inaltime copii 6 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Denis are 5 ani si 4 luni , 1,25m , 25 kg.
Noi parintii suntem amandoi inalti. Eu 1,73 si tatal 1,80. La greutate il mosteneste pe sot, ca eu sunt slabanoaga.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stefan, la 6 ani, are 117,5 cm si 20 kg. Noi suntem inalti (eu, 1,70, tati 1,81), la kg il mosteneste pe tati, ca eu am muuulteeee...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Aoleu, citind ce-ati scris voi aici am inceput sa ma ingrijorez de-a binelea... Albert al meu are, la 5 ani, 123 cm si 33 kg ... Stiu ca e cam mult, chiar ni s-a recomandat de catre medici sa luam masuri de slabire, dar nu stiu cum sa fac, pentru ca e si mancacios si pofticios... off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Aoleu, citind ce-ati scris voi aici am inceput sa ma ingrijorez de-a binelea... Albert al meu are, la 5 ani, 123 cm si 33 kg ... Stiu ca e cam mult, chiar ni s-a recomandat de catre medici sa luam masuri de slabire, dar nu stiu cum sa fac, pentru ca e si mancacios si pofticios... off

...si noi suntem pe regim de slabire Mircea al meu are 122cm si 27 kg la 5 ani si 10 luni...dar ideea e ca nici nu face multa miscare, e o fire mai visatoare si mai linistita...din cauza ca mi-a facut multe bronsite spastice nu prea il lasam sa alerge pt ca tusea de-si varsa si plamanii si ramenea cu inflamatie pe bronhii mult timp dupa ce trecea bronsita..asa ca am umblat la mancare..dulciurile le-am redus aproape de tot in sensul ca daca primeste 2 tablete dintr-o ciocalata pe zi e mult, paine i dau de graham sau integrala si acolo numai doua feliute seara si doua dimineata iar la pranz daca are pireu cu ceva nu primeste paine...si in nici un caz nu-i dau doua feluri de mancare la pranz..sau ciorba sau felul doi. Daca i se face foame intre mese i mai dau un Danone sau o banana, un mar si cam asta ar fimeniul nostru...o fi bine o fi rau ..nu stiu macar am stopat luarea in kg ca o luase vertiginos in sus...
Cine are sa-mi dea si mie un link cu curba grafica a inaltimii si greutatii la baieti?

Mergi la inceput