Azoospermie-cap 27-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

ieteeeeeeeee, pana scrisei polologhia de mai sus a scris Cami faza cu renovarea.
Cami, pai atunci stai linistita dragutza mea, ca nu cred ca intelege Raducu cum e treaba cu meseriasii din ziua de astazi, ca eu personal n-am intalnit vreunu care sa fi respectat termenul lucrarii. De sarcini cu nastere la termen sau inainte de termen am tot auzit .

_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Dalailana, te-am sters de pe listutza cu burtici dar sper ca repede repede sa ajungi din nou acolo. De ce nu chiar luna asta cum ai zis si tu?

A, si spermograma nu e deloc rea, chiar dc aveti A+ B 40% iar valorile normale incep de la 50% compensati prin numar. Asa ca - Doamne ajuta de o veste buna cat mai repede!

_
(aproape )Azoogirl

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Asa am zis si eu ca spermograma nu e rea dar doctorul a sugerat o inseminare ........
Pe de alta parte acum 3 luni am ramas gravida cu o spermograma de 80 milioane/ml...... Sotul a facut o operatie de varicocel si e posibil ca dupa o imbunatatire initiala a spermogramei rezultatul final, in timp, sa fie foarte prost.

Dar, asa cum se scria pe forum pagina precedenta incerc sa fiu foarte relaxata si calma si saptamana viitoare sa imi pun semnmatura cu burtica!

Miki miki: articolul face referire si la un colesterol mare asociat cu lipsa de arginina, mai bine citesti tu ca eu nu ma stresez prea tare ca am colesterolul mic.

Mergi la inceput

aoleu, ca veni vorba de colesterol.
Dalailana , sarumana de link, o sa il citesc pe indelete.

M-am intepat saptamana asta cu scopul nobil de a face o prima evaluare a starii de sanatate, am zis sa fac mai intai analizele uzuale pe care mi le prescrie moka doctorita de familie, ca destul o sa deschid dupa aia buzunarul sa platesc toate analizele premergatoare FIV.

Asaaaaaa, din categoria surprize surprize am avut neplacerea de a constata ca la capitolul colesterol stau f.prost, Nu la colesterolul total, ca ala e inca sub limita (190 fata de limita de 200) ci la colesterol HDL, unde ma "laud" cu numarul magic 35, in conditiile in care limita de jos e 65 si cica asta tre sa fie cat mai mare. Deci jaaaaaaaaaaaaale fetelor!

Intr-o prima faza ma duc sa il repet fix pe asta la un alt laborator, caci in starea mea de optimism exagerat cred ca analizele sunt defecte si nu eu.

Mikilina, cand ai tu timp si dispozitie poate scrii tratamentul naturist + alopat pe care il iei pt colesterol, husbandul are colesterolul total 260-si asta la fel de traznit ca si mine zice ca e firesc dupa sarbatori sa ii iasa analiza asta prost dupa ce a mancat o gramada de "porcarii"- a se citi preparate din carne de porc.

Sunt cam off-topic, insa cu alegerea clinicii nu am facut deloc progrese, cu cat citesc mai mult cu atat sunt mai in ceata.

_
(aproape )Azoogirl

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cami scuze pt incurcatura dar asa am citit pe la odisee ca tb sa nasti in we asta. Tu vezi ce faci , sa nu te urci pe scari sa dai cu bidineaua ca nu-i te tine acum. Stiu ca-ti place pe scara dar abtine-te
Dalailana nu pot citi acum pt ca sunt la serv si am o groaza de lucru, citesc deseara. Eu stiu ca L-arginina e buna pt vascularizarea endometrului , arginina cica e altceva. Dar o sa citesc si dc e de bine o sa-mi iau un sac de susan
April pe fruntea mea scrie "naturista convinsa" dar de data asta am trecut pe alopate ca nu mai mergea. Am luat mereu omega 3 dar fara efect la mine din pacate asa ca iau Zeplan si naturist beau la servici ceai anticolesterol la pliculete care nu e f rau la gust. In rest am o alimentatie mai mult vegetariana , mai bag un piept de pui sau peste altceva nimic .
Fetelor, sa stiti ca am citit ca un colesterol mic nu e bun in sarcina dar de unul mare nu scrie pe nicaieri nimic. Susanul are acizi grasi nesaturati de aceea e bun pt colesterol, il creste pe cel bun HDL si il scade pe cel prost LDL.
April imi place de tine, inviorezi subiectul , ne trezesti din amorteala. Ma bucur tare mult ca ai grija de el, sper sa redevina f activ ca pe vremuri. Eu mi-s baba si nu mai am ritmul de acum 2 ani cand eram avida dupa informatii.(scrisai mic sa nu vada Pisu ca ma ameninta cu poze pe net)

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,imi place de voi ,mi-ati facut ziua mai frumoasa e ca in vremurile bune cand imediat se umplea capitolul
miki,pisix,yioana,ioana,april,zisa cami...

Mergi la inceput

Mikisorule, pai susan imi iau si eu atunci, ca-mi si place si e bun. Tot un sac, facem comanda impreuna sa obtinem discount.
Nu mai scrie asa mic ca eu stau bine cu vederea, si tot inteleg ce e pe acolo- iar gura sparta sunt mamaaa-mama si te parasc (vederea asta buna cred ca de la morcovi mi se trage, am zis ca decat sa stau cu morcovu'n ... mai bine il mananc)

Asa, si acestea fiind zise, va rog sa nu va luati dupa titulatura mea (si anume Young &Restless, io am pus-o doar ca sa va dati seama ca aveam mai mult de 12 ani cand a inceput serialul si ma puteam uita fara sa cer acordul parintilor) si sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema arzatoare: de trii zile mi se zbate o pleoapa, imi pacaie o ureche si ma tine-un junghi in shale....Si ma arde asea, la lingurica...o fi da la stres, sau de la carnatii iescpirati da' ieri k am zis k ie pacat sa-i arunc...acu, ajtept pareri ca eu mereu d'acia m-am tratat...offf batranetele mele ...

Bytzi, hai pune-ne la curent cu ce ai mai facut intre timp ca stiu ca esti de-a noastra, chiar daca pe vremea cand tu erai activa mai mult pe subiect eu inca nu scriam p-aici.

_
(aproape )Azoogirl

April

Mergi la inceput

Citii art dat de Dalailana, preicepui esentialul si anume ca tb arginina Dadui cautare in google si gasii ceva pt topicul asta

"Arginina alaturi de ornitina, fenilalanina si alte substante cu actiune neurologica, este indispensabila pentru sinteza si eliberarea hormonului de crestere al glandei pitulare.
Necesarul de arginina este mai mare la barbati deoarece lichidul seminal contine 80% din cantitatea totala a acestui aminoacid si deficitul poate duce la sterilitate.

Arginina mareste cantitatea de sperma. Contribuie la raspunsul imun al organismului si ajuta la vindecarea ranilor.Permite metabolizarea depozitelor de lipide din organism si tonifica tesutl muscular. Asigura voiciunea fizica si mentala.

Arginina se gaseste in: nuci, floricele de porumb, roscove, ciocolata, orez brun, faina de ovaz, stafide, seminte de susan si floarea soarelui, paine integrala din grau.
Ca supliment, arginina este disponibila sub forma de tablete sau pulbere. Eficienta maxima se obtine atunci cand este luata pe stomacul gol, in doza de 2g, imediat inainte de culcare. Pentru tonifierea musculaturii are efect maxim daca se iau 2g cu o ora inainte de antrenament, pe stomacul gol."

Asta ca sa nu mai fiu OFF TOPIC

April (fata cu morcovu si gura sparta) pune tu pe I pag la marirea cantit de sperma si arginina si scrie in ce se gaseste ca sa le avem pt eternitate trecute.
App de morcovi, cand o sa ramai gravi sa nu-i mai papi in cantit exagerate ca nu ai voie.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

April nu vazui ce scrisasi marunt pana acum , bag seama ca imi tb ceva morcovi. Pai eu de 3 anui sunt superstitioasa rau, la mine dc se bate ochiul drept e belea. Dar medical asta cu ochiul nu o pot explica, poate o lipsa de magneziu , deci schimba morcovu cui banana. Tiuitul urechii poate fi de la scaderea tensiunii , carnatu nu stiu dc a fost vinovat cu ceva dar pe viitor dc iti pare rau de ceva si nu ai pofta de preferat sa ia drumul galetii de gunoi.
Acus sa revin la arginina, vreau sa-mi iau aparat de facut paine in casa, ala de o mesteca/dospeste/coace si sa o fac din faina de ovaz. Impusc 3 iepuri, cresc gigeii, scad colesterolul si face bine la implantare si bb. Are cineva aparat din asta, imi recomandati o marca anume? Dar oare se face paine din faina de ovar? Eu i-as mai pune si ceva seminte de susan.
Ptr ca o sa fiu off topic mai mereu o sa scriu mititel sa nu ma dea cineva afara, aici ma simt acasa si nu pot sa plec.
Ioana_p76 multumesc pt pupicel , sa mai vii pe la noi.
Bytzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pisix, citeam pe aici ca te bate gandul sa treci pe la Corina Neamtu. E ok, ca am "calcat-o" si noi, dar m-a impresionat mai mult Simona Fica legat de hormonale si FIV, mai pusa la curent cu ce se intampla pe afara... eu am fost la ea doar pt TSH, dar a bunghit-o din prima... e supraspecializata pe pr sexuale... eu m-as programa si la ea, eventual compari 2 pareri...

Miki-miki, ma bucur ca ai revenit
Masina de paine are soacra mea, nu stiu ce marca, dar a costat vreo 200roni acum cateva luni. poti sa folosesti ce fel de faina vrei (chiar si de ovar-aici as vrea si eu ca stau cam prost la capit asta) si e super ok masinuta, o poti folosi la multe, ca face si prajituri,etc, doar ca dureaza vreo 2 ore o painica. daca tu chiar o sa o folosesti, atunci nu ezita.

April, jos palaria, cat "studiu individual":) multa bafta!

still counting...

Mergi la inceput