MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

neata hop si eu! tot la 66kg deci nici nu am pus nici nu am dat jos, va rog de data asta fara porci am fost cuminte chiar daca nu se vede la cantar (ei, aproape cuminte).

Valentina gastroenterocolita acuta asta zic eu ca se rezolva cu regim, adika daca e acut inseamna ca trece, dupa mintea mea mai nasoale sunt bolile cronice, ia sa vezi tu silueta.

Intrebare intrebatoare: varza calita pot sa o pap cu paine monti? eu zis ca da, da voi ce ziceti ca nu ma pricep la categorisirea asta grasimi, proteine etc.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

bine, fara porci , da avand in vedere ca ai ajuns dinou la kg de la inceput o sa anulez cele 0.60 grame slabite in prima saptamana , da??? e bine asa ????

varza calita cu paine monti DA

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, imi scrii si mie reteta de paine? Daca poti, cu cantitati. Ieri mi-a iesit painica dar e si cu faina alba. Am gasit si pe culinar ceva reteta de paine Monti si trebuie sa o incerc.

Alinam, nu ma prea pricep dar cred ca poti sa mananci paine monti cu varza calita. dar din cate imi amintesc Monti zicea sa mancam painea dimineata.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Deci porcii mi-i dati mie ..am 69. Eu nu am facut paine dar ma umfla fasolea si cum 2 zile am papat iahnie.... mai aveam putin si balon scria pe mine.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Andanii poti sa pui ce vrei tu :), eu de fapt am inceput monti de pe 3 ianuarie cand aveam 68kg, cand am declarat 66kg, adika luni pe 5 ianuarie deja se dusesera primele 2 kg, da nu-i bai pana la vara o sa ajung io si la alea 60 mult visate.

Eleno vrei porci ai?

Am ajuns la concluzia ca mai usor scapi de kg cand ai mai multe decat de ultimele 5kg , eu pap monti, da mult, si seara pap cel mai mult si cu paine chiar daca e monti, deci va trebui sa lucrez la cantitati si painea sa fiedoar cu mancaruri care nu merg fara.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

stagnare la mine (adica sunt un -0,200g care nu mi se pare concludent; adica dintr-un pahar de apa pun deja astea 200g la loc). si poate ca eram mai bine dar aseara, inainte de culcare am mancat o ciocolata - intreaga - cu lapte si alune...si la interval de juma de ora dupa un pomelo.

aruncati va rog cu porcu si la mine

da' porcii astia se anuleaza cumva? daca saptamana viitoare raportez scadere mi se ia porcu' de pe cap...sau raman cu el in curte pana la final? si daca adun foarte multi porci, ce fac cu ei?

bravo fetelor care au slabit si mult succes in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Io nu va zic cat cantaresc azi ci cat am cantarit ieri. Asta pentru ca nici mie nu mi se pare in regula o oscilatie de 7-8 sute de grame de la o zi la alta. Si daca toata saptamana am cantarit cat o sa raportez si doar azi dimi am sarit din schema mi se pare normal sa ma iau dupa prima valoare. Asa ca eu am slabit am 82.5, ma declar incurcata in calcule
V-am dat linkul asta? http://www.sanatate.org/slabire/ daca va faceti cont aveti posibilitatea sa va inregistrati greutatea in fiecare zi, sau cand va aduceti aminte ca mine si va face un grafic, e misto ca sa tii o evidenta.

Asta ca sa nu spun ca si mie mi-e teama ca painea cat o fi ea de monty nu e neaprat buna, dar parca nu-mi vine totusi sa cred, n u poti sa mananci doua felii de paine si sa te ingrasi un kil peste noapte.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

andorix ... parerea mea este ca painea e paine , nu stiu cum se depune aia , si nu am mancat doua felii , ci am mancat , crocanta , buna , goala , da e paine , nu stiu se aseaza ea acolo groaznic doua zile la rand se poate sa fie si in stomac inca ... poate daca iese , scad .... da deocamdata e kg acolo

alinam ok, te scutesc de porcusor
ymca daca vrei pun -200 gr
ele fasolea e intr-adevar crima , si eu patesc la fel .... la mine merge cu legume cel mai bine

puisorule eu ieri am pus asa 200 faina integrala de grau, 150 faina integrala de secara si 150 tarate + un cub de drojdie si apa calduta cat sa fie destul de moale .... prelucrata cu maini umede sa nu se lipeasca tare de degete

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare!

eu raportez stagnare. nimic in minus, nimic in plus (din fericire). ma declar multumita, avind in vedere abaterile...primesc si porcusori daca se impart! eu consider ca ii merit, ca n-am fost cuminte deloc. acum sint in sesiune si obiectivul pt saptamina viitoare e sa nu pun pe mine......eu nu pot sa invat daca nu rontai ceva..asa a fost si in facultate...ma ingrasam cite 5 kile pe sesiune.... bine ca acum tine putin perioada examenelor...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la mine
nici la mine nu arata cantarul nici o modificare dar ma bucur ca nu am adunat nimic, nici un purcel
nu am timp sa va citesc acum, asa ca vin mai tarziu de acasa
o zi frumoasa tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asadar,83,2aplauze va rog!
Teo,bine ai revenit!
Felicitari celor care au slabit!
Azi ma simt ceva mai bine,ma doare doar un pic asa,suportabil!Am mancat 2 covrigi dimineata,acum am niste orez fiert si diseara supa!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput