Nou stil de viata (245)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
sunt tare trista, am citit acum ca fetita Aidei, Emma, nu e bine deloc, , iar ieri am citit si de spre Gabriel, baietelul de 2 luni jumate ce ar fi trebuit sa vina aici la clinica la noi in oras ,ca s-a stins!of, si ieri ma uitam la hainutze de bebelas si ma gandeam ce sa-i cumpar pt saptamana viitoare daca ma duc la ei la spital!
of, ce trista e viata uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tzuni felicitari pentru anu petrecut impreuna cu Mary si inca 100 de acum inainte.

Carmen vin si eu la masa.

Violeta bafta la medic.

Cuscra un semn ca esti bine.

Gabriela eu zic sa nu pui la suflet ca nu are rost.De asta sunt eu asa singura ca am tras destule cu prieteni.

Delia mergea sa probezi si tu una si daca avea albastra aia o incercam.

Meniu de azi nu am ce sa va zic numai ca incerc acasa numai sa ciugulesc ceva ca acolo sa nu o dau in bara si tort nu am facut ca nu am avut putere asa ca m-am scos asta daca nu are ea altceva mai caloric.

Am citit de Emma si mi-au dat lacrimile si m-am tulburat asa de tare si poate ar fi mai bine sa apreciez ce am mai mult.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

si eu citesc in fiecare zi despre Emma si mi se rupe sufletul in mii de bucati. Si aseara am citit si m-am gandit cat este de nedrept... si ca prostiile de care ma supar eu sunt prostii si ca lucrurile cu adevarat importante sunt altele. Nici nu stiu ce sa zic si ce ii poti spune Aidei... Of.

Tzuni, La Multi Ani pentru azi, este o zi mare, importanta, extraordinara! Multi-multi ani inainte, linistiti si fericiti!

Si da, doare tare de tot cand o persoana pe care o crezi prietena se poarta asa. Nici pentru mine nu o sa mai fie la fel de acum inainte... desi teoretic ne-am "impacat".

Delia, i-am spus atunci pe loc ca exagereaza si se poarta urat, nu este obisnuita ca cineva sa-i atraga atentie, si-a dat seama, si-a cerut scuze.... dar. Dar asa ceva, ce a facut ea, nu se face. Punct.

Spor la invatat!

Roxa, . O zi cu tine o sa faca minuni!

Claudia, asa e, este tare trist.

Ma duc sa ma pregatesc, caci la 12 plecam la petrecerea de 7 ani a baiatului cel mare al nasilor.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, pai cum naiba sa nu probezi rochii de mireasa daca esti nemaritata? Pai ce sora-mea e maritata deja? Sau poate ai vrut sa zici ca nu trebuie sa probezi daca n-ai planuri de nunta. Si inca mai traiesti, asa ca nu se stie niciodata cind ma chemi la o sedinta de probat rochite albe.
Sincer, mie cel mai mult imi place albul cind e vorba de rochii de mireasa. M-as uita si la cele crem-galbui...as sta zile intregi sa ma uit la modele, sint atit de frumoase...

Gabi, asa e, uneori se rupe firul prieteniei si degeaba, ca tot se vede nodul, oricit ai incerca sa-l ascunzi... Eu mi-am dat seama ca daca nu invat sa iert risc sa ramin singura pentru ca sint prea exigenta si uneori cer prea mult de la oameni...
Distractie placuta la aniversare.

Claudia, imi pare rau...

Gusta, albastra zici?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

'Neata.ieri dimineata aveam 70,4kg azi dimineata 71,8kg! De era sa arunc cintarul de pereti. Cred ca m-am setat pe we sa iau 1kg. Si doar am avut grija la ce am mincat. Doar ca am inversat prinzul cu cina. Adica pestele si legumele pe care le mincam seara le-am mincat la prinz si seara am mincat o salata verde cu ridichi si castravete cu o feliuta feta si 2 felii subtiri de sunca de curcan, desert un activia light si vreo 5 alune. Miscare am facut un picut la piscina, ma rog nu e ca la spinning dar ma rog e ceva.Habar nu am de ce 1,4kg de la o zi la alta.Tzuni felicitari mami! Ani buni si frumosi de acum incolo!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

No serus dragelor. Eu m-am intors de la si shopping de mancare si m-am dedat la un cappuccino + niste paine, puii mei ca mi-era o pofta de sa mor nu alta acum ii astept pe baieti acasa sa le dau de mancare ...

Vikingo, nu-sh ce sa zic, pare mult 1.4 de la o zi la alta, oare nu te-ai cantarit gresit? Ori nu stiu...daca e asa cu siguranta ca ai retinut apa...e bine ca nu te-ai enervat prea tare io la faze de-astea as face o criza, sora cu nebunia

va las, ma duc sa mai randui prin casa, ca e dezastru ecologic, copiii astia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare...

Delidana Esti o dulce...si da ai dreptate....ca ceva dulce si cremos era man\i dezastruos...dar totusi...varza cu jumari nu prea avea ce sa caute in meniu. Oricum...a trecut si sper sa nu se mai repete curand.

Meniu de azi:
Dimi: 2 felii sunca de pui, 100 gr branza telemea+7-8 masline+ 2 felii graham
Pranz....apa...intentionez....iar mai tarziu pe la 16.00-17.00 o sa pap pui pe sticla cu muraturi...si apoi iar multa apa.

Sper sa imi iasa bun puiul...deocamdata o astept pe sor'mea sa vina pe la mine....si sper sa stea sa mancam si puiul impreuna.

VA poop si trista zi...afland atatea vesti triste despre copilasii bolnaviori.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Am avut o zi cum nu ne-am programat-o. N-am mai ajuns cu Meri la petrecere c-a facut febra si muci...si vai mama ei! Maraita si plansa toata ziua. Umblam prin casa numai cu ea in brate. Si-acum are nasucul infundat si rosu si umflat de la atata suflat mucii. Sa mor io daca stiu unde incap atatia muci in ea! Altfel suntem ok. Mergem inainte.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi am ajuns cu kinderul la Mac...asta e! Ma simt o tradatoare desi am mancat decat o salata mediteraneana...Ii duc pe pici de 2-3 ori pe an acolo sa nu creada ca e cine stie ce minune!

tzuni la multi ani de mamica!

dordia n-mi fac griji...stiu ca tu poti reintra in cic oricand...asa ca nu te stresa cu jobul...cainii latra, caravana trece!

Weight Watchers suna bine insa nu stiu cum as putea sa stau sa numar tot ce mananc...poate o sa am rabdarea necesara sa o tin vreodata...probabil la pensie!

Fetele dar vreo solutie miraculoasa de slabit nu exista? De cate ori imi propun sa tin dieta...de atateaori as manca tot felul de aberatii...mor...ce perfida e si mintea asta a mea!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mihaser asa e...as putea sta acasa dar....fara bani e cam greu. Avem ratele mari la credite, s-au dublat intr-un an de zile...si...nu pot sta acasa pt ca pur si simplu nu ne ajungem cu cei 8 mil de la stat. Asa ca...tac, inghit si mergem mai departe.

Tzuni....sanatate muuulta lui Meri...si insanatosire rapida. Saracutza...mi-o si inchipui cu nasucul rosu, mititica.
Si Stefan e un pic racit...adica tuseste un pic din cand in cand dar fara alte simptome deocamdata.

Am reusit si am papat pui pe sticla...cu usturoi in loc de muraturi si un pic de paine. Dar partea proasta e ca am mancat pe la 21.00 si am facut foarte rau.

GAta merg sa imi calculez punctele pt maine...si sa imi fac meniul sa vedem ce iese.

VA poop pe toate si o noapte buna va doresc.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput