizualizat si verificat toate organele si ne-a dat si vestea ca e fetita...Mie mi-a iesit ecografia foarte bine,n-am nimic...culmea!Dar de durut,ma doare.Singura cauza ar ramane constipatia si un meteorism abdominal difuz.Probabil apasa intestinul pe vezica si de aceea ma doare...
Te
dulce,dulce..sa-mi trimiti si mie painica facuta de tine...
Pisule:
pai ...ce sa fac,ma laud si eu... dar abia astept sa va laudati si voi!!!!!
Nusy
17+ 
miki-miki spune:
Pisule nu ma fac cat casa pt ca stiu sa ma abtin si mie oricum imi place painea prajita, deci tb sa astept sa se intareasca sa o pot taia felii. La plafare este L-arginina cu tribulus pt barbatei , eu mi-am luat pt implantare L-arginina simpla de la Solaray si m-a ajutat. Deci zic sa renunti la arginina si sa iei l-arginina pt ca e naturista.
Nusy ma bucur pt tine pt ca stiu ca iti doreai o fetita, Piticot cred ca moare de ciuda acum
.
Pisule eu imi doresc gemenutzi acum
, pereche dc se poate ca sa recuperez timpul pierdut. Dc te duci la odisee si citesti mesajele fetelor gravidute prin fiv vezi vreo 4-5 postari una dupa alta cu gemenutzi.