Puiuti de Randunici 2008!! (191)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Special pentru Mimo
http://www.bucataras.ro/tigaie-cu-cartofi-taranesti/

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Special pentru Mimo
http://www.bucataras.ro/tigaie-cu-cartofi-taranesti/

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, am scris la Diversificare (nefiind 100% de aceeasi parere cu tine, sper sa nu te superi, dar oricum pe...acelasi front. La premergatoare insa ma abtin sa scriu pt ca sigur voi supara si leza destule mamici cu parerea mea FOARTE CONTRA si nu vreau asta...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Abia v-am prins din urma, mai fetelor eu nu mai tin pasul cu voi, ce-o fi oare?? Mda, Rebecca e teroarea lumii, problema e ca e destul de independenta si misuna pe unde nu trebuie, nu mai vrea mana pentru plimbare, cica se descurca singura in felul ei dar trage de toate, se duce la prize, la cabluri, la televizor si gaseste butonase si se joaca acolo. Se ridica pe varfuri la mobila sa gaseasca cate ceva de agatat...Trebuie sa fiu nonstop cu geana pe ea ca imediat dispare de langa mine, e tare iute si agila...Si mai are si Razvan nevoie de mine, normal. Nu stiu cum sa ma mai impart, cred ca trebuie sa ma clonez.

Copiii sunt bine amandoi, Slava Domnului, sper sa nu recidiveze nimic. Azi am achizitionat un expresor de cafea si am baut un espreso taman pe la 6 seara, tare tun! Dar sa ma pici cu ceara , n-am inteles cum naiba se face capucino la el...instructiunile alea sunt total idioate.

Tuchi, nasoala perioada ai, sper sa treaca repede. Si eu zic sa faci tot posibilul sa nu desparti fratiorii. Eu in disperare de cauza am apelat la homeopat ca fata nu mai dormea noaptea deloc, o luasem cu capul. Asta pentru ca medicul alopat mi-a zis sa-i dau fenobarbital si n-am vrut! Dar in rest pentru orice apelez la medic alopat fara doar si poate. Sper sa mearga granulele alea la Seb oricum. Important e sa fie el bine, indiferent cum.

Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI puilor aniversati azi!

Naty, ce idioata mai!!! Cum sa vina la bebe racita, ce-o fi fost in capul ei? Cred ca o dadeam afara din start...

Revin...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Incerc sa scriu si eu ceva...cu neuronul meu gravid (MENTIONEZ ca nu vreau sa se supere pe mine NIMENI dar asa ca si Tuchi nu pot sa tac... asta e defectul meu).

In primul rand MULTUMESC Mimo pentru Beverly Hills Ninja
Legat de homeopatie pot sa va spun ca tata a fost(spun a fost pentru ca s-a pensionat) parte administrativa ce-i drept la cursurile de homeopatie care se faceau cu medicii si nu numai ci si conferinte si la una din ele am participat si eu doar pentru ca era la Sibiu si cum mie imi place mult acea zona am ajuns evident si la conferinta...dar asta e mai putin important. Insa ceea ce vreau sa spun ca homeopatia se trateaza prin remedii care sunt prescrise in urma discutiei cu pacientul (si nu prin calculator) cei care chiar practica homeopatia stiu caracteristici ale remediilor care ar fi cumva comportamentul pacientul respectiv. Trebuie sa si ai incredere in acest lucru. Si pot sa va spun si din punctul meu de vedere ... ambii mei parinti asistenti medicali de formatie... tata la birou ...mama lucru cu pacientul... desi tata a asculatat nenumarate discusuri despre aceste subiecte legate de homeopatie tot ce imi spunea el ca e bun (CITIND DE LA INDEX) nu aveam incredere si nu isi facea efectul desi ma punea sa citesc si asa era cum spunea si el ...IN SCHIMB tot ce imi aducea mama de la farmacie (RECOMANDAT de farmacista) PENTRU CA ERA ADUS DE MAMA IMI FACEA BINE INTOTDEAUNA.
Deci cam asta cu homeopatia...
Nu stiu daca ati inteles exact ce am vrut sa spun ...poate esentialul s-a inteles... Sunt medici care fac homeopatie pentru punctaj...si apoi trateaza pacienti pentru ca au o diploma... la unii functioneaza pentru ca sunt remedii standard unele...la altii mai subtile ...trebuiesc discutii pentru punerea in tipar a persoanei... a personalitatii ei.
Si pentru ClauClau...cu parere de rau vreau sa zic legat de FENOBARBITAL ... la momentul COLICILOR erau tare recomandate picaturile de la IFARM unde am ajuns si eu si am cumparat preparatul... si ajungand acasa am citit bonul de la farmacie...lucru pe care nu il fac niciodata...atunci nu stiu de ce am citit...si vad pe bon FENOBARBITAL...am zis ca nu e bonul meu...ca l-a greist farmacista...citind mai departe..vad si celelalte cumparate de mine si in plus pretul recipientului in care era pusa solutia si atunci am INLEMNIT...evident ca nu am mai administrat acele picaturi...
DECI FENOBARBITAL a papat Rebe.

