MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Salutare fetelor,

Am 69,3 deci am slabit 1,2 kile. Asta in conditiile in care nu prea am mai facut sport in ultimele 4 zile. Dar m-am ambitionat si am spus ca nu mai tre s atreaca o zi fara spor.

Ce am amnacat ieri:
8.00 - un mar + o cafea
8.30 - iaurt 0% + cereale integrale (ovaz si secara)
13.30 - o salata cu salata si pui
dupa 19.00 - 3 portocale, 3 mere

Ziua beau ceai verde.

Va pup si sper ca sapt viitoare sa vin macar cu 1,5 in minus. MI-am propus ca la 66 kile sa ma recompensez cu niste blugi. Sper ca asta sa fie peste 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Asadar,83,2aplauze va rog!
Teo,bine ai revenit!
Felicitari celor care au slabit!
Azi ma simt ceva mai bine,ma doare doar un pic asa,suportabil!Am mancat 2 covrigi dimineata,acum am niste orez fiert si diseara supa!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

vali felicitarile mele ....
ce inaltime ai ????? mi-ai mai zis da nu stiu de ce nu am retinut
dar.... vezi ca aceste kg date jos la boala si nemancat se pun relativ repede repede inapoi , ai grija ce papi da????
sanatate maxima

silvy esti tare de tot , slabesti ffff mult pe saptamana , explicabil la cat de putin mananci ... nu lesini pe strada ???? ai grija de tine te rog

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna fetelor,

As dori sa ma inscriu si eu in clubul vostru. Am o fetita de 2 ani pe nume Eva si cateva kilograme in plus de care vreau sa scap cu disperare. Monti mi se potriveste cel mai bine, dar nu prea am rabdare sa astept rezultatele, asa ca am nevoie de ajutorul vostru.

Am avut 65 kg cand am inceput regimul la 3 ian si am ajuns la 63 kg. Vreau sa ajung la 56. Cam ambitios, dar trebuie sa fac asta fiindca vreau sa mai fac un copilas si o sa-mi fie greu sa dau jos.

Care sunt regulile? postam zilnic ce mancam sau raportam doar kilogramele?

va pup,
Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui la_cristescu

Buna fetelor,

As dori sa ma inscriu si eu in clubul vostru. Am o fetita de 2 ani pe nume Eva si cateva kilograme in plus de care vreau sa scap cu disperare. Monti mi se potriveste cel mai bine, dar nu prea am rabdare sa astept rezultatele, asa ca am nevoie de ajutorul vostru.

Am avut 65 kg cand am inceput regimul la 3 ian si am ajuns la 63 kg. Vreau sa ajung la 56. Cam ambitios, dar trebuie sa fac asta fiindca vreau sa mai fac un copilas si o sa-mi fie greu sa dau jos.

Care sunt regulile? postam zilnic ce mancam sau raportam doar kilogramele?

va pup,
Laura

bine-ai venit

de scris se scrie zilnic , ce papam , ce facem
raportul joia

scrie-ti te rog inaltimea

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

asadar am 1,63 si 63 kg.
azi am mancat asa:
- o cafea cu lapte degresat si zaharina
- la 10,00 - un mar si o gutuie
- la 12,00 - un iaurt degresat si lipie ( aici cred ca avea un pic de ulei de masline ca avea un gust deosebit )
- la 16,00 - pui cu rosii si salata verde
- diseara - conopida cu cascaval

am facut o pasiune pt rodii. am voie in faza I?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui la_cristescu

asadar am 1,63 si 63 kg.
azi am mancat asa:
- o cafea cu lapte degresat si zaharina
- la 10,00 - un mar si o gutuie
- la 12,00 - un iaurt degresat si lipie ( aici cred ca avea un pic de ulei de masline ca avea un gust deosebit )
- la 16,00 - pui cu rosii si salata verde
- diseara - conopida cu cascaval

am facut o pasiune pt rodii. am voie in faza I?

notat
da e voie rodie , e fruct , mancat in regimul fructelor , inainte de masa sau dupa 3 ore de la masa

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

andanii ti se pare ca mananc putin? Mie mi se pare mult. Si chiar imi spunea o fata prima data cand am intrat pe forum ca s-a speriat de cat de multe fructe mananc.
iat kilele date jos nu mi se par multe. Pe vremuri, cand eram mai tinerica, dateam cel putin 500 grame jos pe ziua de regim. Dar tocmai pt ca le dadeam repede, ma si ingrasam repede pt ca mi se parea ca efortul sa repar este mic.
Acum dau jos greu si pun pe mine tot repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Citat:
da' porcii astia se anuleaza cumva? daca saptamana viitoare raportez scadere mi se ia porcu' de pe cap...sau raman cu el in curte pana la final? si daca adun foarte multi porci, ce fac cu ei?

Hai ca m-ai facut sa rad....

Andanii trece si la mine 78kg.Cateva sute de grame...tot este bine decat deloc...

Meniu azi:

md:2 mici si putin carnat rotisat
p:tocanita de ciuperci cu pui si putin kaizer
c:mere

Poate intru mai tarziu.Nu prea am chef de nimic,ma doare un picior de nu pot face nimic,stau numai in pat.Pana acum ma durea sus la sold acum sa lasat spre genunchi si glezna .

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

fetelor, inca doua intrebari:

1.in faza I am voie sa mananc nuci, migdale ca masa separata ( mic -dejun sau cina)?
2. in faza I am voie sa beau vin rosu? daca da, cat si cand?

Mi-e pofta de un pahar de vin rosu cu ciocolata neagra...

Laura

Mergi la inceput

silvy mananci fructe nu mancare

sanse poate vrei sa zici 68 nu ????

ANDANII

Mergi la inceput