MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dana,am 166.Sper sa nu fie doar din cauza ca n-am mancat,o sa am grija ce mananc!
Mirela si pe mine ma doare piciorul,eu am pinten calcaneeic si in afara sa iau pastile nu prea am ce sa fac...
La-cristescu bine ai venit,cat despre kile in plus multe,te rasfeti tu,kile multe in plus am eu!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Bun venit si revenit fetelor

Mirela, nu e cumva sciatica? Poate niste antiinflamatorii si antialgice ajuta.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Dragele mele,
se pare ca putine ma mai stiti....mai bine asa....anyway, si acum arat f bine, sunt...asa cum zic astia de aici 'femeie'...problema mea e ca vreau SA AM 75 KG.....nu sunt obsedata, obisnuia sa se dea raportul zilnic la ce am mancat....ei bine, eu azi, nu am mancat nimic.....(diverse motive...)
Ajung eu la 75, sunt sigura!...chiar am ambitie....ce mai stiti de Anda Panda?
stiu ca asta e Monti, sa mananci....cele permise...eu, din pacate nu mai pap nimic de vreo cateva zile...deja am ajus le 83...nu e bien,. dar sunt fericita....mi-am luat blugi marimea 12...si mai si incap in ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Ma si gandesc cateodata....modesta fiind....si frumoasa, si desteapta....am ramas singura :)) Oare la ce bun e toata chestia asta????
Offffffffffff, 75, nu ma las.....
Trebuie ambitie, eu initial , pt cele ce nu ma stiu am slabit 40 KG......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ptiu ! Drace....ce-am zis.... ...Da ,am 68 kg

Pinteni (calcaie) am ,scolioza da ,sciatica nu stiu ....Pe mine ma doare doar piciorul sting.La radiografie nu se vede nimic,trebuie sa-mi fac RMN.
Calcaiele ma dor(ingrozitor) cand merg desculta pe gresie.SERIOS!
Data trecuta mi-au trecut cu Artrostop.Acum nu am mai luat pentru ca ma ingras de la ele si nici nu m-au mai durut.
Pentru picior am avut tratament cu Midocalm dar a fost slab si am luat Arcoxia .Cand iau ma lasa dar daca ridic ceva ,conduc sau merg pe jos mult iarasi ma doare.
O mai fi si de la vreme...la varsta mea...

Ha ca v-am zapacit.. dar,ma gandesc ca totul a reinceput de cand am pus astea 7-8 kg....Poate fi posibil, nu? Stau si ma gandesc la perioada cand ma mentineam si mai ales mergeam si la sala ca nu ma durea nimic.

Bine ati venit si revenit fetelor!
Sa faceti ce zicem si nu ce facem noi

Va pup .Noapte buna

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Teo, imi amintesc de tine Anda tot asa-i cum era ultima data - slabaaaa rau

Raportez - cantarul se misca cand inainte cand inapoi, deci raman la Kg din tabel

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

andanii asta e "reteta" care functioneaza la mine. Prima data cand am tinut monti, mancam seara masa lipidica. Dupa care nu mai aveam rabdare sa treaca cele 3-4 ore pan la fructe. Sunt obsedata de fructe, ce sa-i faci. Eu zic ca e bine.
Anu trecut am mancat exact ca si acum timp de peste 6 luni si am slabit de la vreo 74 kile pan la 66 sau chiar 65. Dupa care am pus totul la loc de 2-3 luni. Ma ingras f repede cand nu mai tin cont. Dar nu-mi pare f rau pentru ca stiu ca la un mom dat nu ma voi mai ingrasa. Sau sper ca ma voi ingrasa doar cand voi ramane gravi. Doamne ajuta.
Oricum eu nu prea mananc carne si o tin mai mult de fructe, legume si cereale si pentru ca mi s-a descoperit un inceput de endometrioza si un virus HPV iar pentru ambele e nevoie de imbunatatirea sistemului imunitar. Iar asta se face mancand multe fructe si legume si putina carne.

Abia astept clasamentul.

Ce am papat ieri:
7.30: un mar + o cafea
8.30: iaurt 0% + cereale integrale (ovaz si secara)
13.00: 100 gr cascaval, 2 oua fierte + 50 gr castravete
dupa 19.00: 3 portocale + 4 mere

Sport:
15 min bicicleta
20 min pilates
60 min mers pe jos energic

Va pup si spor la "lucru" noilor venite,
Silvy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui teodraghici

Ma si gandesc cateodata....modesta fiind....si frumoasa, si desteapta....am ramas singura :)) Oare la ce bun e toata chestia asta????
Offffffffffff, 75, nu ma las.....
Trebuie ambitie, eu initial , pt cele ce nu ma stiu am slabit 40 KG......

Teo

teo draga ai ceva probleme ??? cum adica sa nu mananci nimic , doamne da iti distrugi stomacul macar fructe si legume
o sa reusesti ,normal ca o sa reusesti ... ai o ambitie de invidiat

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Teo, imi amintesc de tine Anda tot asa-i cum era ultima data - slabaaaa rau

Raportez - cantarul se misca cand inainte cand inapoi, deci raman la Kg din tabel

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

vreau si eu sa o mai vad pe Anda ... pe unde e ??? unde scrie ????

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

continuam aici

ANDANII

Mergi la inceput