Puiuti de Randunici 2008!! (191)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132003
va rog, daca puteti arunca un ochi! ..
acum incerc sa citesc si eu din urma sa vad ce ati mai ciripit...si eu ca si clau 0 timp liber cu atomixul mic si cu cel mare, cu bebearicel, care e iar in fasha...uffff. mi-e dor de vremurile de forumeala

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Helloooo...ziceam ca ma culc...
Clau, de ce te superi, ok, n-a papat Rebe fenobarbital si chiar daca papa nu are absolut nicio importanta, doar fenobarbitalul se da si in cazurile severe de icter, e un medicament mai puternic dar nu e otrava Oricum Rebe e o fetita minunata si sanatoasa si asta e tot ce conteaza.
Si tu Clodute nu te mai scuza atata, ce naiba, apoi daca nu mai avem voie sa spunem ce gandim (sau ce stim cu siguranta) la ce bun sa mai scriem aici??
Si stiu ca a zis Sovi ca la Ikea e covor eftin si bun dar cine are timp si mai ales nervi sa mearga pana la Ikea?Gata, am dat comanda pt cel mai eftin de pe bebelusultau. ro,laolalta cu niste sigurante pt sertarele de care trage Iulia ca sa se ridice si...n-am rezistat...o jucarie de baie broasca testoasa care se invarte cu cheia si inoata...Puteam sa rezist??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Blankar iertareeee...se face f repede si nu e cremoasa si ingrasatoare (fata de altele ) Pentru Ana mami sa se faca mare!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Helloooo...ziceam ca ma culc...
Clau, de ce te superi, ok, n-a papat Rebe fenobarbital si chiar daca papa nu are absolut nicio importanta, doar fenobarbitalul se da si in cazurile severe de icter, e un medicament mai puternic dar nu e otrava Oricum Rebe e o fetita minunata si sanatoasa si asta e tot ce conteaza.

Pentru ca remarca mi s-a parut rautacioasa : "fenobarbital a papat Rebe..." Eu una m-as fi abtinut. Ma rog, nu vreau sa iasa o tragedie din asta, declar subiectul inchis! Cand e ceva legat de copiii mei iau foc usor...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, dar Sonia avea probleme cu auzul???
Mimo, nu stiu sa existe niciun fel de "burse"...in orice caz nu pentru cei care nu sunt in UMF sau doctoranzi. Iar a intra in UMF...e o solutie cu bune si cu rele, Tuchi pe unele le cunoaste, pe altele doar fiind in interior le poti cunoaste. Oricum...eu painea asta o mananc, mai neagra si mai cu nisip care scartaie uneori dar o paine...si niste perspective si,mai ales, o stabilitate-cat o mai fi. Nu i-as spune insa lui Tuchi sa refuze din start varianta pe principiul ca sansele sunt zero...ca nu-i asa.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

naty, nu am stiut nici eu de asta pana acum, insa mi s-a rupt sufletul sa citesc vestea asta! mi se pare atat de nedrept! bietul copil, bietii parinti! cat o s-o mai traga asa???

tuchi, am reusit sa citesc cap. asta si am citit despre homeopat. parerea mea despre homeopatie o stiti! nu ma repet si nici nu fac lobby. ideea e ca la ce are seb trebuie sa se dea "remediu de teren", bine tintit. daca i-a dat altceva, macar stai calma ca nu face rau...
in prima faza, daca remediul este bun, se pot acutiza simptomele. nu trebuie sa te sperie,asta inseamna ca e ce trebuie.de rezultate iti poti da seama abia dupa min. 2 sapt. de tratament. cat despre administarea dupa/inainte de masa, asa e ideal, insa in cazul bebeilor se pot administra si dizolvate in lapte. eu acum ii dau lui teo chamomilla pt dinti, i-am dat si pt colici. poate e autosugestie??? cred ca din partea mea, ca el habar nu are ce ii dau, insa NU MAI PLANGE!!! la fel a fost si la colici...ma rog, parerea mea, iar.
daca vrei sa-ti recomand pe cineva, care este medic ORL-ist si homeopat, cu cea mai mare placere...eu ammai vb despre el. nu face asta pt castig, consultatiile lui sunt gratis! asta nu inseamna ca nu este bun, din contra este CEL MAI BUN! nu zic numai eu asta. e un om sufletist, un medic adevarat si corect. pe mine una m-a ajutat enorm, a convins pe unii medici care nu-mi dadeau sperante de vindecare, ca numai datorita lui sunt ok...
daca nu te convinge si nu crezi ca iti poate fi de ajutor, iti mai recomand sa ai o discutie cu o colega de forum, care are tangente cu homeopatia,cunoaste medici buni, este de asemenea, din domeniul medical.

Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

cat despre sucul de portocale...mi-a venit pe buze un "v-am zis eu ???"
nu vreau sa par rautacioasa, dar v-am zis de multe ori ce am patit la alex. si nu a fost 1 lot. am patit-o de 2 ori! la 9 luni si la 1 an! diaree oribila, apa, sange! coprocultura ok....concluzia suc de portocale iritant, banuiala substante de conservare...
acum sa va zic ce am invatat si eu la porcaria mea de scoala: ca sa se mentina fructele se scufunda intr-o solutie care are o gramada de insecticide, bactericide, antibiotice, conservanti, antimicotice...se face ca o pelicula subtire de ceara (la portocale e alba sau rosie!!!), asta protejeaza fructul si de deshidratare. poti tu sa speli pana maine, ca tot patrunde prin coaja....concluzia, mai bine NU! macar o perioada. sucul de citrice mai bine dupa 1.5 ani cand sunt si ei mai rezistenti, fructele spalate bine, decojite, taiate dupa ce cutitul s-a respalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare randunime.Noi suntem bine,slava Domnului.Dar nu am mai apucat sa intru pe calc...trece timpul asta...va admir mult ca reusiti sa faceti atatea lucruri intr-o zi,mai ales mamele cu 2 pui.Maine dimi mergem la neurolog.Natymercic.
Aoleu,dar ce zi,ce am citit pe aici in fuga...
Cata,de voi imi pare tare tare rau...sper sa terminati cu bolesnitele.Si tie sanatate multa.Of,Doamne,sa cazi cu Seb!Of,si otita aia..
Olguta..Doamne fere..Dumnezeu sa-i ierte pe tinerii aceia.
Naty,succes deplin cu bonele..of ce perioada ai si tu.Nasol ce a fost azi.Si sa vrea 13 mil?Mama ei de treaba,ca cei cu studii superioare au mai putin.
Cu portocalele m-am lamurit..eu oricum eram sceptica in privinta portocalelor si bananelor.
Luny,voi ce erati sa patiti mami?Si Bubu?Doamne fere si pazeste.
Liana,LA MULTI ANI CU SANATATE PT RANDUNOI.Cat priveste birocratia romana,NO COMMENT sa nu ma enervez iar.
Aoleu,numai lacrimi si capete in zid...ce zi..brr..Doamne ajuta sa nu mai auzim de nimik rau.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Auuu, Blanka, nu mai da cu facaletu'! iartama, iartama, iartama
Randunoiul tau ce presteaza?????? sa faca pofte de gravida, da?? si ii pui poza in fata si zici: vreau asta!

Mama, si Stef ce-ar patrula el peste tot, dar noi stam intr-o camera un timp, apoi ne mai plimbam pe holuri, apoi ne mai mutam in alta camera, alte jucarii , eu cu laptopul dupa mine, mai arunc un ochi,mai scriu una-alta. Apoi zice Vlad: mami, impartim timpul, acum vreau si eu la desene (pe laptop adica ) sau vreau sa pictez (coloreaza el, pe un site, on-line, durere mare )

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput