Nou stil de viata (245)
Raspunsuri - Pagina 10

Zuzilici spune:
Buna dimineatza gagigi si multumim Gabi & Tzuni pentru tratatia de dimineatza.
Happy esti o superba. Iti sta foarte bine tunsa asa si are dreptate Tzuni cand spune ca nu se vad kg. Sa-ti fie de bine si tunsoarea si relaxarea. Pana luna viitoare ti-ai incarcat bateriile.
Lai si eu vreau sa te vad, daca se poate.
Roxana Doamne Ajuta! sa iasa bine escapada din seara asta si sa fie un nou inceput.
Tzuni Happy Aniversary! si deja ai unda verde la tort. Distractie maxima.
Gusta multumesc de urari dar cred ca deja am calcat stramb cu micul dejun unde-am avut o briosa de unt cu branza motarella pe langa oul fiert si paharul de shake facut cu iaurt, capsiuni si afine.
Dragelor eu azi am fost mai matinala asa ca m-am urcat pe banda si-am ars 250 calorii pana sa se trezeasca toata "casa". Apoi am pregatit micul dejun, am pus o masina la spalat si va scriu voua acum.
Am sa revin mai tarziu ca vreau sa deretic putin prin casa.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

lai spune:
Roxana, eu nu sunt mamica; imi doresc mult si sunt convinsa ca-mi voi iubi copilul pana la cer si inapoi, ca si tine si voi toate de altfel; dar, nu cred ca el (sau ea) imi va "ajunge", asa cum nici sotul nu-mi "ajunge" (cum credeam candva demult), si nimeni si nimic nu are cum sa ne "ajunga", tot noi cu noi insene trebuie sa facem pace.. si sa ai o seara faina si rabdatoare cu sotul
Sabina Iti tin si eu pumnii miercuri!
Vik, Lou Lou, da. Le-am avut si inainte, le-am dat jos, le-am pus la loc
Vik, sotul e iugoslav. Nunta am facut-o in Romania, asa ca marea majoritate a "batranilor" au fost ai mei (am facut si la Belgrad o petrecere cu o saptamana inainte pentru rudele lui, prieteni de familie etc. care n-au putut veni in Romania). "Tinerii" au fost si-ai mei, si-ai lui, si-ai nostri Am fost chiar binecuvantati ca au venit din toata lumea.
Lou, eu n-am avut fata iritata deloc dupa micro (dupa tratamentele faciale clasice o aveam iritata o zi-doua). Am facut o data si pe piept si acolo fiind zona mai sensibila s-a iritat putin, dar a trecut destul de repede. La peeling chimic intr-adevar cred ca e mai mare riscul de iritatie si/sau trebuie sa te protejezi mai mult, dar si acolo depinde cat si cum ti-l face (si normal ar fi sa inceapa cu ceva f. usor sa vada cum reactionezi si abia apoi sa intensifice).
Happy, esti o frumoasa, si-ti sta foarte bine tunsoarea! Si ai asa o alura si calda si strengareasca in acelasi timp Iar Sarah si Maya sunt super-dulci, ca mamica lor!
Gusta, distractie placuta la carnaval! Sa ne povestesti povesti carnavalesti!
Tzuni, felicitari, mamico!!! Ce aniversare frumoasa Sa-ti traiasca Meri iubita sanatoasa si norocoasa si sa va bucurati una de alta tot restul vietii!
Gabi, cum a fost aseara?
Noi am fost destul de cuminti - pana la urma am fost doar trei gagici, restul s-au pierdut pe drum.. M-am suparat putin, nu-mi place cand oamenii nu sunt parolisti, dar asta e. Oricum nu suntem (inca) foarte apropiate - eu le cunosc abia de cateva luni de cand m-am mutat in orasul asta - si poate e si asta un mod de a tria amicii. Cu fetele care au fost ne-am simtit tare bine toate trei, dupa film am fost sa bem ceva, am stat la povesti si apoi ne-am intors acasa (destul de devreme, grosul lumii abia venea cand noi am plecat, cred ca mai incolo se incingea si ceva dans in localul respectiv, partea asta am ratat-o ).
De mancat am mai mancat aseara doua felii de paine integrala cu branza de capra inainte sa plec de-acasa, plus cafeaua cu lapte pe care o aveam oricum in plan; si cu fetele am baut un bacardi cu cola light si muulta gheata, pe care l-am tot lungit vreo ora si
Abaterea mai grava a fost ca am fumat.. nici nu stiu cate, ca nu le-am numarat.
Lai

Tzuni spune:
Vikingo, nu mai, mi te imaginam in pantaloni mulati, cu parul blond in vant...sexy
Am vazut-o pe lai. Ma scuzati, dar ma duc putin sa ma arunc pe geam!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

gusta spune:
AM ajuns acasa si sunt franta.
Lai arati super am vizionat pozele .
Tzuni costum de ala de baie vreau si eu.
Ma duc sa citesc .
Marilena si Mara Augusta

gusta spune:
Citit.
Ioana la multi ani si mai da un semn pe la noi.
Lai nu am ce sa spun ca am mers pentru copil si mi-au mancat creieri cu muzica lor de carnaval.
Tzuni eu trebuie sa fac un tort pentru maine dar imi e teama ca o sa bag o felie si marti fug in lume la raport.
Zuzi hai lasa ca ai ars de dimineata ceva calori si tot e bine.
Roxa ce bine te inteleg eu as pleca in lume si as lasa si copil si barbat cate odata.Multumesc de informatie despre Rolo.
Carmen ce planuri ai avut azi.
Vik cum ai rezolvat-o cu mancarea.
Deja ma gandesc sa nu fac nimic ca ma dor picioarele si am o lene de nu stiu de mine ,plus ca papi nu e acasa asa ca stau cuminte .Nu vrea nimeni sa vina sa faca un tort pentru mine.
Meniu de azi:Scoateti bice
cafea
15 floricele(popcorn) si 10 pai de cartofi
lapte cu cereale
Si nimic ca tara rau imi e de la cartofi ca daca nu imi bag mintile in cap.
Marilena si Mara Augusta

roxana1974 spune:
Salutici dragelor.
Maaaaare faaaaaaassssss piciu nu se lasa dus de-acasa asa ca-mi ramane sa fac escapade tot cu fetele mele cand oi putea...comunicarea cu partenerul s-a mai inmuiat pt seara asta, dar din pacate nu iese de o impacare asa cum scrie la carte. Cred ca ma voi rasfata cu o baie cu spuma si alte alea, dar mai am de sters praful...cu lacrimi si scandal am strans bradutul
Oh, sa va zic ce-am mai facut ..2 (doua si nu una) perechi mi-am comandat de pe zappos, ati ghicit? papucei!!!! de-li-ciosi! rosii si maro, io as fi comandat 4, si negri si navy blue ca-s mortali si la reduceri, insa era Nasty-boy calare pe mine si constipat rau ca mi-am spart economiile
vedeti ce face frustrarea din om? ha ha inca nici nu puteam sa fac operatiunea ca banca mea are masuri de securitate sporite la cumparaturi cu cardul pe net si a trebuit sa sun la helpdesk sa-mi ridice filtru pt 5 minute...unde am pove cu un coleg necunoscut c-o voce foaaarte draguta si un nume frumos
..m-a intrebat unde lucrez bla, bla...io i-am zis si etaju
Lai multumesc de link. Jos cu palaria ce poze minunate ai, ce frumoasa esti, ai un zambet minunat si ce pereche deosebita faceti! Si rochia, de vis! Am vazut si poza cu jartiera
si am okit picioare lungi si frumoase
. E foarte simpatic sotul tau si nunta, pare minunata, colorata, oameni frumosi si tineri, bunica ta e dulce tare, vai ce nostalgii mi-ai trezit!
Edit: Lou, iti recomand si eu microdermo, odata la 2 luni, dar fa primele 2 sedinte odata la o luna. Pe langa ca atenueaza ridurile (ok, nu e cazul la tine) nu-ti irita fata, iar prima sedinta oricum ti-o face mai blanda, ca sa vada cum reactionezi. Pe bune ca nu m-am iritat, iar fata mi-e mai fina si mai luminoasa... si sa vezi ce urmeaza ...io m-am iritat putin de tot a 2-a zi ca am fost la sport si am transpirat ca dracu la
, dar dupa ce m-am spalat cu apa rece si mi-am dat un spray cu apa termala, mi-a trecut si nu am ramas rosie.
asadar gagici, poate mai trec sa vad ce faceti si voi...va pupacesc,
Roxa

dordia2000 spune:
Buna fetele...
Si azi am fost la scarbici...so...abia acum va pot citi si pot sa mai scriu si eu cateva cuvinte.
In primul rand... Ioana, multa sanatate si mult noroc.
Meniul meu de zi cu zi suna cam asa:
Fructe : O banana si o porto sau mandarina.
Un iaurt mic cu 0%
100 gr branza+2-3 felii sunca+castravete sau masline sau friptura la gratar cu diverse salate sau leg fierte.
Bineinteles ca alternez...si nu e o regula... Sunt zile in care nu apuc sa mananc la servici si seara ma abtin sa mananc mult.
Si mai beau minim 2 l apa /zi. Am renuntat la lamaie pt ca am ceva mancarimi pe piele in zone intime...si cred ca de la lamaie. VAd ca de cand nu mai bag lamaie....e ok.
Zuzi da se mai gasesc Japoneze si sunt bune rau. Cu serviciul....stau si incerc sa imi fac treaba cat mai bine....si daca vad ca se impute incep sa imi caut...dar cu programul meu infernal.....nu ma pot duce la interviuri...so...o sa traim si o sa vedem.
Puskin...sunt perfect constienta ca mananc putin...dar mai mult nici nu intra nici nu am timp decat dupa 21.00 si...mai bine nu.
An-k...si eu am tinut WW dar momentan...cu serviciul nu prea imi pot tine calculul la puncte. Branza era telemea...cam 2p din cate imi mai amintesc. Oricum...dupa ce dau ceva jos...in perioada de stagnare o iau iar cu ww sperand ca am timp sa imi pregatesc pachetel pt la servici...si mai ales ca am timp sa il si manac.
Lai...asa e...nu va pierdeti speranta ca intr-un fel sau altul toate puteti fi mame daca va doriti. daca nu se poate pe cale naturala...intotdeauna exista varianta adoptiei. Tzuni
Tzuni...arati trasnet in poze...dar eu sunt sigura ca si acum arati super. Cel pur\tin comparativ cu mine...care nici nu ma privesc in oglinda...ca ma sperii...sau ma privesc in oglinda inainte de masa. In rest cum stai cu chipsurile...am observat ca ai luat o pauza? Si Felicitari pt anul petrecut impreuna cu minuneata...si un mare Bravo pt tot ce faci pt fetitza ta.
Aliclara...sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa.
Liris...binei ai mai trecut pe la noi....si bineinteles ca vrem sa ne mai dai vesti? Cum te simti? Lasa Kg ca uite...ne intalnim peste ceva timp aici din nou si dam noi jos surplusul din sarcina. Bblina sa fie sanatoasa si papacioasa.. burtica dulce.
Mihaser...offf...ms mult de incurajari...dar o sa mai stau un pic aici....dar in principiu o sa trimit si CV-uri sa vad ce iese.
Happy...suuuper tunsoarea...Parca ma bate si pe mine gandul........sa imi schimb tunsoarea....dar inca nu am curaj.
Sabina....nu fi mama suparata... Sti cat de depresata sunt eu? Si cu o mie de probleme la servici, stres si muuulta munca, ajung numai la 21.00 acasa si mor ca nu am timp de mine, nu am timp de copii, nu am timp de nik. DAr cand vin seara acasa...imi iau baietii, ne intindem pe covor si ne jucam cam o ora. In ora aia...imi trece tot...si imi incarc bateriile pt a putea continua.. HAi ca o sa iasa soarele si pe strazile noastre. Ai incredere...
Roxana...offf....ce aiurea...lasa ca poate ii faci pofta cu baitza inspumata...si lasa si tu usa usor deschis....ca cine stie...poate impacarea vine ca la carte pana la urma...si cu copil acasa.
Unde vad si eu poze cu LAi???? Sa ma arunc si eu in cap ca Tzunela?
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Delidana spune:
Salutare, gagici
Lai si Lou, vreau si eu poze!!
Claudia, l-am luat, nota finala n-o voi sti decit saptamina viitoare dupa ce se mai adauga niste puncte de la teme. M-au trecut toate transpiratiile, eu sint si foarte emotiva si nu functionez prea bine cind trebuie sa fac treaba contra cronometru. Parca sint cu pistolul la timpla.
Vik, da, si eu visez sa mai calaresc, s-o iau la fuga pe cimpii cu paru-n vint si cimpia inainte. Sa nu fiu decit eu cu calul si eventual ar fi bine daca as scapa fara vreo cazatura.
Tzuni, felicitari, mamico! Asa cum zicea si Vik, gata ai "nascut", de acum trebuie sa incepi sa dai jos, gindeste-te ca ai facut-o o data si poti si acum!
Lou, tu cind ai examen?
Azi am fost cu sora mea la o expozitie de rochii de mireasa. Erau acolo toate felurile, toate modelele posibile, am vazut si multe rochite de culoarea untului, un galben asa frumos, si albe, una mov... A probat si sora-mea vreo doua, cind am vazut-o in rochia aceea alba stralucitoare mi s-au umplut ochii de lacrimi, era asa de frumoasa, ca o printesa , m-am emotionat toata
si mi-am amintit ca acum 10 ani imi cautam si eu rochie de miresica....ce-a trecut timpul....
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

hcclara spune:
Salutare!
stiti ce as manca eu acuma? o felie din tortul miresei a lui lai ! si voi, nu-i asa?
lai m-am bucurat sa te cunosc, esti o frumusica, sa fiti asa fericiti ca in poze toata viata! mi-au placut toate pozele, tu radiezi peste tot, cred ca v-ati simtit tare bine ca toata lumea se vede ca e ft bucuroasa! sa dea Domnul sa devii mamica cat de curand! si lasa tigarile ca nu sunt bune!
Roxa da de ce nu il iei si pe el cu tine in baie? noi de cate ori facem baie impreuna se lasa cu o tura rapida de !!! asta pana data trecuta ca au invatat copii sa descuie usa! pai si ce daca e juniorul acasa...el mai trebuie sa si doarma! hai ia-l cu tine acolo in spume pe domnul sot si relaxeaza-l!!!
mai astept papucii tai pana la sfarsitul lunii si daca nu mi-i trimit le dau telefon sa vad ce zic!
Delia bravo, am stiut eu ca il iei! asa e, trece tare repede timpul! stiam ca e targ de rochii de mirese la voi, ca in iunie se marita verisoara mea, si saptamana trecuta a fost si in timisoara targ si au zis ca daca nu gasesc la ei, vin acum la Bucuresti si daca nu gasesc nici aici, se duc la turci sa vada!
Carmen la ce film te uiti? sau speli baietii acum? gatul ce-ti face?
Dimineata cred ca mergem la fotbal, avem turneu dela 10.30!
De mancat, mananc ca sparta, nu stiu ce e cu mine, daca as putea mi-as pune lacat la gura si as arunca cheia in Rin!
na va tuc pe toate, sa aveti o seara relaxanta in spume sau fara!

violeta70 spune:
Buna seara fete frumoase! La Multi Ani! Ioana, sanatate si fericire!
Delia felicitari pentru examen. Sigur va fi o nota mare.
Tzuni La Multi Ani! pentru anul implinit cu Meri.
Azi am avut in program curatenie, spalat, mers la nepotei ca tare dor mi-a fost de ei (hopa, fac si versuri), iar acum trag de mine sa citesc pentru examene. Si sincer nu am chef deloc.
Am vorbit cu sora-mea de la Brasov si miercuri poate doctora sa ma interneze, asa ca marti seara plec la Brasov. Sper sa fie bine.
Azi am mancat cam asa:
- 2 mandarine
- 2 linguri de varza calita ( am trecut pe la mama si facuse varza)
- un castron de supa de rosii cu o jumatate de ceapa rosie
- 3 cubulete de branza topita si putina telemea de vaca.
Sper sa nu mai mananc nimic, desi eu cand invat am o pofta de dulce de nu va zic. Sper sa ma pot abtine.
Va doresc o zi frumoasa maine.
Pupici la toate fetele