LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Roxana da, m-am mai pus pe picioare. ieri am fost la cumparaturi si i-am luat lui baby hainute frumoase si reduse de la Zara in special.

aaa, vroiam sa iti spun ceva, te rog eu frumi nu mai spune de buburuza ca nu face aia, nu face cealalta, parca ai fi o soacra hihi( gluma, nu te superi ) Pai daca ea sta mult cu bunicii, uite spune fata mamaie, tataie, nu mai fi supi pe ea si vezi-i mai mult realizarile si spune-ne despre ele. nu ca m-ar deranja pe mine ce spui, Doamne fereste, ci spun astea pt a te influenta un pic in a o vedea intr-o lumina mai favorabila si a nu te mai negaji tu cu nimicuri, caci fata ta este o perfecta si o isteata!
mii de scuze daca ceva din ce am spus te deranjeaza. imi sunteti dragi tare si sper ca n-am dat cu bata in balta cu mea hihi

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

... poama acra

Nu ma supar, stai linistita
E exact cum a spus Lalad: totul "decurge" din sentimentul de vinovatie, ca am lasat-o la 5 luni si am plecat la munca.
Departe de mine gandul ca mama nu s-ar ocupa de ea (ii citeste, ii pune muzica, danseaza cu ea, nu mai zic ca-i vorbeste non-stop, se plimba cu ea) dar cand ma uit la alti copilasi, mai mici chiar, cum evolueza, ma cam coplesesc gandurile.

Hai, ca nu mai deschid subiectul.

Oricum, incerc sa tin cont de sfaturile voastre!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ereena , am citit despre Kiddyland si pare interesant , au spatiu mare , au multe oferte , deci eu votez "pentru".
Acum , am vazut ca sunt o gramada de optiuni suplimentare la care va trebui sa ne decidem...meniuri , programe speciale , fotograf...etc. Eeeh , aici-e-aici ! Prevad ca ne va lua ceva timp ca sa ajungem la un numitor comun . De aceea , eu propun inca o data sa facem un subiect separat pe aceasta tema , in care sa deschidem niste chestionare pentru fiecare problema asupra careia va trebui sa ne decidem. Astfel cred ca ne va fi mai usor , discutiile nu vor mai fi fragmentate , vom avea o situatie mai clara a optiunilor si vom lua mai repede decizii.
Ce ziceti ? Sper sa nu se mai interpreteze iar gresit intentia mea , cum ca n-as fi interesata de petrecere si de-aia vreau sa mut subiectul ...am primit astfel de acuze cand am propus prima oara deschiderea unui subiect separat, cum ca eu n-as intelege ca pe acest forum se poate discuta si despre altceva in afara de "boli si culoare de kk" .
Eu propun deschiderea unui subiect separat din dorinta de a se discuta un pic mai organizat si gandindu-ma ca , totusi , sunt multe fete care scriu zilnic si care nu vor putea veni la petrecere si care , probabil nu sunt de acord ca subiectul sa fie monopolizat de discutiile referitoare la pregatiri.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti si plini de sanatate, noroc si voiosie Conrad , Carla , Andrei si Matei !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Alina (ct), ai incercat sa-i dai piure, in loc de supa? Sa-i faci din legume+ carnita, sau spanac+ ou sau cartof+ dovlecel+ ficatel. Poate ii place mai mult solida, mancarea.
Lapte bea cat trebuie - si Adela bea cam 550 ml - 570 ml, dar si mancare solida. (piureul este mai curgaretz, nu-i chiar ca al nostru).

Este doar o sugestie

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Da, ii dau si piure din legume+ou..etc..dar la fel papa , 3-4 lingurite..banuiesc sa simte lingurita la gingie si o doare si de aia nu vrea..(aa si supa care i-o fac nu e lichida..e ca un piure..), iar de lapte.. ma refeream ca a baut 550 ml pana la ora 14, dar pana diseara mai bea inca 500 ml de lapte ..ii place mult laptele Junior ..ii pun si cereale..dar de maine voi incerca sa ii dau jum de bibe de lapte de vaca si jum lapte Junior (cum ii da ramonab lui Razvan)..sa vedem dak il bea..apoi cu timpul sa trecem pe lapte de vaca.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Tot pentru Ereena ...
Referitor la coprocultura si la antibioticul ala...incearca sa-i repeti analiza in alta parte. Fiecare laborator are testere doar pentru anumite antibiotice , asa ca rezultatul de la antibiograma nu poate fi universal valabil. Balaurul poate fi sensibil si la un alt antibiotic care nu a fost testat de laboratorul unde ai facut analiza , pe motiv ca nu aveau testere.
Eu ii fac Sarei la Victor Babes , pentru ca acolo au o lista foarte mare de antibiotice testate .Un alt laborator bun este Institutul Cantacuzino.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Acum sa felicit si eu sarbatoritii:

LA MULTI ANI! CARLA, ANDREI, EMIR, MATEI[/red]
Sa fiti sanatosi, cuminti si fericiti![/b]

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

Citat:

Da, ii dau si piure din legume+ou..etc..dar la fel papa , 3-4 lingurite..banuiesc sa simte lingurita la gingie si o doare si de aia nu vrea..(aa si supa care i-o fac nu e lichida..e ca un piure..), iar de lapte.. ma refeream ca a baut 550 ml pana la ora 14, dar pana diseara mai bea inca 500 ml de lapte ..ii place mult laptele Junior ..ii pun si cereale..dar de maine voi incerca sa ii dau jum de bibe de lapte de vaca si jum lapte Junior (cum ii da ramonab lui Razvan)..sa vedem dak il bea..apoi cu timpul sa trecem pe lapte de vaca.

ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Alina waaaw ...550 ml de laptic pana la ora 14 ! Eu zic ca de-aia nu-ti mananca piureul , pt ca se umfla de lapte si e satula , mai ales ca-i pui si cereale. Problema asta am avut-o si eu cu Sara pana pe la vreo 11 luni , cand nu se atingea de piure pt ca manca f. mult lapte ...am vorbit cu pediatra si mi-a zis ca sa nu-i mai dau lapte decat dimineata si seara si daca nu vrea sa manance piureul , sa nu incerc sa-i dau lapte in loc ( eu asa faceam ) ci s-o las nemancata si sa mai incerc tot cu piure dupa 1-2 ore.
Laptele e bun , nu zic nu ...dar , dupa parerea mea , e prea mult cat ii dai tu .Incearca sa nu depasesti 250 ml dimineata si vezi daca asa va dori sa manance si altceva ...de foame , eu zic ca va accepta si legumele , nu cred ca e vorba ca o doare gingia.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Azi a baut si Andrei primul biberon de lapte Nestle Junior 1 +.
A fost pe placul lui
Eu am facut trecerea brusc, direct.
Asa am schimbat mereu formulele, nu le-am amestecat niciodata.
Pentru ambii baieti a fost ok.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Alina, are dreptate Gatta cu laptele
Andrei nu face fitze la mancare, nu a facut niciodata , Gatta l-a vazut cum a ras in 3 minute un iaurt si atunci eu imi permit sa-i dau 300 ml lapte cu sau fara cereale dimineata si seara.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Alina (ct), acum am vazut ca, de fapt 550 ml i-a baut pana la 14:00. Si eu zic ca si Simona-gata, da-i max 250 ml lapte dimineata si poate, doar un fruct pe la 10:30.
Si Adela are gingia umflata, dar cand ii este foame, nu mai tine cont.

Ereena, mergi cu incredere, la unul din cele doua laboratoare, de care ti-a zis Simona; eu "le-am testat" pe-amandoua si nu m-au dezamagit.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput