inaltime copii 6 ani
Raspunsuri - Pagina 2
nona_denis spune:
Denis are 5 ani si 4 luni , 1,25m , 25 kg.
Noi parintii suntem amandoi inalti. Eu 1,73 si tatal 1,80. La greutate il mosteneste pe sot, ca eu sunt slabanoaga.
Mami de Denisache
Nicoleta spune:
Stefan, la 6 ani, are 117,5 cm si 20 kg. Noi suntem inalti (eu, 1,70, tati 1,81), la kg il mosteneste pe tati, ca eu am muuulteeee...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
mihharo spune:
Aoleu, citind ce-ati scris voi aici am inceput sa ma ingrijorez de-a binelea... Albert al meu are, la 5 ani, 123 cm si 33 kg ... Stiu ca e cam mult, chiar ni s-a recomandat de catre medici sa luam masuri de slabire, dar nu stiu cum sa fac, pentru ca e si mancacios si pofticios... off
alycia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihharo Aoleu, citind ce-ati scris voi aici am inceput sa ma ingrijorez de-a binelea... Albert al meu are, la 5 ani, 123 cm si 33 kg ... Stiu ca e cam mult, chiar ni s-a recomandat de catre medici sa luam masuri de slabire, dar nu stiu cum sa fac, pentru ca e si mancacios si pofticios... off |
...si noi suntem pe regim de slabire Mircea al meu are 122cm si 27 kg la 5 ani si 10 luni...dar ideea e ca nici nu face multa miscare, e o fire mai visatoare si mai linistita...din cauza ca mi-a facut multe bronsite spastice nu prea il lasam sa alerge pt ca tusea de-si varsa si plamanii si ramenea cu inflamatie pe bronhii mult timp dupa ce trecea bronsita..asa ca am umblat la mancare..dulciurile le-am redus aproape de tot in sensul ca daca primeste 2 tablete dintr-o ciocalata pe zi e mult, paine i dau de graham sau integrala si acolo numai doua feliute seara si doua dimineata iar la pranz daca are pireu cu ceva nu primeste paine...si in nici un caz nu-i dau doua feluri de mancare la pranz..sau ciorba sau felul doi. Daca i se face foame intre mese i mai dau un Danone sau o banana, un mar si cam asta ar fimeniul nostru...o fi bine o fi rau ..nu stiu macar am stopat luarea in kg ca o luase vertiginos in sus...
Cine are sa-mi dea si mie un link cu curba grafica a inaltimii si greutatii la baieti?