Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
Dicirstea, imi pare foarte rau pentru situatia soacrei si imi pare rau si de voi, ca o sa aveti de tras. Multa putere!
Intr-adevar te ingrozesti cand vezi oameni din ce in ce mai tineri cu astfel de probleme.
Oanaalex
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Buna !!!
Ce harnicutze sunteti..mi-a luat ceva sa citesc tot..acum sa vad ce am retinut!!![]()
Cata..ai fost pe aproape!!M-am trezit la ora 11 azi!!![]()
Mh...imi pare rau de vestile proaste...tin si eu pumnii sa se rezolve cumva si cat mai repede!!
Dicirstea...
super tare faza cu numele!!Multa putere sa va dea DD,sa treceti peste toate..si multa sanatate soacrei!!
Magda...felicitari pt fetita,foarte frumos numele ales!!Imi pare rau ca au aparut si la tine probleme cu placenta!!
AlexsiMatei..multa sanatate sotului!!Aveti timp sa alegeti si numele pt bebe..
Mihaelutza...bine ai venit!!O sarcina usoara in continuare!!
Voicu_Bebi...sunt de aceeasi parere!!Mai incearca si la alt medic!!Felicitari ca bebe este bine!!
Dani3lla...
tare fratele tau!!
Fetele...care au votat subiectul,va ofer

la toate
20+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
maria_bunica spune:
Am schimbat si semnatura...
Carla...chiar ca esti norocoasa ca doarme Saby 10-12 ore legate!!
Tiana...cum a fost la eco?
21+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
mh spune:
Dicirstea
multumesc mult.
Maine dimineata la 9 ma primeste Iosup.
Fetelor va pup, multumesc pentru incurajari.
Mihaela 22 + & Irina (nov 2005)
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Carla...chiar ca esti norocoasa ca doarme Saby 10-12 ore legate!! ![]() |
Chiar ma intrebam pe unde esti.
Adevarat, doarme asa dar numai dupa ce este adormita cu tot ritualul + san. Si eu nu pot dormi cat ea, ca mai fac una-alta cu sotul dupa ce adoarme copilul, mai mananc o tona de dulciuri ca sa nu ma vada, plus ca ma trezesc sa o mai culeg de pe langa patut, de pe fotoliu, de pe unde migreaza ea noaptea. Daca s-ar si trezi de cateva ori pe noapte m-ati gasi dormind in fata blocului
.Dar ziua ne calaresteeee. A ramas dupa viroza cu ideea de a fi carata in brate si se cocoata permanent pe noi si urla daca nu o caram, nu merge sa o tinem pe scaun si in brate, vrea sa stam in picioare, dictatoare mica.
Mi-e greata de mooooooooooor

.Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mh Dicirstea multumesc mult.Maine dimineata la 9 ma primeste Iosup. Fetelor va pup, multumesc pentru incurajari. Mihaela 22 + & Irina (nov 2005) mh |
Super, multa bafta, sa te intorci cu vesti bune, ca deh, si celebritatile se mai insala, imbatranesc, le scade vederea etc.
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
nicuratze spune:
Mihaela, multa bafta,am sa-ti tin pumnii si eu ( oricum,ciudat mod de a-ti spune,ca nu se termina cu happy end decat daca faci tratament,normal ca faci tratament, doar sa ai un diagnostic... ).
Mihaelutza, bine ai venit,eu zic sa te bucuri acum de timpul tau, ca dupa ce vine bebe chiar ca va fi zero ( am o prietena care nu are timpa sa se pieptene sau sa-si dea cu crema ).
elena,
18 cu
+Radu (21.10.2005)
baby-first spune:
Buna, harnicutelor, ati avut activitate, nu gluma!!!
Acum sper sa nu va uit pe careva...
Miha, multa bafta maine, cred ca faci bine sa mai mergi la un consult cu alt dr. Sa ne spui imediat ce te intorci cum esti 

Voicu Bebi, nu stiu de ce ar trebui sa-ti faci probleme, sa stii ca si eu am avut 13 cu 8 si cred ca ok, inca...nu manca sarat si bea multa apaplata...in sfarsit am aflat si eu de la voi care e cea mai buna ![]()
Mihaelutza, bine ai venit, sarcina usoara si bebel sanatos...
Cristina
24+
baby-first spune:
Dicirstea, sper ca soacra ta se va simti mai bine pe viitor, in general am vazut multe minuni in cazul celor cu AVC, asa ca nu va pierdeti speranta...daca ai nevoie de ajutor, spune-mi si-ti dau adresa mea de mail, am lucrat destul de mult cu astfel de pacienti si poate te pot ajuta intr-un fel 
Cristina
24+
maria_bunica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Chiar ma intrebam pe unde esti. Adevarat, doarme asa dar numai dupa ce este adormita cu tot ritualul + san. Si eu nu pot dormi cat ea, ca mai fac una-alta cu sotul dupa ce adoarme copilul, mai mananc o tona de dulciuri ca sa nu ma vada, plus ca ma trezesc sa o mai culeg de pe langa patut, de pe fotoliu, de pe unde migreaza ea noaptea. Daca s-ar si trezi de cateva ori pe noapte m-ati gasi dormind in fata blocului .Dar ziua ne calaresteeee. A ramas dupa viroza cu ideea de a fi carata in brate si se cocoata permanent pe noi si urla daca nu o caram, nu merge sa o tinem pe scaun si in brate, vrea sa stam in picioare, dictatoare mica. Mi-e greata de mooooooooooor ![]() ![]() .Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Azi am profitat de vremea buna si am iesit sa mai rezolv cate ceva!!Plus ca atunci cand am ajuns acasa,mi s-a blocat laptopul si a trebuit sa reinitiez Windows-ul!!
Apoi treaba prin bucatarie si uite asa a trecut timpul!!Te inteleg cu Saby..ca iti este foarte greu!!Este inca foarte mica si nu intelege multe!!

21+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholashttp://bd.lilypie.com/xVz4p1.png