Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
futuremother spune:

doamne cat de greu trebuie sa fie ...
dumnezeu sa- l aiba in paza si putere parintilor
mama de Raisa Maria si Rares Florin
spiridusul spune:
neatza
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Otilia ca bine zici cu diversificarea. Cred ca in ritmul asta in cel mult 2 sapt il bag pe diversificare. Fetele care sunteti la al doilea bb: voi ati dat bbilor cereale? Ma gandesc ca daca i-as baga o portie de cereale seara ar dormi mai mult. Voi ce ziceti? ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
eu cred ca nu rezolvi nimic cu diversificarea....
ALX asa a fost urla non stop, nu manca, nu dormea... doar afara dormea
o repriza de somn avea max 30 de min.
daca bagi mancare de acum, are stomacul nedezvoltat inca, e posibil sa haleasca , sau, mai rau sa refuze mancarea si sa nu mai ia in greutate
te rog din suflet, asteapta macar pana la 4 luni cu diversificarea
uite cum facem.
hai la mine intr-o zi
copii mei sunt cumintzi
stau eu cu bb si tu faci nani, te mai aerisesti, te odihnesti, stam la o cafea, la o barfa....
te roooog
mor de singuratate in casa
invitatia este valabila pt oricine, accepta sa faca slalom printre jucarii
pls, pls, nu au legatura cerealele cu trezitul.. nu de foame se trrezeste.
vb pe mess, iti dau eu ceva ptt colici, garantez ca isi face treaba, are si simeticone si extract de marar... v-am mai zis de el. e dentinox.
asa sunt uni copii, au nevoie de mami si nu dorm...
te pup
fruntea sus
ESTI cea mai buna mama pe care o putea avea stefanutz
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
spiridusul spune:
otilia
infanrix hexa se face la 2cluni are rapel la 6 luni
infanrix ipv hib se face la 4 cu rapel la 1 an.
prevenar se face la 1 an cu rapel peste 8 luni...poti sa il faci si mai devreme
toate au rapel, adik 2 doze, dar nu amandoua odata
da-mi claxon pe mess si detaliez, k sa nu ocup aci spatiul
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
diana21 spune:
Mey, spiridusule, Dentinoxu' e gel pt eruptia dentara, are si putin anestezic in el, nu e de colici, mami! 
cherieactiv spune:
![]()
![]()
![]()
.........................................
........................................
spiridush...ce tare esti...as veni io ,ca si io sufar de singuratate...pe aici lumea e taaare egoista,isi vede fiecare de treaba lui, nu am nici o cunostinta cu bb mic, sa ne facem companie...si daca as avea....nu e ca la romanica mea,sa umblam toata ziua pe palier,io la tine si invers, de la 2 la 3...
dandush...pai da...io acuma m-am mai :dat la cale: si am in casa 22 grade...si asa simt ca iau foc,am luat si un umidificator,e de maree ajutor...dintre toate lucrurile pe care le-am cumparat cand eram gravi, folosesc doar hainutele lu bb,samponul,betigasele pt urechi...restul...in dulap..suzeta no,aspirator nas no,biberon no..etc...
eh, dar nu stiam io cum avea sa fie, daca stiam ...luam doar hinta aia de la fisher price ...nu balansoar, hinta..de asta am mare nevoie...au si la graco am vazut...numai ca costa f mult,si mi cam frica ca nu i va placea sa stea in ea, am mai auzit cazuri...si raman sa ma dau io cu ea...
azi am exagerat cu iesitul, sunt afara de dimi de la 10...am dus laptopu la bar,conectat la net...in magazie,cu landou si copchilu pus pe lazile cu sucuri
n-are nimica,praf nu e , e f curat si dezinfectat...
fetelor, intrebare!!!
am dat jos kg muulte, fara regim, asa de la sine...insa am ramas cu burtaaaaaaaaaa mareeeee si nasoala, si nu imi simt burta in jurul operatiei...e tare ca piatra si parca sunt anesteziata....a trecut o luna juma de la nastere, burta nu merge jos...nu tu blugi, nu tu..vai si amar...care mai e ca mine???ca o vazui pe babyzapi dupa cezariana plataaaa...si imi fac griji...
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
Alexa.1983 spune:
si'ncodata...eu sunt ca tine CHERIE ...e normal sa fie burta anesteziata....nici eu nu simt nimik cand o ating....si se retrage cam in 3 luni....mai suge burta din cand in cand ....cand iti aduci aminte...face bine la muschi.....si stai linistita ca nu e nimik anormal....eu inca mai am kg mulllte....am reusit sapt asta sa dau jos de la 76,5 la 72.......dar pana la 58 mai e ceva drum...asa ca ma declar cea mai grasa de pe forum
.....aveam 84 cand am nascut....azi facem 2 LUNI 
gabriellag spune:
| citat din mesajul lui leeloo5979 Poate o sa considerati ca nu am nici un drept sa insist si sa postez aici...dar simt ca trebuie sa o fac inca o data...un copil moare cu zile doar pentru ca nu au fost stransi banii... Gabriel pe langa infectiile .... cand scriam am aflat... Gabriel s-a stins azi dimineata...cuvintele sunt de prisos. Leeloo Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008) http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh |

Ce pacat...
Gabriela - mami de rechin!!!
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui diana21 Mey, spiridusule, Dentinoxu' e gel pt eruptia dentara, are si putin anestezic in el, nu e de colici, mami! ![]() Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004) si a bebelushului Tudorel (27.10.2008) Dialoguri strumfesti |
nu, iubita, e de colici ce am eu, nu e gelul de dintzi
e siropel trimis de o prietena din anglia...si miroase gupil a tocanitza dupa ce ii dai, ca are extractul ala de marar, cum aere water gprie.. pusca mea cum ii zice
si mai am si colief, pt colici+rezolvat gupii constipatzi
mah, voi cu burta anesteziata, io cu...... bu$#@%^a stanga.
imi facu una in spital un calmant, de m-a calmat pentru un an
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

(14.08.2004)
Dialoguri strumfesti