Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Daca vii si tu cu mine, ma inscriu la odisee. Hai mai repede cu testul ala.

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Roxxy stai ca vin eu cu tine sa nu te plictisesti,hai ca ies mai tarziu sa iau un test

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sincer, acum imi doresc orice. Prima data mi-am dorit fata, dar simteam ca e baiat. Acum as fi fericita si daca e baiat si daca e fata. Stiu sigur ce nu-mi doresc......adica gemeni sau tripleti.

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Va multumesc, fetelor. Sunt tare emotionata. Nu-mi vine sa cred ca mi-a iesit dupa o luna de incercari. Pe 13 seara am facut testul si s-a pozitivat in cateva secunde. Nu am nici un semn de sarcina, doar ca-mi intarziase 2 zile (dar nici macar asta nu consideram intarziere ca ciclul meu vine la 30-35 de zile, iar acum trecusera doar 30).
Nu-mi vine sa ma inscriu la odisee. Pt mine forumul sunteti voi. Voi ce ziceti? sa ma inscriu?

Roxxy, ce-ti doresti sa fie,fetita sau baiat?
eu una,imi doresc foarte mult o fetita,sa am pereche si totodata sa schimb putin traditia familiei....pana acum mami meu are numai nepotei

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Va plce noua mea semnatura? Am intrat sa va dau veste cea mare. Citesc din urma (cam vreo 2 capitole de recuperat) si revin.

UAAAAAAAAAAAAAAU! SUPEEEEEEEEER! DE CE NU ZICI MAI, NIMIC? FELICITARI!!!!!!!!!!! SARCINA USOARA!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eu am intrat sa vad ce face Anca, si cand colo o gasesc pe Roxxy! :)) Roxxy, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara !

Multumim tuturor pentru complimente. Eu i-am pus atunci elefantul in spate, dar si l-a pus si ea odata.
Am vazut-o si pe Iasminica, e tare dulce, iar adidasii foarte smecheri !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Neata!
Am citit aseara cate ceva, nu mai stiu daca aveam si eu ceva de zis...

ALINA - cunosc sentimentul, a mea urca toate scarile si bate la usi! ieri am si plecat si am lasat-o singura ca nu mai vroia sa vina acasa, si asa ma alerga cu lacrimi de crocodil, mi-a fost f mila, am remuscari, dar nu stiu cum sa mai procedez; insa are zile in care merge asa frumos!!!!!!! dar ieri am adus-o in casa ca pe o purcica SI MARIA TA PARE ASA O ALINTATURA!!!!!!!!

azi-noapte mi-am primit un cap in obraz-ochi, acum e umflat; si ta-su nu a reusit in 14 ani sa faca asta!

Tare dragutza IASMI! SI CE DE CODITE AVEM! super si pantofiorii sport! sa ii poarte sanatoasa!

- de cocotat cred ca toti o fac acum, a mea se urca pe noptiera, pemasuta a incercat si a daramat-o, pe centrul de joaca, pe ...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, nu vrei tu sa trimiti pe adresa comuna retetele de la ce ai pus la semnatura? Eu sunt cu vinetele si tortul de pepene galben!
As avea aceeasi invitatie pentru Miha, dar ea are atat de multee...

Primul orice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ellis, nu vrei tu sa trimiti pe adresa comuna retetele de la ce ai pus la semnatura? Eu sunt cu vinetele si tortul de pepene galben!
As avea aceeasi invitatie pentru Miha, dar ea are atat de multee...

Primul orice

pb e ca nu prea le am retetele, adica unele sunt in caiet, altele in cap, unele de pe net; dar daca as pune comentariu sub poza oare apare? ca ma gandesc ca in titlu ar fi cam lung.

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

ALINA - am scris vinetele, incerca sa vezi reteta la comentariu! caut si tortul.

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ellis poti sa scri reteta la comentarii ...si uite ditamai bala mi s-a facut din cauza asta http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/PapaBun?fgl=true&pli=1#5290143262223034962

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

neata

am fost ieri la mall : sunt niste reduceriiiiiiiii, 50-70 %!!i-am luat iasminei o pereche de adidasi nike model nou cu 75 ron de la magazinul NIKE, iar la SPRIDER sunt hainute asa frumoase la jumatater de pret (treninguri bb 100% grosute, geci superbee).

alina, superbe pozele cu maria!!!! mai pune si filmulete sa o vedem in actiune!!

miha, ai doi copii frumosi si reusiti!! iar tu arati super!!!!

petro, silviuta e asa frumoasaaaa!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

cat erau treningurile de la spider ca si eu vreau, am luat si anul trecut la reduceri de 12 luni, atunci reau 36 de ron.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput