America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc de incurajari fetelor!
lasa criss...vorba fetelor,nici o nastere nu seamana cu alta. o sa fie bine! recunosc ca si mie mi s-a cam facut parul de gaina,dar incerc sa ma linistesc. acum va dop la fiecare mers la baie. refacere rapida mamei tale
si mama,nu are stare,iti dai seama ca se plictiseste,asa ca ii croseteaza la cristi un pulover.mie imi e cumva sa o las sa faca toate ea, zice ca e in vacanta. o sa treaca zilele mai repede dupa ce ne vine fata

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu va speriati, exista si nasteri usoare. Sper sa aveti o nastere ca a mea, super usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Acsor, ai niste copii de-a dreptul superbi!!!!!!!!!!!!!!!! M-am uitat de cateva ori pe pozele lor...sa ii sorbi din priviri si altele nu!!!!

Ruxi, sanatate amandoura!!!! Si noi avem antibiotice in casa, pentru orice eventualitate...

Am fugit...ma duc la o tura pe bici prin cartier...am mancat ingrozitor de mult zilele astea si numai chestii interzise: cartofi prajiti, o ciocolata intreaga- cu lichior, bomboane raffaelo, juma de paine, falafel...si astea doar azi!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Miere imi pare tare bine ca poti sa scrii, dar acus lasa-ne balta si pune-te la odihnit ca avut o incercare tare grea. Cosmar nu alta. Sa fiti sanatosi si fericiti!

Lisa79 nu demoraliza. La nastere e ca la tragerea la sorti. Fiecare cu norocul ei. Eu am nascut greut si inainte de termen, dar nu de sa te sperii.
Curaj ca mai e putin si-ti tinem toate pumnii sa fie usor.

Anamaria fusei cu mobilul inchis cam toata ziua ca era de recuperat bulgareala de ieri cu pruncii. Te sun eu maine.

Liris brr da avusesi aventuri, nu gluma. Vino mey la noi la tara...linisteeee si pace si daca vrei oras e la o zvarlitura de bat, de nu, nu da el peste tine.

Sanzi nu-i mai lauda mei atata ca le ies cornite. Seara asta se pusesera pe o criza de ras... de nu reuseam sa-i spal.. ca bucatele de sapun topaiau... bine ca maine nu-i scoala ca la 10 s-or bagat in pat.
Si ai grija cu mancarea Falafel ai?

Ramona ce fac pruncii? E numai Alex sau ai o repriza dubla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pruncii mei sint mai bine, hai ca-mi vine inima la loc. La Anuta incar numar zile in caz ca-i in perioada de incubatie, ceva.
Alexandru arata mai bine un pic astazi, deci cred ca nu-i iese strep. Chiar am venit de la el din camera, tare drag mi-a fost ca dormea precum bebelusii, cu miinile in sus.
Cu atitia babies pe aici zau ca ma apuca nostalgiile.

Lisa si Criss, nu disperati fetelor ca nu sint doua nasteri la fel nici la aceeasi mamica.

Miere, are dreptate Acsor. Odihneste-te cit poti. Sper sa-ti revii cit mai repede. Sintem curioase sa-l vedem pe bb Aidan.

Ruxij, sanatate multa. Trecurati pe antibiotice?

Sinzi, daca o tii tot asa te facem membra la trupa Spark.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

142

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput