America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Uff ne-am intors si noi din plimbari.. credeam ca am ratat momentul cel mare..probabil ca acum il tine deja pe bb Aidan in brate dar just in case:
hai tu Miericico!! Push!!Push!! si nu uita sa respiri

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si noi ne-am intors. Doamne dar ce lunga nasterea! Cam mult, nu? Eu as fi preferat cezariana in conditiile astea. Sper ca s-a nascut deja bb si poate Irina se odihneste acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am crezut ca vad poze cu bb Aidan deja! Hai Miere, push hard!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dar este inuman s o lasi sa se chinuie atat...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

hehe, cine scrie prima dupa mesajul care il anunta pe Aidan venit pe lume, e moasa lu' Aidan

Ia sa vedem....

Hai miere, inca putin (daca nu ai scapat deja)!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Mai o tura pe forum .. nimic inca... ma simt ca sotii aia in filme care stau pe-afara..

ma duc sa le fac baita galustilor mele si revin..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am ajuns si eu acasa si-am intrat cu sufletul la gura. nimic. ma'c sa-mi fac bagaju'

philip
20weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Hai Miere, hai Aidan lasa fusta mamei, ca s-a obosit saraca de cand e in labour . Va tin pumnii sa fie bine si sa-ti ti bebeul in brate cat mai curand.

Hai Miere a mai ramas putin...

Miere daca e sa fie cezariana, asta este - eu am fost in labour peste 12 ore, apoi am impins de mi-au iesit ochii din cap ptr. 1 ora, ca sa ajung tot la cutit. Apoi mai bine o faceam de la inceput si scapam de celelalte traume. Acum daca as mai face un copil, il fac numai ca ma duc programata direct la cezariana.Asa macar stiu ca copil e OK, caci se punea problema de forceps, si deja vedeam negru in fata ochilor.

Fetelor, am citit printre picaturi de job-uri, unele care mai misto, Ruji poate-mi vici si mie secretul si ma reprofilez. Anul asta de cand am inceput muncesc cate cel putin 10 ore pe zi.Sunt stoarsa ca o lamaie. Si asa se anunta in viitorul apropiat. Macar am satisfactii ca implementarea noii baze de date a iesit bine, si la cel de-al doilea branch. Dar timpul cu piciul meu s-a redus considerabil si deja il prefera pe tati ... chiar daca saptamana asta a trebuit macar sa-l iau de la daycare fiindca tati a fost si el plecat in business trip.

Va auzem ca va plangeti sa sunteti fara ajutor: Oferta: dau soacra pe 3 luni si platesc numai sa mi-o luati de pe cap . A fost ideea mea sa vina aici, dar cred ca ma descurcam si fara si macar eram linistita.

E un frig in zona noastra birrrrrrrrr - iti incheata urechile, totul cred ca sunt -20C.
In Michigan incepe sa fie tot mai rau, din pacate am inceput sa aud de pierderi de job si printre prieteni, pana acum criza n-a ajuns asa aproape , dar e tot mai acuta. Sper sa nu tina o infinitate .

Multumim de ofertele ptr. echipament de ski, pana la urma cele mai convenabile preturi le-am gasit pe e-bay.
Deocamdata cu piciul mic de 3 1/2 anisori facem activitati sportive in weekend (innot cu instructor private si vad ca se prinde ceva de el) plus ski peste iarna. Va admir cum reusiti sa mai faceti si altceva in timpul saptamanii efectiv, noi ajungem acasa la 6 seara, pana mananca, ne jucam putin, baita o poveste - gata la nani caci dimineata de abia se trezeste ptr. daycare.

Am nevoie de ceva idei de o noua vacanta, vreau sa plecam iar undeva vre-o 5 zile in preajma Easter-ului. Vreau sa fie caldut si sa am ce face ptr. copii. Nu Florida - Disney , ptr. ca e terorizat de costumatii, real Micky, etc. Ne-am intors de la poarta in California, iar la San Diego Zoo era din nou terorizat de un leu .... dar nu adevarat ci o persoana costumata. Please, spuneti-mi unde as putea sa merg sa fie relaxant, caldut si cat mai multe de vizitat ptr. copii.
Orice idee mai mult decat binevenita.

Ma uitasem sa ne caram iar in Mexic - numai ce-am venit de acolo in decembrie, dar de Easter sunt preturile dublu.Plus ca acolo daca merg imi place 10 zile si nu mai prea am de unde atatea.

Hai ca dau drumul la mesaj sa vad daca n-a nascut Miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Newmami, pe mine ma intrebasi cum sa te reprofilezi? Pai doctorat si job de prof. la vreo universitate. Dar nu se plateste asa bine, depinde de universitate si domeniu. Dc. e univ de teaching, in subiect tehnic ca al tau, cam 60K pe 9 luni, in medie si nu prea sunt multe oportunitati de salariu pe celelalte 3 luni. La univ. de cercetare incepi cam la 75/80K pe 9 luni si sunt oportunitati de salariu de vara. Deci incepi de fapt aproape de 100K pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Newmami, pe mine ma intrebasi cum sa te reprofilezi? Pai doctorat si job de prof. la vreo universitate. Dar nu se plateste asa bine, depinde de universitate si domeniu. Dc. e univ de teaching, in subiect tehnic ca al tau, cam 60K pe 9 luni, in medie si nu prea sunt multe oportunitati de salariu pe celelalte 3 luni. La univ. de cercetare incepi cam la 75/80K pe 9 luni si sunt oportunitati de salariu de vara. Deci incepi de fapt aproape de 100K pe an.

Da Ruxij, la tine ma refeream, gata m-ai convins ma apuc de treaba Master-ul il am, vechime am, fac doctoratul nici o problema. Singura mea buba e limba, ca naiba tot am accent si-l voi cara cu mine pana la moarte. Si cand va trebuie sa predau in fata stundetilor cred ca mai mult m-as balbai de emotii.
Eu lucrez ptr. guvern, nu e rau de obicei, dar in IT tot e mult de munca oriunde te-ai afla...

Mergi la inceput