LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonab spune:
Eu mi-am bagat nasu in pozele tale Ven(scuze daca am facut rau) si le-am vazut pe cele de la petrecerea de 1 anisor.Am vazut ca le-ai facut torturi superbe la amandoi.Ai doi copii superbi!
Mi-a placut foarte mult jucaria asta pe care au primit-o:http://good-times.webshots.com/photo/2520671290101386639pJCfmP
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
monicaa spune:
Intrebare(vine mai la urma): are si Clara un ajutor din ala de mers gen geanta postasului. Acum si-a facut curaj si ar alerga cu ea prin casa numai ca matza mea e gen tancul rusesc. Nu tine cont de nimic, baga viteza si aterizeaza numai in nas. Avem si doar parchet asa ca dracia aluneca si bine de tot. Aveti vre-o idee cum as putea sa incetinesc umblatoarea? Sau ai vostrii nu au probleme din astea?
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
roli25 spune:
Ginette merci de intrebare, ma simt nasol, tusesc de-mi dau plamanii afara, am trecut pe augmentin...daca nici cu asta nu trece nu mai stiu ce sa iau. Imi zicea o tanti de la plafar ca si fiica-sa tusea f rau si i-a trecut cu nu's ce sirop din plante indiene...hmmm...nu mai stiu ce sa fac. Sper in continuare ca nu e contagios, ca Marc in 2 sapt nu a facut nimic slava Domnului, ca maine il iau si pe Andrei de la mama.
Creata ai PM
Monica Andrei merge numai pe covor cu jucaria aia si nu ia viteza.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Pierd timpul pe net la biroul sotului. Asa ca gata!
Ma duc sa fac cumparaturi pt. petrecerea de maine si acasa sa fac ceva pregatiri, sa le calc hainute, sa fac ordine.
Grosul de papa il fac bunicele si-l aduc pe platouri slava Domnului.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
aurel_cris spune:
CARLA,CONRAD,ANDREI,MATEI
Sa cresteti mari si sa va bucurati de tot ce este frumos in viata.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
laura_dimitris spune:
Buna seara zuzulici
!
Pana la ora aceasta nu am reusit sa am un strop de timp liber sa ajung in fata calculatorului...
Si, daca tot am ajuns acum, sper sa-mi lase fata mea timp sa va citesc/scriu ceva....
Ereeeeeena, am fost tare fericita sa te vad
aici !!!! Mie imi vine sa arunc cu ceva in tine dar sunt multe 

si sper din suflet sa intri asa cum o faceai si pana acum, zi de zi. Nu de alta dar eu nu sunt obisnuita inca cu "blogareala" si desi imi propuneam ziz de zi sa intru pe blogul tau sa aflu ceva de voi... nu reuseam si pace! Imi pare rau de micutul mateias cu klebsiella aia nenorocita...
Nu stiu ce sa zic de antibiotic pentru ca nu m-am "intalnit" cu el pana acum...
Stiu insa de pentaxim de la o farmacista ca este fix acelasi lucru ca infrarixul penta doar ca este produs de alta firma. Si mai stiu si ca infrarixul nu se mai importa iarasi pentru un timp asa ca il poti gasi foarte greu in anumite farmacii unde il mai au pe stoc. Madalina din ploiesti l-a gasit la o farmacie prin sectorul 1 si mi-a dat si mie adresa (
mada! ) din pacate nu o am aici ci la birou.
si - locul de joaca ales de tine mi se pare super ok!!!!
alinus de plus,
fata si pe anita si pe luca. ramane cum am stabilit, pe saptamana viitoare sa treaca pericolul scarlatinei care atarna deasupra capului lui dimitrakis al meu...
Mitsule,
cu mult drag !! La cat de mult ai lipsit poti sa scrii si cu caractere mici-mici ca ai pus poze ca sigur vor fi vazute !!! eu am vorbit astazi cu alina si am spus sa lasam intalnirea pe week-end-ul viitor ca sa iau rezultatul lui dimitrakis de la exudat faringian - o fetita din grupa lui de la gradi a facut scarlatina...
trimit mesajul si continui sa citesc.. am ramas la pagina 3 ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ioanact spune:
Ven am vazut si eu pozele voastre, f frumoase
..I-ai sarbatorit si pe Markus si pe Mathias in aceiasi zi (26 Dec)? Frumoase torturi au avut.
Cum a fost de sarbatori, dar de Revelion? E interesanta jucaria care au primit-o cadou..
Sa mai intri pe forum sa ne mai ziceti de voi..![]()
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
laura_dimitris spune:
Roxanici, nu am vrut sa te fac sa te simti nasol.. mai bine nu trimiteam mesajul acela ..
nu am vrut pe niciuna sa va supar... eram eu insami prea suparata, obosita, poate ca a fost un cumul de circumstante, cert este ca regret ca mi-am pierdut calmul si nu am gandit adanc,m-am lasat dusa de emotii, de sentimente.. nu mai fac! promit
!!!
pe mami si buburuza ei frumoasa foc!
madalina, stiu
!
cu mult drag !
ramona, ce frumos ca ninge la voi !!!! spor la cumparaturi maine in ungaria! ce bine de tine ca esti asa de aproape de alte preturi decat ale noastre....
roli, m-am emotionat cand mi-am imaginat ce frumos ii canta marc fratiorului lui "la multi ani"....
sper ca te simti mai bine cu raceala ta! 
Ema, draga de tine !!! nu mai sunt suparata, nici nu am fost pe voi... am fost pe mine ca sunt asa de prostuta....
la burtica ( si eu abia astept morfofetala de saptamana viitoare
) la milan si la mamica
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
aoleu, citesc mesaj dupa mesaj si,... ma coplesiti dragele mele....
ceea ce ma determina sa 

simona, monica, pentru mesajele voastre frumoase !!!!
simonik, de acord cu mesaj separat despre petrecere !!!! si, trebuie sa o facem repede-repede...
ioanact, of, ce problemute ai cu mancare iubitei ioana... eu cred ca poate fi de la dintisori dar si datorita faptului ca ei mai au perioade d'astea in care mananca foarte putin... si eleni a mea a avut, si ioana lui sora-mea... rabdare, las-o sa manance cat vrea ea ca va reveni in scurt timp la maniul si cantitatile cu care te-a obisnuit pana acum! 
lalad, ce bine ca i-a placut pletoselului lapticul junior !!!! cat despre blogul meu... inca nu am avut nici timp nici dispozitia sa scriu ceva...
!!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Dany, ce bine ca v-ati insanatosit !!! Offf, ce saptamani grele ati avut !!! Bine ca au trecut si sa dea Domnul sa fiti fericiti de alte boli de acum inainte !!!!
Danonique,
mamica eroina cu doi puiuti langa ea si al treilea in burtica !!!! bine ca ai rezolvat problema cu cumparaturile dar eu iti urez sa ai nevoie de ele cat mai tarziu... adica la termen
!!Cat despre culoarea aleasa de sot pentru hainute... sa stii ca eu l-am vazut pe milan al lui ema in carucior roz si este ADORABIL!!!! Si vorba emei,.. se poarta rozul la baietei!!!
Monica, pentru ca nu stiu daca voi mai reusi sa intru pe net pana luni... FELICITARI SI CASNICIE FERICITA SI DE ACUM INAINTE!!! SA TRAITI FERICITI SI FERITI DE NECAZURI PANA LA ADANCI BATRANETI !!!
cretulinaaaaa, sorry ca nu ti-am putut raspunde la telefon.
mult pentru mesaj!!! voi pune fotografii pe flickr, la fel ca si pana acum - din paste in craciun - dar nu mai anunt
si Eleni - 05.02.2008