Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Va plce noua mea semnatura? Am intrat sa va dau veste cea mare. Citesc din urma (cam vreo 2 capitole de recuperat) si revin. Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata |
felicitariiiiiiii! sarcina usoara si BB sanatos!!!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
wow!!!
ROXXY, FELICITARI, MAMI!!!!!!!!!!!!!!!!
le dorim in continuare spor la treaba Alinei si Ancai..de ele parca stiu ca sunt la rand cu bb 2...;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
e mortala Iasminuca...
si cu coditele si cu cataratu...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adelamaria spune:
Roxxy, Felicitari din suflet! 

Bravo tie! Nici nu stii cat ma bucur! (deja am intrat singura la banuieli, ca prea ma bucur la fiecare veste de gravidutza - si am tot primit vesti din astea in ultimele zile
)
AncaD, pe tine sunt supi! Pai ce inima ai, sa ne lasi asa sa asteptam?!????....Nu-i corect...
BB, frumosi pantofiorii, iar Iasmi e o printesa!
Eu am dat iama in reducerile de la Miniblu din Auchan. Am lasat ieri acolo toti banii pe care-i mai aveam! Noroc ca fata are lapte, cereale si pampersi! Noi...o sa mancam fasole si cartofi pana la salariu!
Da' are fata mea o colectie faina de bluzite si pantalonasi de numa'!
Am vazut si pozele cu Maria de Vasari
Pozele cu elefantul sunt superbe! Nici nu-mi vine sa cred cat au crescut puii nostri si cate stiu sa faca acum!![]()
Victo spune:
daca tot suntem la capitolul gateala..
diseara am de gand s afac urmatoare reteta d etiramisu, reteta unei colege de birou. Miha, daca ai tips-uri, da-mi-le.![]()
o punga de piscoturi. se inmoaie (putin timp) in sirop de zahar ars. se pune un strat de piscoturi, un strat de crema (1 cutie frisca hulala, 1 bucata mascarpone), putin ness, putina cacao..apoi inca un strat d episcoturi,crema, ness, cacaco mai multa..
cica asta e tot..:):)
mai dau un search pe culinar sa vad despre ce e vorba.
ancadragoman spune:
Ade nu te supara mama ,dar nu am avut timp sa cumpar test
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Victo spune:
Ingrediente reteta
5 oua, 5 linguri zahar, 1 pliculet capucino vanilie, 2 pliculete ness, 2 plicuri praf de frisca, 250 gr. mascarpone, 250 ml coniac, 1 punga de piscoturi
Mod de preparare (timp estimat: 15 min, complexitate: redusa)
Albusurile se bat spuma, se adauga cele 2 plicuri de praf de frisca si pliculetul de capucino; intr-un alt recipient se freaca galbenusurile cu zaharul pana se dizolva, dupa care se adauga mascarpone; se amesteca cele doua compozitii foarte incet cu o lingura de sus in jos; se pregateste siropul intr-un ibric pe foc cu zahar+ness si dupa ce se ia dupa foc se adauga si coniacul.
Intr-o tava mai inalta se aseaza piscoturile cu partea abraziva in jos pana se umple toata tava incercand sa acoperim toate spatiile, dupa care se insiropeaza si se adauga un strat de crema, de regula se pun doua straturi de piscoturi si doua de crema peste care se presara ness; se lasa la frigider cateva ore sau intr-un spatiu rece.
cred ca e mai ok asta. ;)
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Ellis poti sa scri reteta la comentarii ...si uite ditamai bala mi s-a facut din cauza asta http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/PapaBun?fgl=true&pli=1#5290143262223034962 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
na, asta imi trebuie, daca m-a mancat undeva sa pun poze! ia vedeti ca Miha are prajituri si torturi noi! PAROL!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
INCERC sa mai scriu retete, am reusit si cu tortul;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR