Nou stil de viata (245)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ioana, sa fii fericita!

Vio, bafta la doctor si sa te intorci cu vesti bune.

Claudia, da, a fost minunat la tirg, am vazut o rochie absolut superba, mi-a ramas gindul la ea...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Ioana La Multi Ani Sa ne traiesti!Chiar mi-e dor de tine, mai vino pe aici!

Carmen, pai eu nu mai am timp de nimic..plecam la 8 dimineata si venim la 6 seara. In weekend cumparaturi si acum ca avem noul catelus mergem la pimbare vreo 2 -3 ore prin padure..Lilly adora sa alerge pe afara, sa se cocoate, iar Henry dupa ea. Habar n-am cum trece timpul asta! Mai zi-mi ce mai fac motaneii! Ce-ati facut in weekendul asta?

Zuzi, hehe..sper si eu sa nu ma plictisesc insa mi-am propus ca o data pe saptamana sa fac putin mai mult de cat fac de obicei. Sper sa mearga! Trimite-mi adresa de mail pe PM si-ti trimit cateva poze. Ai terminat curatenia prin casa?

Lai, vreau si eu poze cu tine, unde le vad?

Cristina
te pup si sper ca ai avut un weekend super!

Delia, felicitari pentru examen!

Dordia, ce ma bucur ca te intorci la WW..e bine sa mai fie cineva cu numaratul punctelor!

La mine a fost ziua de cantarire la WW si rezultatul a fost super, sper sa se mentina pana marti

Am pupat toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne frumoase!

Tzuni, chiar trebuie sa mananci tort maine!! Nici sa nu te gandesti sa nu mananci, caci e musai! Si sa nu te gandesti ca faci o prostie, ci dimpotriva, sa te bucuri!

Lai, vreau si eu poze, te rooog!

Roxa, i-ati o zi de concediu si petrece-o cu tine. Nici nu declara acasa ca ai zi de concediu! Si fa ce iti trece prin cap, linistita, fara griji. Te ajuta sa functionezi mai bine.

M-ati intrebat cum a fost aseara - ar fi fost perfect daca una dintre prietene - desi ne cunoastem de la 18-19 ani.... nu s-ar fi purtat ura. Urat si gratuit. Are din cand in cand iesiri de felul asta si cea de ieri a fost chiar urata. Si m-am intristat si am suferit; si inca sunt trista, pentru ca oamenii pot fi uneori atat de rai. Asta e, este poate o lectie. Altfel a fost frumos...

Asta seara la resto indian am mancat putin; oricum ma doare stomacul fara incetare. Si stiu ca de nervi...

Mai am maine brunch-ul.

Azi am fost la Carturesti; m-as muta acolo daca as putea.

La Multi Ani, Ioana, ne e dor de tine!!

Noapte buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, stiu cum zboara timpul, si nu reusesti sa faci tot ce ti-ai propus. Baietii sunt putin raciti, i-am bagat si pe ei la aerosoli. Se joaca minunat impreuna, au grija unul de celalalt, Iustin il invata poezii pe Teo -el e profesorul- sunt tare multumita de relatia lor.

Eu am avut program de curatenie, am petrecut suficient timp si-n bucatarie (am facut o paine integrala cu semine de in si seminte de floarea soarelui - nu a mai ramas nimic!, o ciorbica de pui cu smantana, mazare cu sos de rosii si pui, ciocolata de casa cu nuca- - si niste muffins bicolore. Spre seara au venit niste prieteni in vizita si cam asta a fost ziua.

Clau, multam de intrebare, ma simt mai bine.
O seara frumoasa!

Vio, spor la invatat si bafta la Brasov!

Roxa, ce nebunatica esti! Imi place ca-ti traiesti viata intens si visezi frumos, .

Gusta, hai ca dau o fuga sa te ajut cu tortul. Pentru cine e?
Ti-a trecut oboseala?

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabi, asta e...uita ca esti suparata, va trece.
...
apropos: e ziua Ioanei celelalte, nu a lui Tumpi.

Delia, felicitari pentru examen. Dai de baut?

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Crystina...cred ca chiar de luni reintru la WW sau de marti dupa raport...Depinde de cat tmp am sa reiau lista cu puncte si sa calculez meniuri pt la servici. Nu prea am timp sa imi prepar de acasa...iar sa imi iau de la cattering...nu ma prea incanta...so...sper sa reusesc sa tin cum am facut-o odata.

Azi ammancat aiurea rau: Pama la 16.00 nik, apoi cand am ajuns acasa...deja v-a zis sor-mea ca a facut mama o varza calita...cu jumari...si nu am rezistat si mi-am pus vro\eo 2 linguri sanatoase cu ceapa rosie (sunt fan ceapa si usturoi....si noroc ca si sotul e la fel ca altfel...era de rau)..iar pe seara o chifla cu sunca de pui si mustar.
Acum savurez o cana de vin fiert ca sa pun capac desfraului.
Va rog sa imi dati cu biciul si cu bata sa imi iasa prostiile din meniu.

toata gasca!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Carmen, multumesc! Am modificat... a intrebat cineva ce oare face Tumpi, m-am gandit la ea si asa am scris... desi citisem ca este cealalta Ioana. Uf!!

Si da, o sa-mi treaca supararea la un moment dat. Sper cat mau curand.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor . Sunt la si ma pregatesc sa merg la sala desi nu mai am elanul de acum o luna...mi-e cam "tarshe" si as face atatea alte chestii in loc insa denumirea "fat burn" a programului de azi nu-mi da pace

Delia cunosc senzatia aia cand probezi rochia de mireasa. Auzi tu pisi, de ce puii mei nu ai incercat si tu una? Sa te simti si tu printesa 3 minute pe bune, io as fi incercat-o pe aia mov 99% iti spun de pe-acuma, si nu le ziceam la aia ca doar asa...de proba, ce stiau ei

Clau, Dordia va multumesc pentru sfaturi si incurajari. Recunosc ca tre sa fiu mai dezinhibata, la mine nu functioneaza "chestia aia" cu copilul treaz. In plus, daca stie ca in baie cada este plina, el e fan baie cu spuma si ar fi vrut si el in baie cu noi, e asa de curios daca eu si nasty facem ceva impreuna, nu se lasa exclus nici de la discutii...Dupa ce el doarme e altceva...oricum sigur vom gasi o solutie in alt weekend...pana la urma o sa vrea sa doarma la prieteni.

Gabi, zau, ideea asta e cea mai tare, cum de nu am avut-o pana acum???? Trebuie sa "coc" ceva .
Editez: vroiam sa-ti zic si de faza cu prietena ta...te inteleg perfect pentru ca si eu m-am intristat si am plbans rau din cauza uneia dintre ele si mi-am promis ca n-am sa maiplang din cauza asta...stiu ca orice cuvinte ti-am spune noi, asta nu se alina cu ele, ci doar tu singura trebuie sa te impaci...ciudat cum o prietena te poate rani asa de tare si poate "trece" atat de greu...oricum tu stii ca va fi bine

Carmen esti dulce! jur! Pisiii, nu-mi traiesc viata din plin, doar visez, vezi si tu dupa cate ce tanjesc io in lumea asta...momentele mele de adrenalina sunt alea in care cu inima in gat imi cheltui aproape toti banii pe hainite si pantofi si stau cu frica in san pana la urmatorul salariu

pisiiici va si pe curand!
Roxa-boxa

pe drumul cel bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Lai, am vazut pozele, esti o frumoasa!

Roxa, mi-a dat prin cap la un moment dat sa probez si eu o rochie dar cred ca nu i-ar fi picat bine sora-mii, la urma urmei ea e vedeta acum, nu eu...
Sa ai spor la sala!

Crystina, ce frumos! Mi-ar place si mie sa merg cu un mic Henry la plimbare prin padure. Dar sa stau la casa, nu la bloc...

Carmen, pentru ochisorii albastri si multa sanatate.
Dau de baut, sigur, special pentru tine , ce doresti.

Dordia, eu nu dau nici cu biciul nici cu bita pentru ca nu mi se pare ca ai gresit chiar asa de tare. Un pahar de vin e caloric, e adevarat, dar cred ca e mai acceptabil decit o prajitura.

Gabi, nasoala faza cu prietena, ai incercat sa vorbesti cu ea sa-i spui ca te deranjeaza? Poate trece printr-o perioada mai urita si nu isi da seama cit rau face...

Tzuni, cind papi tortul ala sa te gindesti si la mine, da?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Roxa, delidana, stiti povestea cu "nu incerca rochii de mireasa daca esti NEmaritata, ca asa ramai toata viata". Ei bine, cand sora-mea s-a casatorit, am probat o tona de rochii de mireasa, spre disperarea maica-mii, care tipa la mine sa nu fac asta. Si...nemaritata am ramas

Delia, promit sa ma gandesc la tine.

Gabrielama, in viata, cele mai crunte dezamagiri le-am avut de la cele mai apropiate prietene. Si-am suferit cumplit. Chiar daca inca ne vizitam si zambesc in compania lor, nu mai e ce-a fost... Ceva s-a rupt acolo la mine in suflet. Asa se face ca nu mai am nicio prietena buna-buna. E drept insa ca nici eu nu mai sunt o fiinta comoda

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput