MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
alinam spune:
aaaaa Eleno am uitat sa zic de ciocolatelele kinder
acum serios nu stiu ce am avut ieri da parca intram in trepidatii dca nu mancam ceva, o fi si oboseala de vina, ca la 9.30 aseara sforaiam.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Androix spune:
Auzi, incep sa ma nevrozez! Eu va felicit pentru reusitele voastre si va invidiez in sensul bun, dar ma supar daca va mai dati cu capul de pereti ca ati slabit DOAR 1.1 kg intr-o saptamana. Unde vreti sa ajungeti? Aaaa, am inteles, vreti sa ma motivati pe mine si pe Alina.
Alina, hai sa ne luam la intrecere! Nu de cine slabeste mai mult ci de cine e mai cuminte. Te bagi?
Azi de exemplu am inceput ziua bine: pe la 11 am bagat o pulpa de pui la gratar cu un castravete acru si o bombonica de la ikea acum doua minte. Pana diseara sper s-o tin macar asa. Si chiar o sa ma chinui sa nu mai mananc dupa 6, dar nu raspund de mine in uikend. Saptamana viitoare vreau sa slabesc si eu macar un kil, si o sa fiu in extaz
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
androix eu am slabit doar 500 gr si sunt super super super fericita
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
alinam spune:
Andreea ne intrecem, da azi te iau, ma autoflagelez hehehe, pana acum am papat doar o grefa si un mar, ca sa imi scot parleala dupa dezmatul de ieri , da cand ajung acasa nu stiu hehehehe sper sa fiu cuminte.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
andanii spune:
cine nu a raportat ???? ... maine refacem clasamentul si impartim floricele ... sa vedem cine e pe primul loc?????
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Andanii dai si la cei care merita? adika mie..... Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
dau si purcei daca doriti ????? cine mai doreste , cine mai pofteste ?????
ok , hotarat , punem si purcei la fetele care nu au slabit deloc
ANDANII
moana spune:
cred ca eu sunt cu purcel. am plecat alergand de dimineata si am uitat de cantarit. dar...dupa cum ma simt la haine....nu cred ca s-a intamplat nimica. o sa ma cantaresc maine dimineata de control.
andanii spune:
buna dimineata
ANDANII
anca.b spune:
Andanii, neata!!! ?
Ani, petreceti azi?
eu azi am inceput bine, cu niste humus cu finn crisp si castraveti murati. ma gindesc sa bag si o cana de lapte cu cafea si indulcitor, dar un pic mai incolo, cind il culc pe asta mic si ma apuc de invatat....nu stiu daca voi reusi sa fiu cuminte azi, deseara iesim cu niste prieteni si daca vor pizza...o sa pap si eu, ca azi-noapte numa' pizza am visat .
daca vor mincare romeasca, am scapat ca voi comanda ceva gratar cu legume...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii