LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

A aparut si veeen !!!
super! un capitol plin de "reveniri"!!!
nu mai plecati mai fetelor !!!!

am vazut si eu fotografii de la petrecerea lui mathias
Doamne ce dulce este mathias si tu ce fercita esti aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2301546590101386639sgyUUK
Ai doi baieti tare tare frumoasi dar, privindu-te si pe tine imi dau seama ca nici nu aveau cum sa iasa altfel....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello.

Multumesc de intrebari, copiii mei sunt bine. Momentan, cel putin :)

Am sarbatorit in 10 dec. ziua lui Markus asa, mai nepretentios, si apoi in 26 dec., de ziua lui Mathias au avut amandoi torturi si au primit amandoi cadouri, oaspetii au stiut dinainte ca amandoi copiii sunt sarbatoriti. Poze de atunci sunt la semnatura. Mai sunt si de la serbarea lui Markus.

Mathias a ales de pe tava in ordine:
- cheile de la masina
- parfumul
- un tub de alifie din farmacie :) (taica-su e happy)

(Frate-su alesese la vremea lui:
- pixul
- cheile de la masina
- parfumul

Seamana feciorii mei, cel putin stiu sigur ca vom cheltui bani pe parfumuri ca si cu fetele, si voi sta cu frica in san cand vor pleca toti 3 baietii mei cu masinile pe strazi Daca seamana cu Cristi, voi avea 3 raceri in loc de unul).

Cam atat, ca am un copil obsedat rau de mouse si tastatura, efectiv MA LUPT cu el pt. fiecare rand scris aici.....nush ce ne mai facem noi cu ppasiunea asta nebuna pt. domeniul IT

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ROLI sper ca te simti mai bine.Ce frumos spui tu ca ii canta Marc la multi ani lui Andrei
MITSUbine ai revenit,asteptam noile pozici cu bebe Conrad
LAURADsper ca te vei razgandi si ne vei mai pune poze cu perechea ta frumoasa,sti ca esti tare iubita printre zuzici
ERENA bine ai revenit,multa snatate lui Matei,este tare scump
RAMONA bravo,acum trebuie sa te ti dupa Razvi non stop
SHOSE ce mai face Pipe?
DANYBV imi pare rau pt calculici,poate cu ajutorul fetelor recuperezi pozicile
EMA ma bucur ca te simti bine,spor la shopping
GINNETTE nu trebuie sa te simti vinovata ca Adela se afla pe maini bune,uneori nu putem face totul numai noi.
MINICAA felicitari pt cei 6 ani de casatorie si la cat mai multi va doresc,felicitari deasemenea pt cele 10 kg date jos.Ce frumos povestesti tu in blog,imi pare rau din cate am inteles Clara tot nu e prea bine
DANA e haios foc sotul tau,bine ca o ai pe sora ta sa te mai ajute a shopping
VEN bine ai revenit,ai niste baieti tare frumosi si ce torturi au avut
Se vede ca doarme fata am citit si am scris dar acum sa anuntat cumnatul in vizita,trebuie sa inchei

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

ioanact, of, ce problemute ai cu mancare iubitei ioana... eu cred ca poate fi de la dintisori dar si datorita faptului ca ei mai au perioade d'astea in care mananca foarte putin... si eleni a mea a avut, si ioana lui sora-mea... rabdare, las-o sa manance cat vrea ea ca va reveni in scurt timp la maniul si cantitatile cu care te-a obisnuit pana acum!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Multumesc, sa dea Dumnezeu sa ajunga sa manance cantitatile de mancare pe care le manca inainte, dar asta cred dupa ce ii va iesi dintisorii..ca din cauza lor a ajuns sa manance atat de putin.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare!!!
repede-repede, pina nu trece ziua:

CARLA, ANDREI, CONRAD, MATEI

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai vreau sa ii spun Ramonei ca jucaria primita de Mathias de 1 an e de la Quelle, 150 lei a fost. E foarte misto, ii place si o sa aiba de lucru cu ea inca vreun an de acum incolo, are chestii pe care le poate face si chestii pe care numai pe la vreo 2, chiar 3 ani le va putea executa :)

Iar Monicai sa-i zic felicitari pt. 6 ani de casnicie! Stii ca la 6 ani e aniversarea ' de fier ' ?? Uite aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1246 - scrie si ce cadouri va puteti face

Noi anul asta in 5 iunie facem 10 ani de casnicie.....wow, MIE nu-mi vine a crede.....plus inca 4 ani inainte. De 14 ani sunt cu omul meu iubit.Dumnezeu sa ne ajute inca multi de acum incolo.

Speaking of which, de ziua mea, ieri, in afara de buchetul de trandafiri rosii pe care mi l-a trimis la munca, de mi-au dat lacrimile de surpriza si fericire, am primit de la el cadou un bilet la concertul Depeche Mode (preferatii mei din 'tinerete') din 16 mai. Yuppiii!!!

Gata, cineva a facut ceva puturos rau in scutec!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

DANYBV imi pare rau pt calculici,poate cu ajutorul fetelor recuperezi pozicile

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

O parte din poze si filmulete le-a recuperat de la mine..imi trimitea pe mess iar eu nu le-am sters si le-am pus pe un CD..cam 500 de poze+filmulete, am eu..dar pe langa 10.000..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

M-am intors si eu de la scoala si de la o tura de shopping…mi-am lat doua bluzici de primavara, de la takko, reduse cu 50%...
Am ajuns acasica unde vestile n-au fost tocmai bune…stefan se kkceste de azi-dimineata…s-a iritat tot pe fundic si plinge cind il schimb…n-a vrut sa pape nimic la masa de la 16…si mi-a zis mama ca il apuca plinsul din senin…cred ca la noapte o sa avem “spectacol”…ma gindesc ca o fi ceva dinte. Sper sa fie numai atit si nu ceva mai grav…vreun virusache la burtica…

Bravo, Razvanici cel viteaz!!!

Dany, imi pare rau de calculator. Neaparat sa-l trimiti la “doctor” undeva, poate recuperezi o parte din fisiere.

Roli, ce dragutz e fratele mai mare, cum ii cinta el “la multi ani” piticului Andrei…hihihi

Lala, ce bine ca ii place lapticul lui Andrei…si eu am schimbat intotdeauna brusc laptele. Acum astept sa mi se termine ce am in casa si trecem pe Junior si noi

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Noi anul asta in 5 iunie facem 10 ani de casnicie.....wow, MIE nu-mi vine a crede.....plus inca 4 ani inainte. De 14 ani sunt cu omul meu iubit.Dumnezeu sa ne ajute inca multi de acum incolo.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

..multi ani inainte si fericiti..noi abia facem 2 ani..anul asta..

ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

Monicaa, aniversare placuta! Si felicitari pentru kg pierdute.

Dana, nu te supara pe sotz, tu stii ca barbatii sint un pic pe linga cu culorile.

Ven, bine ai revenit!! ce frumoasa petrecere ati avut!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput