Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Noi plecam la munte azi, fara Edi, il lasam la mama. Am o gramada de treaba asa ca va pup! Ne "vedem" duminica! ![]() Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Filmulete cu bebe Edi M-am facut mare si-o sa ma mai fac![]() |
pupici, pupici, pupici si distractie placuta, am auzit ca ninge,o sa prindeti o vreme super, super!!!
Merci ptr aprecieri ptr poze
.Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
musettepink spune:
300 super micuta calculatorista!!!!!!
Piolica e o frumusete Elsa
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Buna dimineata si de la noi! ![]() Eu iar sunt zombie, copilul s-a trezit de 4 ori azi-noapte, in plus nici nu adormea usor la loc, plangea cand il puneam in patut, nu s-a mai intamplat asta din prima luna! Si de ieri maraie/plange aproape continuu, sunt cu nervii intinsi pe jos ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
of mamico, rabdare.... si ai mei sunt cam la fel.... dar se trezesc de 2 ori noaptea si adorm relativ usor si papa mult, fomisti rau in ultima vreme.... ziua papa chiar si la 2 ore.... cred ca ne paste un puseu de crestere.... poate si la tine e asa sau poate e mai agitat, mai obosit....
sa treaca repede!Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
cocutica spune:
[b]piolica[/p] poate te-ar putea ajuta un purificator de aer cu filtru salin?
Eu am luat asa ceva pentru ca Maria era fornaita si medicul ne-a indicat asa ceva si pentru cresterea rezistentei la raceli. In cartea lui am vazut ca elimina si mirosul de tigara si mucegai
E doar o idee, ideal ar fi sa nu iti intre fum
babymom75 spune:
Nerantula s-ar putea ca bebe sa fie marait si de la presupusa candidoza - ii da si lui oarece discomfort/durere. Sper totusi sa nu fie asta ci doar "o etapa".
Si Dragos azi e tare plingacios - n-a facut kk si nu poate dormi; a dormit doar pe furate cite 25-30 min.
musettepink spune:
Luminita
mamica la patrat,ce imi place cum le zici la gemeni,hunii,i-am zis si sotului si tare ne-am amuzat!![]()
andy
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
kid2003 spune:
Boo si Anca superbi sunt amandoi!!!
Ancutza si eu zic sa nu ii dai hrana cu biberonul...ma refer la hrana nu la suc...imi povestea dr cum ajungeau mamicile care nu invatau cu lingurita de la inceput sa serveasca puilor niste chestii de iti venea sa vomiti...carne cu piure de legume in lapte mult cat sa curga prin biberon...totul pasat si indoit cu muuult lapte era un fel de lapte cu friptura...asta e riscul.
Ideea e sa inveti copilul cu lingurita si cu hrana cat de cat solida (ca la inceput nu e foarte solida asta e altceva). De aceea si eu cred ca si babymom ca nu are niciun sens supa strecurata de legume, o apa chioara si lunga pe care unele mamici o pun in biberon sau o folosesc ca baza pentru lapte...cam aiurea...mai logic e sa ii dai piure, chiar daca f lichid la inceput.
O sa incerc fara lapte, poate vrea, cu putin ulei de masline (si eu stiam ca produsele din lapte integral, gen unt, iaurt, smantana sunt interzise pana dupa 8 luni, asa e si in schemele din Vest, nu are legatura cu laptele praf, ala e pe baza de lapte de vaca, dar sunt cu totul altfel prelucrate enzimele pentru a putea fi digerate de bebe, nu se dau produse di lapte integral...inca...in Vest cica se da baby yogurt, un iaurt special in care enzimele au fost prelucrate- nu m-as risca la unt de la 6 luni)...
luminita2008 spune:
Hello, fetele!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Gruia, Amalia, Edwin, Sasha, Vesna!! Pupam pe toti fara exceptie!
Noi suntem bine, dormim acum dupa ce am papat (la 2 ore, putin isterici) o portie zdravana de laptic... pe langa puseu cred ca ne paste si o raceala
, cam tusim... sper totusi sa nu fie asa, ca ar trebui sa aman iar vaccinele, tre' sa le facem in 10 zile.... mami e cam somnorici, nush de ce.... in rest, toate bune.![]()
Babytza - ce mult ma bucur ca Davidutul e ok, ca nu aveti otita!!! Ia-l cu rabdarica, o sa se linisteasca el....
mult!
Ah, si noi suntem atrasi de tot ce misca in jur, mai ales la masa! Atunci descopera si TV-ul, si laptopul, si jucaria, si pe mama, si pe tata, si pe bibe.... of, mesele noastre sunt din ce in ce mai lungi si daca am scos cumva bibele din gura.... am imbulinat-o! cu greu revenim la masa dupa...
. Dar nu ma las, nu mor caii cand vor cainii...
AlexaM - am ras cu lacrimi de Matei, e scump foc foc!!! Abia astept sa ii vad si pe ai mei asa ranjiti...
Nocom, nush de ce nu vezi pozele
, uite link-ul din nou, poate nu mergea site-ul respectiv, ca mai face figuri: http://luminita2008.shutterfly.com
Sa-mi spui te rog daca merge!
Dyanira, si ai mei plang nitelus cand li se face somn, dar ii iau din pripa ca altfel e jale.... adorm leganati in diverse locuri: scoica auto, leagan, perna (adica pe picoare), pat (miscam salteluta
) sau dupa caz, direct cu bibele in gura...![]()
Simodina, multam ptr sfaturile cu difersificarea. Ceea ce-mi aminteste ca am trimis pe cont comun lista de care va spuneam. Kid, Musette am salvat listele trimise
si cartea de retete de la Andreea
si multumesc!
Boo, Alex e un dulce foc, demult vroiam sa-ti spun! 
Ah, si mai vroiam sa-ti spun ca si mie imi cade parul ca la balamuc, din pacate, si mor cand il vad pe parchetul deschis la culoare din camera bebeilor 

.... de Supradyne forte nu stiam, dar o sa incerc. Nu prea vreau sa ma tund, o sa imi para rau cand o sa vad ca nu are efect...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
luminita2008 spune:
asa, sa continuam, ca tot uit ce mai aveam de spus... am facut o mica pauza sa mut un mic hun de pe perna in leagan...
mai vroiam sa ii spun lui babymom ca si ai mei saliveaza la greu, stam tot cu bavetica, dar nu cred ca asta are legatura neaparat cu iesirea dintilor...
le multumesc si lui leah si lui mami drag de bimbirica scump iriss pentru lamuririle cu 85%...
o pup dulce pe Cosmy si pe Maya, merci de intrebare, bebeii sunt ok...
anca, pe carla o s-o pap intr-o zi... vazut filmuletul! 

pup si IT-ista Ramonei 
iar Catrinutzei ii spun ca bebeii mei tot 8 mese pe zi au, tot la 3 ore se trezesc.... deci acum 2 nopti a fost doar o exceptie...
si mai vroiam sa va spun ca nici bebeii mei nu stau singuri, exceptie fac cele 10 minute de dupa somn pe salteluta/centru de activitati... si asta numai daca au burtica relativ plina, altfel nu! in rest, ii cara mama dupa ea peste tot in casa, fac muschi de la ridicatul scaunelelor cu tot cu 7kg de bebei in fiecare...![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
claudinna spune:
| citat din mesajul lui 300 Am citit un studiu despre alaptarea artificiala, mai degraba despre istoria alaptatului. Se pare ca pana la inceputul secolului XX, mortalitatea copiilor carora li se administra altceva decat lapte matern era inforator de crescuta, 60 sau chiar 80%! Se gaseste pe kellymom.com, la entertainment :) de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
nu ne speria:))
eu cred ca situatia s-a schimbat muuult de atunci...
si ce te faci daca chiar nu poti sa alaptezi "natural"??
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)