Cam asta am avut de spus...
Ma duc sa inchid ochii ca prevad ca iar se trezeste prislea si cu greata mea... miine sper sa nu clachez... de tot...
PS. Tuchi...asa am zis si eu de la inceput ca o sa fie fata bebe 2 am asa un MARE feeling... si am gindit de cind am conceput-o ca in luna decembrie o sa iasa fata.

PS 2 nu va suparati pe mine ca nu trec saptaminile de sarcina o sa mai zic eu din cind in cind... mi-e greu sa le modific saptamina de saptamina
Acum suntem sapt 7

PS 3 NU VA SUPARATI PE MINE PENTRU CELE CE LE-AM SCRIS MAI SUS

Clodute mami de Patrick si cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Abia v-am prins din urma, mai fetelor eu nu mai tin pasul cu voi, ce-o fi oare?? Mda, Rebecca e teroarea lumii, problema e ca e destul de independenta si misuna pe unde nu trebuie, nu mai vrea mana pentru plimbare, cica se descurca singura in felul ei dar trage de toate, se duce la prize, la cabluri, la televizor si gaseste butonase si se joaca acolo. Se ridica pe varfuri la mobila sa gaseasca cate ceva de agatat...Trebuie sa fiu nonstop cu geana pe ea ca imediat dispare de langa mine, e tare iute si agila...Si mai are si Razvan nevoie de mine, normal. Nu stiu cum sa ma mai impart, cred ca trebuie sa ma clonez.

Exact exact asa e si Iulia acum (inclusiv chestia ca nu vrea de mana cu mine ci NUMAI sa se descurce singura) dar barem ea e una, nu-mi imaginez biata de tine cum te descurci cu doi
Oricum, ma bucur ca in sfarsit poti savura cafea
Gata, ma duc sa caut pe net un covoras antiderapan ceva, pt baie. Asta-seara Iulia a facut prima ei baie in cada mare, cu apa multa (va ziceam ca pana acum incepusem sa-i facem acolo dus, in picioare). Si cum covoras de-ala nu aveam, cum am pus-o cu fundul in cada a si alunecat, a intrat si cu capul in apa, cu totul dar nu s-a speriat , pupa mama pe ea de Varsatoare iubitoare de apa!
pupici

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Naty vezi ca a zis Sovi ca la IKEA au "eftin si bun" covoras de baie.

Gata fug la

Noapte buna si pupici

PS scuze de greselile din mesajul anterior...

PS 2 scuze inca odata nu vreau sa va suparati pe mine.

Clodute mami de Patrick si cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Clodute, cu parere de rau iti spun ca NU fenobarbital a papat Rebe, te inseli...Eu intotdeauna m-am uitat pe bon si nici gand de asa ceva si hai sa zicem ca ai dreptate , poate acel preparat continea si ceva infim din fenobarbital,dar nicicum nu era produsul in sine. Pe cand o doctorita mi-a recomandat pentru ea fenobarbital pastile... Iar acele picaturi pentru ea au fost minunate, din "cauza" lor n-am mai avut colici. SI IN NICI-UN CAZ REBECCA NU A PAPAT FENOBARBITAL.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai, citeam eu ce a scris Clodute acolo si picasem in meditatie profunda cand mi-a venit o idee stralucitoare (ca mai toate ideile mele )
Tuchibaiatul nasilor lui Vladutz s-a inscris la doctorat (la Politehnica) si primeste bursa 18 milioane net/luna prestand in timpul asta activitate de asistent la "catedra" la care studiaza.Inteleg ca e vorba de niste fonduri Europene alocate de UE pentru formarea resurselor umane (am facut si conexiuni cu ce povestea Miha) si ma intreb : UMFul nu are asa ceva? Nu te poti inscrie cu bursa la ceva scoli inalte? Poate stie Naty ceva ...ideea mi-a venit gandindu-ma ca nutritia si homeopatia sunt niste domenii senzationale, din pacate prea putin explorate (nu numai la noi in tara ) din care sigur va iesi ceva bun odata si odata Da, la adulti, poate functiona placebo dupa cum zicea Clodute (cele de la mama ii faceau bine, cele de la tata nu) Dar la copii atat de mici nu poate fi vorba de placebo. Teoria homeopatiei e atat de interesanta, de profunda si in acelasi timp simpla incat nu prezinta prea mare credibiliate. Cine stie...Iar cu fenobarbitalul, sa speram ca a fost doar o chestiune de logistica ...un item code gresit la casa ! Totusi intreba cineva daca se recomanda fenobarbital la febra mare pt combaterea convulsiilor!(acum mi-am adus aminte) Eu stiu ca da, stiu de cand era Teo mica...daca nu s-o mai fi schimbat moda de atunci!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

MIMO,BUBU SI NATY!!!!!!!!!!!!

CUM PUTETI PUNE ASEMENEA POZE?
nu va e mila de biata ?
la noapte numai cartofi taranesti cu ciuperci
o sa visez si prajitura lui Mimo!
cred ca am pus un kg pe mine uitandu-ma la poze

Naty ma mir ca ai lasat-o pe imbecila aia sa intre
in casa asa racita

Tuchi nasol cu infectia asta,tot am vrut sa te intreb