Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Anca, iti inteleg retinerea fata de aspacardin. Mie tensiunea nu mi se pare de speriat, intr-adevar trebuie sa ai grija sa nu creasca mai mult, dar pentru moment pare ok daca nu te deranjeaza. Parerea mea este sa vezi un alt cardiolog, eventual cineva din "generatia tanara", cu mai multa informatie si mai reticent la medicamente date cu usurinta.

Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Carla...doctorita care m-a consultat ieri era tinara cred ca avea vreo 28 ani cam asa..si mi-a zis ca daca creste si ajunge la 14 sa iau dopegyt ,asta am vazut k au mai luat gravidute cu tensiunea marita..dar am sa mai cer o a doua parere ,cu toate ca ginecologul a zis ca pot lua aspacardin dar nu stiu mi-e un pic teama . noroc ca are tata tensiometru si imi pot monitoriza tensiunea .

Anca..
22+
album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Miha, imi pare tare rau de vestile tale - succes mult miercuri (sau mai devreme daca reusesti) si iti tin pumnii sa fie totul bine!

La noi nimic nou, astept sa treaca ziua sa pot pleca acasa ca Matei e bolnavior si sta singur cuc - bine, probabil ca se uita la televizor si se distreaza copios . L-am trimis sa-si faca toate analizele acum, cu argumentul ca daca e sa devina tatic trebuie sa fie in forma, sa poata alerga cu juniorul!

Multumesc mult pentru raspunsurile re. ecografie 4D, s-ar putea sa astept totusi pana ajungem la Viena in martie (viata noastra a devenit foarte pasionanta intre timp si o sa ne tot mutam anul asta, o sa fie un bebe foarte plimbat pana se naste ) Nu ca n-as avea incredere in doctorii din Bucuresti, dar cred ca e mai simplu asa decat sa ma chinui sa nimeresc pe cineva care sa fie disponibil fix pe 16 februarie.

Cu alegerea numelui tot n-am avansat deloc, asa ca m-am hotarat sa asteptam pana la urmatoarea ecografie pe 10 februarie, ca daca se dovedenste ca de fapt e fetita si ne spargem creierii degeaba sa cautam nume be baieti? Ma rog, doctorul a zis ca sansele sa se schimbe sunt mici, dar macar mai amanam decizia

Va pup,

Alex

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

poate aberez eu ,dar faptul k era tinara doctorita mi se parea si fara prea multa experienta mai ales la astfel de specializari. si nu cred k avea ea paciente gravide ca pe acolo numa "tinerei" de varsta a 3-a erau .mi-a scris un mini roman de foaia aia de ziceai ca eram din nou la facultate

Anca..
22+
album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

dana foarte tare

19+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

mihaelutza_c, sa-ti traiasca bebelul umblaretz!
Anca, da, mai sunt si tinerele fara experienta, poate ai noroc altadata de cineva pe la 40 ani totusi. Referitor la Dopegyt, pare ok, in comparatie cu riscul cresterii prea mult a tensiunii.
Dani3lla, coooooool!
AlexSiMatei, sanatate sotului! Si noi ne-am facut aceleasi calcule legate de nume, asteptam pana la morfofetala, nume de baietel avem de mult, daca ramane fetita incepem sa ne gandim dupa 11 februarie.

Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.

Am avut o noapte oribila, pe la 1.30 deschideam geamuri ca simteam ca mor de cald. Unde stam acum termostatul e jos in living si sus in doarmitoare stam cu ventii inchisi dar tot simt ca mor de cald (eu ca sotul doarme invelit). Problema mai nasoala e ca mi se usuca nasul in asa hal ca ma pisca si nu pot sa adorm din cauza asta cu toate ca dorm cu humidifierul la cap toata noaptea. Dati-mi o solutie sa-mi tin nasul umed ca nu mai pot

Mh imi pare rau ca nu ai vesti bune dar tinem pumnii sa se rezolve repede si bine totul

Voicu bebi nu stiu ce sfaturi sa-ti dau doar ca zic si eu ca o a doua parere nu strica niciodata

Va pup si poate apar mai tarziu cand e ora de somn a li Alex, desi cred ca o sa pic si eu la datorie dupa asa o noapte

Oana 22+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

MH am incercat sa dau de o fosta colega de-a mamei care a lucrat la Inst. de Hematologie. Din pacate a avut o serie de decese in familie la care nu a facut fata (a facut o depresie)si nu mai raspunde la telefon. Daca nu esti rusinoasa dute la institut si spune ca ai vorbit cu dna dr. Ilinca si te-a trimis ea sa-ti faci analizele, ea nu s-a simtit in stare sa dea telefon, dar le roaga sa te ajute. A fost ceva sefa de departament, era respectata, mi-am facut si eu o gramada de analize acolo. Nu stiu cum sa te ajut altfel.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 18

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Carla, esti o draguta
Ieri am scos-o din spital. Doamne, zici ca a fost epidemie de accidente vasculare. Au mutat-o de la terapie intensiva pe la ora 21 ca aveau urgente. Stateau ambulantele la coada la descarcat. Noroc cu un serviciu de asistenta la domiciliu, decontat prin casa de asigurari. Nu e stralucitoare starea ei si din pacate, chiar daca fizic se vad imbunatatiri si poate vor mai fi, creierul e ireversibil afectat.

Asa ca fetelor, traiti bine si traiti frumos, nu va suparati din nimicuri (sau nimic nu merita sa va suparati) si iertati-i pe cei care va gresesc...incepusera sa vina din ce in ce mai tineri, si de 40 de ani.

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

DIDI scuze de intrebare, poate nu e la locul ei: au intervenit in vreun fel chirurgical?
sau v-a dat-o acasa si atat? poate sa vorbeasca, sa mearga? ce v-au spus de recuperare?
avem si noi un caz extrem de grav, din pacate are 27 de ani si de aceea indraznesc sa intreb

19+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Alinuta, hai sa vb pe mail sau mess. E prea dureros si deprimant. Am acelasi ID.

MINUNEA MEA

Mergi la inceput