America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ruxjidupa asa o zi avem 3 zile libere,te poti odihni nitel.

la Claire's aveau 10 obiecte pt 10$,am cumparat sa am pt cadouri,la zile de nastere.

lisa- bine ai venit in gasca!nu te speria cu nasterea

lucasmam- da, joi dimineata la 7 ,m-au bagat pe pitocin,mi-a rupt apa pe la 11 si dai dureri si iar dureri,am amanat epidurala ca asa mi-a zis mama...... dar pe la 7pm , am cerut expres sa vina sa bage 2 epidurale, nu unasi la 12.30am am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Miere Felicitari! "Si cele rele sa se spele cele bune sa se-adune" Sanatate si sa auzim numai de bine.
Esti, vei fi, si vei ramine eroul lui Aidan
Dedicatie speciala pentru mamica eroina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, sanatate si copilasilor tai! Fi-miu n-a mai avut strep pana acum. Sigur am luat si eu, o sa caut niste antibiotice prin casa sa incep deja sa le iau.

Mergi la inceput

Ruxij la noi Bianca a avut pentru prima data strep anul trecut dar noi nu am luat de la ea . Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Miere, felicitari pt bb Aidan si refacere cit mai rapida!!!

Bine ca ati trecut peste momentul asta si sa dea Doamne Doamne numai bine de acu incolo pt bb si pt voi. Sa fiti fericiti si sa va bucurati de minunatia din brate.

La Multi Ani, bb Aidan!

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Doamne Miericico prin cite ati trecut tu si baby mic! Bine ca s-au terminat si ca sunteti bine amandoi! Eu iti urez o recuperare cit mai rapida, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de puiul mic! Felicitari! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Abia astept poze!

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lisa79,nastere usoara,bebita sanatoasa si BUN VENIT la americance!

Miere,tare ma bucur ca scrisesi.Asta e semn bun.Refacere rapida si vrem sa vedem si noi pe Eminescu mic si frumos foc!si te admir mult pentru puterea de a trece peste ce trecusi,...cred ca eu as fi maturat cu ei pe acolo,...ca sa-mi spuna la sfarsit ca ei stiau domnle,...de destepti ce sunt,...ca nu se poate,...si daca stiau de ce te-au lasat ,de sadici ce sunt ca sa te chinui asa?
Ciuf,da,am mai vorbit cu Anairda,pe messenger,baietelul ei implineste pe 31 luna asta un anisor si el,...e un dulce sa-l mananci,vazui poze cu el cu bradutul.Niste inconstienti doctorii astia care lasa sa se chinuie mama atatea ore zau,...trebuie luati de guler,eu nu i-as fi lasat asa usor.Ce sa fac,..asa sunt eu,...ma ofuschez mai tare,...pur si simplu eu nu pot suporta durerea,....nu ca nu as fi avut parte si de asemenea episoade din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc fetelor, you are the best! revin maine cu pozici, luc e topit, ii da papa, sta numai cu el in brate. Nopate buna!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Miere mi-au dat lacrimile cind ti-am vazut ultimul mesaj , iti meriti noua semnatura ca parca mai ieri alaltaieri erai Gator girl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Miere, ai toata stima mea..saraca de tine. Si pe mine m-a cam prins frica, dar sper sa fie ok. Eu am imaginea asta ca ma duc la spital si nasc in 5 minute fara dureri...oare exista asa ceva?
N-am mai intrat de mult ca daca sunt in concediu lucrez de ma rup...aspirator, gatit, spalat..Numa bine a venit si mama, care tocmai se operase de hernie si saraca e toata cu dureri, asa ca tot eu lucrez...

Crisss 38+

Mergi la inceput