Nou stil de viata (245)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Marilena, mergem la "Bride Wars." Pot sa iti spun de pe acum ca nu este ceea ce s-ar numi un film bun; dar mi s-a parut potrivit pentru o seara de relaxare intre fete. Singura mea asteptare de la el e sa fie amuzant

Carmen, multumesc. Dar la nunta am avut 68kg.. Si chiar si asa am cautat cu grija o rochita care sa ma avantajeze.

Lou, sunt la doctorat. Facultatea dureaza patru ani. Doctoratul, depinde de domeniu si de universitate. Minim patru ani. In domeniul meu si la universitatea mea, cam sapte. Am colegi care fac deceniul.. Sper sa nu ajung pana acolo ca ma impusc. Deja s-a saturat toata lumea de doctoratul meu
(doctoratul include si masteratul).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Vik, am scris in acelasi timp. Nu stiu daca am inteles bine, dar zona mea problema este.. de sub sani pana la genunchi ma rog, nu chiar; da' partea de mijloc, asa, prin jurul burtii si ceva mai jos
sotu' zice ca spatele (care-i cam lat, ce-i drept; da' pe mine nu ma deranjeaza asa de tare)
La nunta nu eram in super forma fizica. Dar eram mai slaba.
Calarie pe malul marii chiar daca nu-i chiar ca in filme tot nu-mi imaginez ca nu e frumos
Petrecerea surpriza va iesi bine cu siguranta, nici sa nu te indoiesti. Asigura-te ca e liber sotul in seara respectiva si invita-l sa iesiti voi doi undeva la cina, apoi la o plimbare romantica; dupa care va intoarceti frumos acasica (sau unde organizezi petrecerea) ca si cum n-ar fi nimic, doar continuarea fireasca a serii (daca-i acasa e mai simplu; daca nu, gasesti o scuza ca vrei sa te opresti undeva sau sa incheiati seara intr-un bar sau ceva de genul). Intre timp coordoneaza cu unul dintre invitati, sa te sune sau cumva sa-i dai un semnal (te duci la buda, dai un bip discret, vezi si tu) cand va indreptati spre locul petrecerii, astfel incat voi cand ajungeti luminile sa fie stinse, liniste totala, voi deschideti usa si.. surpriza

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30
Te roooogggg, vreau sa-ti vad tunsoarea, se poate?

Se poate, cum sa nu se poata? Uite aicifata gigea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Unde sunteti?? Hai sa va dau eu micul dejun azi - cafea, ceai, lapte, cereale, fructe... asa de regim. Desi am facut deja chiftelute, asa ca daca vrea cineva, sa ridice mana!!

Happy, super bine arati! Eu n-am vazut poze cu tine pana acum, esti tare frumoasa. Iar noua tunsoare - nu stiu cum era cea veche - iti vine minunat!

Iar printesele din spate sunt nemaipomenite!

Ma pregatesc de sala si de mers la cumparat cadouri!

O zi buna va doresc!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Haideti la cafea, ceai,apa si suc!

Happy arati bestal! Zici ca ai 16 ani si nici nu se vad kilele in poza. Nu te-ai ingrasat la fata!

Eu azi am program de casa, cu spalat, curatenie bla bla...Diseara astept pe cineva in vizita si mai trebuie sa dau o fuga la un mall sa iau un cadou pt aniversarea de maine. Maine merg cu Meri la un party, asa ca avem un we frumushel.

Revin.

Gusta, aseara m-amculcat devreme, ca n-am mai rezistat. Acum mi-am mai revenit.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Gabriela si Tzuni buna cafeluta.

Lou pun poza dar nu stiu inca cand.

Happy arati super sincer imi place tare mult.

Vik succes cu organizarea petrecerii si sa iti iasa totul cum doresti.

Lai si eu vreau sa te vad.

Trebuie sa aflu daca se merge costumati la carnaval sau asa in haine mai frumoasa ca sa stiu ce ii fac domnisoarei si spre seara am sa va zic cum a fost.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelooooooor!!!

Lou

Happy si mie imi place mult noua ta frizura, Tzuni are dreptate si am vazut acolo langa tine o fatzuca absolut de-li-cioa-sa!!!

Ruxi, uau, ce fain ca ti-ai facut mancarica sa fii linistita in deplasare, sa ne scrii cum a fost!

Vikingo, petrecerea ta o sa iasa super, sunt convinsa, la cata ambitie si hotarare ai, nu am nicio indoiala. Ce-mi place de activitatile tale bravo!

Lai, asa e cu micro, cum ai zis, io numa o sedinta am facut deocamdata si imi observ fata mult mai ok, mai luminoasa si descarcata. Urmeaza inca 3 la interval de 2 saptamani, dupa care am sa fac una la doua luni, asa de intretinere.

Gusta, pe unde umbli? Nu cred ca Rolo e in Olanda inca, merge prin martie din cate stiu eu, daca e iti scriu un PM, o sun imediat. Sigur ca tre sa va intalniti

Va las deocamdata ca mai am multe de facut si azi m-am trezit un pic inainte de 10, ceea demult nu am mai patit. Am ratat Pilates azi dar merg maine la ... am fost si aseara...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lai tu, ce frumusete de fata esti! Mi-a placut rochia de la nunta, f interesanta si ceva asa mai altfel, super! Si ce nunta mare ati avut! Au venit si din ai tai, ca-mi inchipui ca nu e tocmai simplu sa organizezi asa o nunta cind sotii sunt din tari diferite. Sotzul tau e american? Ca dupa nume pare ceva nordic european, ori? Va sta f bine impreuna.Happy te prinde tunsoarea sa stii, imi aminteste de alura avuta in pozele trimise acum ceva timp, cind erai slaba bine si tot asa o freza trendy dar mai scurtut parca era parul, te intinerea nemaipomenit. Cit au crescut fetele!! Sunteti toate trei niste frumoase si ce frumos mai zimbiti! Ai poze de la receptia de Craciun?Roxa tu cum mai esti?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Vikingo, mi te imaginez calare pe cal...

Lai, vreau sa te vad si eu!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Vik..la a doua cafea, e a patra zi fara cioco si psihic, pasesc pe apa sau ... pe sarma...incerc sa gasesc si alte lucruri care sa imi bucure sufletul, copilul nu-mi ajunge, sunt o egoista imputita, traiesc pentru mine, nu pentru familie...cam asa simt azi...asa simteam si aseara cand eram coplesita de deznadejde...

Editez: si eu vreau s-o vad pe Lai si vreau sa stiu de Sabina, am ceva pentru ea

Mergi la inceput