Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
ginye55 spune:
Fetelor, noapte e din ce in ce mai greu!

Se trezste la 1, mananca, se culca imediat, se trezeste la 3 juma,urla de foame si cu toate astea abia daca mananca 40 de ml si apoi nu ma mai inteleg cu el: urla, urla si iar urla. Pana dimi pe la 6 e un adevarat scandal. Nu inteleg de ce nu vrea sa manance dac ii e foame. Nu mai zic ca el mai mult de 90 ml odata nu mananca, deci el la 2 ore trebuie sa manance. E posibil sa nu ii mai placa laptele? Adica ma gandesc ca foame ii e si totusi nu mananca asa cum tb. Si de cele mai multe ori mananca plangang cu bibe in gura. Abia astept ziua de luni sa ma duc la dr cu el.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Otilia ca bine zici! La David n-am baut deloc cafea si era muuult mai agitat decat Luca..
. Vorba ta...ca apucam de fumat...sau mai rau..de alcool..
![]()
Nu te lua dupa mine azi
...sunt treaza de la 6 si n-am dormit prea mult..
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Neata! Vin si eu la cafea, nu pot fara cafea oricat as incerca. Cu Ana am reusit fara cafea si tot era super agitata, acum se cunoaste ca am doi copii, oare la al treilea ma apuc de fumat ?Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Brie dragut foc sotul tau cum se bucura la vederea zapezii!
Suuper ca plecati la schi. Abia astept sa-mi clatesc ochii cu pozele voastre din zapada!
Frumos din partea lui ca s-a oferit sa stea cu cea mica!
| citat din mesajul lui brie dupa cum va spuneam aseara am fost prin magazine, cam pe fuga ce-i drept. m-am speriat cand am vazut ce-i afara cum ningea, burnita, dar am scos copilul asa.....o mai calesc nitzel. ne-am luat costume de schi pt ca cica asa ne-a promis soata ca ne scoate in lume sa schiem. noi....eu si brianna....ca elllll sta pe bara, bea ciocolata calda si ne asteapta sa ne facem noi de cap. anul asta va sta cu moro mou si va face pe baby sitterul, na! ca i-am gasit o ocupatie sa nu se mai plictiseasca. soata face ca un copil mic cand vede zapada daca la el la tara lui unde sunt 40 de grade nu a vazut niciodata zapada......acum cand da primul fulg de nea se zbenguie si ma cheama la fereastra sa vad marea minune. anul trecut a condus si el prima data pe zapada ii explic frumos cum sta treaba cu fulgii de nea, ca-s de diferite forme, ca niciunul nu este identic ca celalalt daca in primul an cand el a venit la romanica si a murit de grig iarna si a fost bolnav cu 40 temperatura acu dupa 7 ani s-a calit si el. in Atena cand mai ninge o data la 10 ani, daca sunt 5 cm de zapada afara pe sosea se declara situatie de urgenta si se inchid scolile, institutiile, bancile GATA toata lumea sta acasa!!! http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002) |
pozici
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Ginye iubita, imi pare rau ca aveti asa nopti!
Nu cumva plange pentru ca-l apuca durerile de burtica? Poate sunt colicii de vina. Luca de vreo luna, nu mai ia sanul daca-l apuca durerea de burta. Cel mult, tot plimbandu-l reusesc sa-l adorm asa flamand..doarme putin (cam juma de ora maxim) dupa care se scoala si papa.
Incearca sa gasesti care este discomfortul lui din acele momente.
Va pup dulce si la cat mai multe nopti linistite!

| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, noapte e din ce in ce mai greu! ![]() ![]() Se trezste la 1, mananca, se culca imediat, se trezeste la 3 juma,urla de foame si cu toate astea abia daca mananca 40 de ml si apoi nu ma mai inteleg cu el: urla, urla si iar urla. Pana dimi pe la 6 e un adevarat scandal. Nu inteleg de ce nu vrea sa manance dac ii e foame. Nu mai zic ca el mai mult de 90 ml odata nu mananca, deci el la 2 ore trebuie sa manance. E posibil sa nu ii mai placa laptele? Adica ma gandesc ca foame ii e si totusi nu mananca asa cum tb. Si de cele mai multe ori mananca plangang cu bibe in gura. Abia astept ziua de luni sa ma duc la dr cu el.ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
pozici
Ami, mamica lui
Otiliav spune:
Ginye, cam asa fuse si noaptea mea. Culcat la 10.30, trezit la 1, la 3, la 6, la 8 

, evident ca a dormit in pat cu mine ca nu rezist sa zburd prin casa cu ea la asa program. Si-s cu gatul nasol, am tusit toata noaptea, probabil si eu am deranjat-o.
De papat nu stiu cat a papat la 3 ca am adormit bustean cu ea langa mine
, dar la 6 si la 8 nu si-a luat portia cum trebuie. Acum iar e la tata, la stanga ca pe dreapta a gustat-o acum o ora.
Iar e in puseu, cand se termina oare cu puseele astea ca nu stiu daca mai rezist inca 2-3 luni asa, mi-e ca la 5 luni incep diversificarea. De fapt si cu Ana cam la fel a fost, a trebuit sa-i dau papa cu nu-i mai tacea gura fomistei, prima zi o jumatate de mar, a doua zi doua mere.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
bertha spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Ca bine zici cu cioco. Eu cred ca avem nevoie de dulciuri ca sa fie laptele de mama dulce si bun, nu-i vina noastra ca asa-i reteta de laptic, suntem niste victime, ne chinuim, ne dor dintii. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Ce bine zici, de fapt, noi ne sacrificam pt copii!

Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
neamtu_c74 spune:
nu reusesc sa tin pasul cu voi. Abia resusesc sa citesc ce srieti si mai stau sa vad poze cu princhindeii vostri,
ginye55 spune:
Otilia ca bine zici cu diversificarea. Cred ca in ritmul asta in cel mult 2 sapt il bag pe diversificare.
Fetele care sunteti la al doilea bb: voi ati dat bbilor cereale? Ma gandesc ca daca i-as baga o portie de cereale seara ar dormi mai mult. Voi ce ziceti?
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Otilia cat de dulce e Ana aici!!
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=5815&loc=/userphoto/Otiliav/01%2D03%2D05%5F0749%2Ejpg
Ma uit mereu la pozele care se deruleaza in stanga si taaare mult imi plac!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si