America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Huh, sa ii vezi tu pe chinezi ce accent au, noi suntem geniali pe langa ei. Eu nu imi fac probleme ca am accent. Si am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am citit pe sarite,poate poate

ciuf,ramona- cea mare claire face balet de la 4 anisori(acum are 7) si e foarte incantata.cea mica pare dornica(3ani) ,dar nu am dat-o inca, ar sta cu orele sa priveasca fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, credeam ca te referi la cea mica.

Ca ziceati de job, tocmai s-a trezit si sotul meu cu o oferta. Cred ca are resume pe undeva pe internet. L-am pus s-o delete repede, ca suna bine dar e in Baton Rouge. Nu-mi mai iau catrafusele-n spinare.

Cine ne mai spune ce-i cu Miere? Eu cred ca a nascut, ca a trecut ceva timp de la dilatatie 9-10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu as suna-o dar cred ca e epuizata si nu as vrea sa o deranjez/ Voi ce spuneti???

Pumba, ceva poze cu fetitele??

Simona, bine ca s-a rezolvat cu accidentul...si noi o patiram anul trecut si asa s-a ales sotu cu masina noua (altfel nu cred ca ne infigeam!!!).

Ruxij, oau...ce salarii...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

newmami-cat mai sta soacra?

ce-o fi facand miere?

Mergi la inceput

sanzi-eu as zice sa o suni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, sanzi, suna, daca nu poate vorbi ea, poate ti-l paseaza pe luc, macar sa stim ce si cum...eu bantui pe-aici, nu vreau sa plec la drum fara sa stiu.

philip
20weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sanzi, sun-o. Trecu si mama lui de labor. Imi fac griji.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Acum sunt si eu ingrijorata!!!
Am sunat si nu raspunde!!!! Am lasat un mesaj totusi...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba

newmami-cat mai sta soacra?

ce-o fi facand miere?

Pumba, pana pe April 2nd - o vrei ?

Sanzi, suna-l pe sot, nu-i sti numarul - sau o fi si el epuizat ?

Ruxij mare dreptate ai - nu stau chiar asa de rau ca si chinezii, tinand cont ca acum 7 ani cand am aterizat aici nu stiam decat bye and hi

A, stau asa de rau la capitolul nume - nu-mi aduc aminte. Ce sa ma mir la cate password si numere am in cap cred ca nu mai e loc de altceva - full memory ce sa-i faci. Capacitate redusa.
Se vorbise de refinantare ... tare ma scarma, dar stie careva cum e cu taxele de closing, o suma apropiata?
Noi nu avem GC, suntem cetateni canadieni, ne-am mutat anul trecut si am primti mortgage. Sotul lucreaza in State de vre-o 6 ani, deci avea istoric, ne-au dat fara nici o problema. Dar e cam mare dobanda 6.3 % si la ce acum, mai ca as incerca o refinantare daca se merita.

Sorry, ma duc sa-i pregatesc piciului mic un snack inainte de culcare, caci cu soacra in casa (s-a retras jos deja iar eu nu o chem daca ea nu se ofera) si copilul full time la daycare, tot eu ii pregatesc snack-ul

Hai Miere, da-ne de stire cumva ca deja devine ingrijoratoare linistea asta. please

Mergi la inceput