Puiuti de Randunici 2008!! (191)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mai spun si eu ca incet-incet intram si noi astia mai mici si mai lenesi in randul lumii, astazi Antonia s-a ridicat singura in picioare pe patut(din sezut ,nu din pozitia culcat pe spate), dar nu va spun cu ce tipete si strofocari, parca era o tenismena d-aia la serva...era una care tipa rau...

Si ca sa nu fiu si eu mai prejos, ca m-am saturat sa balesc pe tastatura de cateva seri , am facut si eu astazi prima prajitura din viata mea!...a iesit super!!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Bai m-ati spart cu amandinele voastre..

dati-mi bre si mie reteta, sa fac si eu, poate mi-or iesi ca salivez aici..

AAAAAAA, ca mi-am amintit...de cand eram gravida mi-e o pofta de mor de ecler. Acum doua nopti visam ca ma plimbam cu familia pe niste strazi misto din San Francisco (chit ca n-am fost niciodata acolo ) si mancam niste eclere de-mi lasa si acum gura apa. Vreau si eu o reteta de eclere, pleaseeee...cu ciocolata, cu vanilie, cu frisca...cu ce-or fi...nu mai pot de pofta.

Nopti albe in Florida: 4 dintzishori au rasarit, mai asteptam 16
"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain

Mergi la inceput

Nicol, zici ca ti-au iesit asa din prima? Felicitari! Deci am si eu sanse...

Fi-miu tocmai citeste o carte...In fiecare zi are program sa scoata cate una din raft. Culmea e ca nu le rupe..le rasfoieste frumos cateva minute, pana se plictiseste. In schimb revistele le face praf.

"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Da Vio din prima!E foarte simplu! Nu m-a ajutat nimeni!Si nici n-am murdarit multe vase. Reteta am luat-o de aici http://www.bucataras.ro/amandine/ , Bubulina e vinovata!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

http://www.bucataras.ro/index.php?s=choix+la+creme
Uite Vio! se fac super rapid! si le faci si tu mai lungi, ca eclerele

Nicol, super ti-au iesit, fata! Amandinele mele au fost cam anemice pe langa ale voastre, in special cele ale Lianei

Mai bucatarim, mai gatim, mai mancam
Nu, nu...nu la ora asta! asa...in general

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Nicol, Bubu, sarumana!

Bubu, am studiat reteta de eclere, pare foarte simpla, dar nu stiu de unde sa iau Dr. Oetker...:(((
Eu nu prea cumpar prafuri, puddinguri si nu prea stiu cu ce sa inlocuiesc Oetkerul, ca aici nu se gaseste marca asta. Bubu, ai cumva reteta pentru crema facuta in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vio, uite aici crema de ciocolata, iese excelenta http://www.bucataras.ro/tort-trenulet/
si mai faci separat frisca, de-asta cred ca gasesti.
Si aici , poti adapta pentru crema de vanilie http://www.bucataras.ro/alba-ca-zapada/
Nu pui lamaie, pui in loc esenta de vanilie.
Si faci jumatate din cantitatile din retetele alea, la ambele creme, ca iese multa pentru eclere.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineatza la voi,

Cafeaua , tzigarile...dupa caz, croisantele si ziarul va asteapta

Si acuuuuuuuuuuuuum dedicatie speciala

PENTRU TUCHI CU DRAG ,ALATURI DE O BUCATA MARE DE SOARE DE LA NOI, SA ITI INCALZEASCA TRUPUL, SUFLETUL SI SPIRITUL

Pentru Mihutza, George si Andra, ce mai frumoasa si cuminte norutza, la implinirea unui anisor de AZ-USA

Pentru TOATE RANDUNICILE

arizona state song

http://www.youtube.com/watch?v=j7xedmvJTzk
SPER SA VA PLACA

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Bubu, multam frumos. abia astept sa fac praji bun
Adriuta, imi place imnul vostru

hai ca am pus cateva filmulete, sa aveti ce viziona la cafeaua Adriutei:
o incercare esuata de a-i da lapte din biberon
pentru iubitorii de animale
conversatie pe limba lor
flirt la 5 luni - asta e din august, cand am avut-o si pe Maddie acasa la noi, ce demult mi se pare...:)

Aaa, mi-am mai amintit ceva: Clau, daca te dor tare sanii poate ar trebui sa scoti un pic de lapte din ei ca sa mai reduci din tensiune. nu cred ca e bine sa lasi tot laptele acolo, sa nu te trezesti acum la final cu vreo minune. bafta sa scapi repede de problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

Zoze, Luny e bine asa ?

(click pe fetita cu caruciorul)

Clodute mami de Patrick si
cu probabil

Mergi la inceput