Nou stil de viata (245)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, La multi ani cu sanatate si fericire!
PS: mai treci pe la noi, ne e dor de tine!

Happy, iti sta tare bine, . Copilele tale sunt atat de scumpe!

Roxa egoista, , ce program ai azi?

Gabi, Tzuni, multumim de rasfatul matinal!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani, Ioana!

Am uitat sa va spun: maine OBLIGATORIU mananc o felie de tort, oricate bice mi-ati da voi la spinare! Se implineste excat un an de cand am adus-o pe Meri acsasa, de cand am devenit mama. Asa ca...sarbatoresc!

PS. Mi-au venit ochelarii noi! Acum am vazut cu adevarat cat sunt de grasa!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo luummee

Am vazut poze cu Lai.. care chiar ca e fotomodel
Lai tu ai pus kg dupa nunta? Ca nu le-am vazut

Happy e la fel o dulcica. Sa-ti fie de bine tunsoarea

Si pe mine ma batea gandu sa incerc cu micro da mi-era frica sa nu trebuiasca sa stau in casa o luna dupa. La cele cu acid de fructe patesti, nu?

Delia cum a fost la examen?

No... ma intorc la invatat..

Un weekend placut tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele, aici sunt, dar nu prea bine, sunt stresata rau, am miercuri examen, venim maine in bucuresti, cred ca m-am ingrasat din nou la busteni, pe bune, mie se face rau cand ma uit la mine, 3 zileam mancat corect in bucuresti si aici numa aiureli, si in general sunt depresiva rau, parca nu-mi gasesc niciun sens, nici macar de copii nu am chef :(.

gata, m-am plans destul, vreau si eu sa vad fete frumoase Lou si Lai .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Marilena aici sunt, dar abia mai tin pasul cu voi la citit! distractie placuta!
lai pai si eu vreau sa te cunosc!
Happy esti faina, si fetele la fel parca ati fi surori, iar cea mica e leita tu!
Gabi distractie placuta si azi si maine! si Marc merge joi la teatru cu gradi, si eu stau ca pe spini de fiecare data cand il stiu undeva plecat, chiar si atunci cand e la bunici!
Tzuni felicitari sa fiti mai departe la fel de fericite! sa te gandesti si la noi cand imbuci din tort, si sa fie cu multa crema si siropat!
vik cand e petrecerea? spor la pregatiri!

Ioana, la multi ani sa ai parte de bucurii si iubire multa!
si mi-e dor si de Tumpi, s-o fi mutat?
lou bine ca m-ai lamurit cu terciul ca ma tot gandeam daca iti aluneca pe gat! spor la invatat!
Delia sa stii ca m-am gandit la tine azi dimineata, ai simtit? l-ai luat?
Sabina nu mai fi stresata ca iti tinem pumnii si tie miercuri!copii sunt bine?

pupici la toate si un we placut!

Mergi la inceput

hola fetelor, am luat si eu o pauza...

Carmen i-am propus sotului sa ducem copilul sa doarma la prieteni si noi sa mergem la un film si-apoi om vedea, ducem o lipsa grava si cronica de comunicare, intelegere si rabdare si trebuie sa facem ceva..eu am lansat propunerea, nu stiu ce va iesi. Deocamdata ma odihnesc, de la 12 jumate am tot gatit si randuit, spalat haine si baia...mai am un pic, dar iau o pauza...
iar copilul deocamdata misuna pe langa mine...

Sabina, te inteleg perfect, e starea de dinainte de avantul spre o viata organizata si alimentatie corecta, crezi? am pentru tine o selectie ... deja imi fac okii ca la jocuri mecanice...sper sa (ne) fie de folos asa ca te rog da-mi pe PM adresa ta de mail sa ti-o trimit. Apoi o sa mai caut.

dragelor, va las iar, mai viu...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Vikingo, mi te imaginez calare pe cal...Lai, vreau sa te vad si eu! _Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
Calul desalat si cu ochii scosi din orbite si limba atirnind pe o parte din cauza popoului meu gras ha? Ori eu inchiloaza la mm sa cad din sa in fiecare moment?Sabina mi-a fost dor de tine, chiar ma uitam ca nu esti in concursul asta, facem de inca o echipa imediat, ori te bagam la extra acolo singurica dar cu totii ochii atintiti pe tine. Bafta la examen si dupa aia te bag cu forta la program ca nu se mai poate!Roxana eu tare cred ca-ti trebuiesc 2-3 zile free, fara sot si copil, sa te pui la punct cu tine insati si sa vezi pe urma cum o sa vezi totul in jurul tau. Chiar de esti acolo, ai dreptul la 2-3 zile de egoism, stai linistita, grav nu e. Esti o mama buna. Mai bine absentza maxima 3 zile si pe urma totul ok decit asa. Nu uita ca viata e frumoasa si tre sa vezi partea placuta a lucrurilor!TZUNI Felicitari! E o zi atit d e importanta ca ai voie orice! Ma gindeam eu asa cind te-am vazut la 76kg, ca poate corpul tau vrea sa se inregistreze ca mama si din punct de vedere fizic si sa treaca prin toate etapele. Pina acum si-a luat kg specifice maternitatii, well acum ca s-a implinit un an poti sa-i multumesti ca nu a luat prea mult ci exact ca la carte 13kg(chiar e o treaba pozitiva daca stai si te gindesti, se puteau si 35 ca la mine) si sa-l anunti ca gata ai nascut, bebelina e sanatoasa, totul e ok, poa' sa o ia linistit in sens invers. Marti tre sa ai un kg in minus, nu-mi pot imagina altceva, ai mincat f ok. Gata la piscina cu toata gasca inafara de sot, doradele a iesit demential, o sa ramin pe pestele asta fixata, pangasius e tschiuss forever!!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele

Ioana, la Multi ani! si cu intarziere, la multi ani Gabi!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Vik, ui ce idee mi-a venit..sa strangem bani si sa facem o escapada, o iesire intre gagici egoiste si nebune, un w/e la .. Paris de exemplu, sa mergem in cel mai tare club, sa dansam pe masa pe No stress si sa aruncam cu sampanie pe noi ... ce zici?

Mergi la inceput