Puiuti de Randunici 2008!! (191)
Raspunsuri - Pagina 10
mimonix spune:
Stela, merele din piata chiar sunt unse cu ulei
Asta stiu sigur de la cineva care a avut taraba (daca sunt pop.ulara , ce sa fac
) Mi-a zis sa spal bine toate fructele ca toate sunt unse bine ca sa arate bine, chestiune de imagine
(merketing la tarani 
Iar portocalele sunt bine tolerate de unii copii, de altii deloc ...dupa un an jumate sunt bine tolarate de toti
Cugetare infratita cu aia a lu' Base: "iarna nu-i ca vara" 
Pucca nu stiu de ce nu se deschide surpriza, dar e vorba despre o prajitura cu fructe de padure pe care o gasesti pe bucataras
Pe Vladutz nu l-am mai pozat/filmat de multisor...m-am straduit azi, pentru ca radea si chiuia vazand cum sare o mingiuta mica pe parchet ...dar cand a vazut camera s-a terminat distractia, mingiuta "a palit" brusc si n-a mai prezentat interes 
Cami beau Sangria ...ma rog, IAR beau sangria !![]()
Bubu cum iti spuneam, maine servim cartofi taranesti in familie
Sa traiesti!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
ariel sa nu m-ntrebi stii tu ce ca NU am facut
ca sunt ff ok!![]()
stela tinem pumnii maine, osafieminunatnudoarbine!!
adriuta pai manaci prajeli d-astea, mami?
ma bucur ca ti-a placut,fata!![]()
ela tu esti draguta ca ne tyrimiti liniste si pace!
deja s-a trezit si a plangacit o data, dar am rezistat si nu m-am dus la el, v-am citit..si a atipit la loc vad, ca nu mai maraie..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
vio am patit-o si eu acum vreo 3 saptamani cu sanul...a mers cu foi de varza, masaj la dus, comprese calde..nu am luat antibiotic!
mimo nu stii de cand balesc eu la sangria aia..!!

LUNY
ariel_7000 spune:
luny, super!
cum adica esti f. ok?
am ratat ceva?
clau, tu o intarci pe rebe? intentionat? baga salvie! te ajuta! scade lapticul in mod natural.
vio, bebearicel e al 3 lea copil al meu...mai capos decat astia 2 de pana acum:))). din pacate, la ora actuala nu am ce sa-ti arat, caci e in constructii, dar ca sa-ti faci idee cam cum si ce, intra aici:
www.bebearicel.ro
www.bebearicel.vstore.ca
al 2 lea nu va mai fi...pt ca e exact ca o femeie frumoasa si proasta. are nevoie de un "sponsor" ![]()
primul...e poveste lunga, grea, inca capianta pt mine, dar e bazat pe instinct si cred ca va fi ok. Doamne ajuta, ca altfel la stirile de la ora 5 cu mine
. deja m-am saturat, vreau sa dorm, sa mananc, vorba lu' ursu': vreau sa dormmmmm!!!
nu mai am rabdare, nu mai suport sa vad haine si jucarii de copii in fatza ochilor ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
luny spune:
care aveti timp si chef, poate ii dati sora-mii un vot, un comentariu www.vdttinar.ro/ro/user/front/details/userId/4219" target="_blank">aici![]()
LUNY
Clodute spune:
Asa cum spuneam bebe s-a trezit prima oara....deci nici o sansa sa ma odihnesc nici in seara asta... asa ca am citit si scriu...
ClauClau nu te supara pe mine (si stiu ca nu o faci ca si mama e din Arges si stiu cum e lumea pe acolo ca acolo am copilarit - linga Pitesti ) acele picaturi contineau un pic de Fenobarbital nu erau DOAR fenobarbital... poate am zis eu incorect.
(si eu as lua foc ca si tine daca e vorba de copilul meu)
Si daca totusi te-ai suparat pe mine scuze inca odata 
Acum gata ma culc ... sper...
Clodute mami de Patrick si
cu probabil 
luny spune:

LUNY
luny spune:

LUNY
mimonix spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luny![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Laaaaa muuuuuuulti aniiiiiii!

Pup si sarbatoritii zilei de ieri , ca nu stiu ce am facut dar am tot uitat

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
nicol_conte spune:
Asaaa...ca tot ma intreba Vio ce fac fetele ,raportez ca sunt mai bine,desi inca cu muci amandoua...asteptam sa treaca..
Am citit tot, m-am intristat cand am citit de Seb care iar are otita, ca Tuchi a cazut nasol de tot si o doare spatele, ca Luny era sa cada si ea aseara intr-o mare groapa cu tot cu Mufa-Doamne Fere! pe care il dor dintisorii si e marait;
M-am crucit de tupeul bonei lui Naty de a veni bolnava si putzind a tutun la interviu, am aflat ca e
epidemie de portocale injectate(bine ca pitica mea nu bea suc};
Ma bucur ca Razvanel de Clau e spre bine, imi pare rau ca ai probleme cu sanii- osatreacaei!
Am balit la tigaia taraneasca a Bubulinei
....maine e pe lista
Stela[/b] pupici multi pentru Tea care osafiebine
si bafta multa maine la doctor!
Zoze, Olgutz, Clodet,Adriuta,Blanka,Ariel,Liana, Cami, Alice si tot stolul cu iertare daca am uitat pe cineva
ps Am ras de m-am tavalit pe jos de postarea lui Mimo cu teroristii 
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)