inaltime copii 6 ani
Buna, am si eu o problema cu inaltimea Alexandrei, acum imi zic ca este in regula, apoi cand o vad langa alti copii de varsta ei imi spun ca este mult prea mica...Are doar 111 cm la varsta ei, nu are cu cine semana inalta asta e clar si totusi ma ingrijorez. In toamna ar trebui sa mearga la scoala, intelectual este foarte bine dezvoltata numai ca ma gandesc ca nu i se va vedea nasul din banca si oare statura asta mica nu o va afecta?
Vroiam sa intreb mamicile, copiii vostri de varsta Alexandrei ce inaltime au?
O zi minunata ca voi, pe curand!
Raspunsuri
alexandrueduard spune:
Alex are 5 ani jumate si are 120 cm, dar si noi suntem destul de inalti. Insa am vazut la grupa lui de la gradinita o gramada de copilasi mult mai mici ca el. Eu zic sa nu iti mai faci griji si sa aveti bafta la scoala.
liliac1 spune:
Nu e mica deloc. Noi avem 5 ani si 4 luni si 108 cm. Sunt copii de aceeasi varsta cu ea si-s mai micuti de statura si sunt altii destul de inaltuti. Depinde si de materialul genetic. Nu va fi nicio problema la scoala, stai linistita!
marinela72 spune:
Multumesc pentru raspuns, mai prind curaj cand citesc ca si alti copii sunt mai micuti la inaltime si nu au probleme...cred ca saptamana viitoare vom merge la dr si probabil vom face analize sa vedem ce si cum.
O zi minunata, pe curand!
oana_r spune:
liliac1, la kg cum stati?
matei are 5 ani si 2 luni si 18 kg.
la inaltime nu stiu,am sa-l masor in seara asta.
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_r liliac1, la kg cum stati? matei are 5 ani si 2 luni si 18 kg. la inaltime nu stiu,am sa-l masor in seara asta. |
Tot cam atat, dar cu cizmele-n picioare Da' nu-i problema...ii pun si eu niste dresuri mai pufoase sau pantaloni dublati si pare chiar ca are bulanele. Si ne consolam...ca e bine-asa. Analizele i-au iesit excelente de fiecare data, deci nu avem carente la niciun capitol. Asa e ea...
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
citat din mesajul lui oana_r l-am masurat pe matei,la 5 ani si 2 luni 113cm si 18.5 kg Anya-Dumitra si Matei oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania |
Hehe...ne-a luat la inaltime Eu zic ca este bine pentru un baietel de varsta lui. Ca se poate si mai bine...asta-i alta poveste.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
sorana spune:
6 ani si 4 luni - 122 cm, 22 kg
Acum parca mi se par multicele kilele dar ... ea arata bine, adica nu-i grasa, nici slaba ...
Noi suntem mici si grasi
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Alina spune:
citat din mesajul lui sorana 6 ani si 4 luni - 122 cm, 22 kg Acum parca mi se par multicele kilele dar ... ea arata bine, adica nu-i grasa, nici slaba ... Noi suntem mici si grasi Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
Cam asa si noi:6 ani si 10 luni,125 cm si aproape 23 kg.
Nu e deloc grasa,e pe curba medie si nu mi-as dori nici un g in plus,greutatea mai mare la virsta asta nu-i prea buna .
Nu-s deloc multe kilele dar daca ar avea un kg in plus,m-as ingrijora.
Noi suntem de inaltime medie si cu kilele cam tot asa .
Alina
sorana spune:
Eu am glumit mai mult cu "grasi" la noi. Adica eram slabi pana pe la 30 de ani dar acum ... Eu am 1.60 m si 64 kg, sotul are 1.72 m si 79 kg.
Monica a fost tot timpul pe "curba" care ajunge la 1.70 m, ceea ce posibil, sotul fiind mic din cauze externe (si-a rupt mana de mai multe ori la 15 ani, a luat mult calciu ca nu se sudau oasele si n-a mai crescut).
La greutate cumva mi se pare ca ea arata destul de bine dar trage greu la cantar ... eu nu m-as ingrijora la 1 kg dar plus, dar la 3 - 4 sigur da.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein