Comori de nov-dec 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

pe toate sa aveti un we minunat

felis, multumim de vizita, ne-am simtit tare bine pe Mihaita

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Ai fost o super gazda Monica... de fapt toata familia ta...

ONITZA pe unde esti?... cd mai bem si noi o cafea??

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, Felis, Alexa, eu vin la 4-5 sa o iau pe Ana de la socrii, stau langa Alexa. Aveti chef de o intalneala?
Monica, daca stiam, ma invitam si eu . Glumesc acum, dar spune-mi cat mai stati?

Eu ma gandesc serios ca-i tare frumos afara, facem o intalnire mare intr-un parc?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Onitza, Felis, Alexa, eu vin la 4-5 sa o iau pe Ana de la socrii, stau langa Alexa. Aveti chef de o intalneala?
Monica, daca stiam, ma invitam si eu . Glumesc acum, dar spune-mi cat mai stati?

Eu ma gandesc serios ca-i tare frumos afara, facem o intalnire mare intr-un parc?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

daca stiam de ieri... Poate maine... azi nu mai pot...Acum il culc pe Mihai... pe la 4 sper sa adoarma... si peste vreo 2-3 ore sa fac si eu mancare... ca acum nu ma simt chiar bine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

oti, cand mai ai timp si esti disponibila te rog sa-mi zici pe mess...si va asteptam cu mare drag...
noi mai stam pana pe 2 martie

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi mergem azi sa ne vedem cu otilia
maine ne gandeam la o gradina zoologica, in jur de ora 11, ce ziceti ne vedem pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Pup fetele puse pe intalneala!!!
Acum am citit de intalnirea din seara asta de la 4-5, dar nu pot ca imi vine si mie baiatul acasa la 5, 30, il aduce tati de la Moreni, si numai pot de dorul lui. De dimineata am fost sa imi iau niste blugi, greu mi-am gasit, parca nu imi mai place nimik.

Ma duc sa gatesc, deh, daca am stat de shopping de dim.

Sa aveti o zi excelenta in continuare!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Mai apar si eu...am mai citit dar mai greu cu scrisul.
Mirandolina, sanatate baietilor!
Felis, mult succes cu logopedul!
Fetelor, intalneala placuta!
Otilia, ai gasit pana la urma lac din acela amar?
Noi suntem bine, azi am fost o tura cu rolele ca tare dor a luat-o. In prima faza s-a impleticit un pic, se mai lasa pe spate, dar apoi a fost bine.
Saptamana asta ne-a prins tare bine, am croitorit, ne-am jucat, am lenevit,...a fost bine, bine, dar de luni o luam din loc.
La capitolul mancare si noi stam rau, n-ar manca nimic toata ziua de ar fi dupa ea sau eventual ceva dulce si fructe, ca in rest aud"nu mi-e foame".
Cu somnul stam bine, saptamana asta s-a trezit tot dupa 10, asa ca la pranz nu am mai culcat-o. Cand e la gradi, se trezeste la 7:20(de luni se va trezi la 7), doarme de la 14-17 si seara de la 21:30-22. Nu-i citesc in fiecare seara, depinde de ce face si cum ajunge in pijama. Isi face ingerasul, ne pupacim si iubim, sting lumina si ies din camera si adoarme rapid. Dupa 20 minute merg sa o acopar ca de cele mai multe ori este peste pilota.
Jucariile si le aduna singura, pt ca altfel i-am zis ca nu-mi pasa pe ce voi calca si se sparge si daca-i dezordine, eu fac ordine cu cosul de gunoi langa mine. Daca ne jucam amandoua, atunci le adunam impreuna, are saculeti, plase, gentute,...pt fiecare tip de jucarii, care ajung intr-o cutie de la un tv, papusile le alineaza pe mobila.
Am avut si noi o perioada cu "nu pot" si i-am zis "nu poti, asta este, dar sa stii ca n-o sa pot nici eu multe" si am scapat de "nu pot".
Asteapta sa inceapa gradi ca mi-a zis ca i este dor sa se joace cu colegii.

Va si va doresc un we minunat!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Miha pai ai o scumpete si o cumintenie de copil. Pupici si sa o tineti tot asa. De fap nu e de mirare..e cu pedagoga in casa.
Ti=am vazut lucrurile din semnatura. Poate te faci un mare designer.Spor la tot ce iti propui. (eu nu am nimik nou pe photobucket ca mi-am facut blog ...m-a starnit Miha eu ale ei dulciuri ...dar nu stiu daca am voie sa le bag la semnatura ca au preturi )

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Miha pai ai o scumpete si o cumintenie de copil. Pupici si sa o tineti tot asa. De fap nu e de mirare..e cu pedagoga in casa.
Ti=am vazut lucrurile din semnatura. Poate te faci un mare designer.Spor la tot ce iti propui. (eu nu am nimik nou pe photobucket ca mi-am facut blog ...m-a starnit Miha eu ale ei dulciuri ...dar nu stiu daca am voie sa le bag la semnatura ca au preturi )

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Sar'na!
Tot mereu vizitez blogul tau si vreau sa zic ca faci niste bijuteriii superbe. Felicitari!Si la cat mai multe!Ai prins experienta. Ma uitam la prima bratara, cea oranj si apoi la cea cu purpurie. Pai ti-a iesit perfecta.
Le-am vizitat si pe cele ale Miriei si Mihaelei.
De Diana ce sa zic...e cuminte, dar ca orice copil imi face si nervi. Pot spune ca nu ne-am mai razboit de mult, ne intelegem si din priviri, e suficient sa ma uit intr-un mod anume(sprancenele usor incruntate, privirea fixa si stie ca nu-i ok si se uita si ea la mine cam tot asa.
De lucrul meu de mana...eeee mai am multe de invatat.Fac pt noi si-mi place grozav, plus ca prind experimenta din mers. Am noroc si cu revista burda, ca mie cu tipar mi-am facut.Doar pt Diana lucrez direct pe material.
Ieri am luat doua materiale, un raiat in nuanta de kaki si un bucleu oranj si voi face ceva pt mine, dar si pt Diana. Imi place mult sa lucrez pt ea si ma topesc cand fac proba finala...se uita in oglinda, da din fundulet sa vada daca se misca fusta si-mi zice" imi place! iti multumesc, mami!" pai multumescul acela spus din tot sufletul ei ma innebuneste.
Fusta neagra, ieri am terminat-o.Mi-am prins un pic urechile, nici materialul nu-i fff potrivit pt model, dar e purtabila

Edit: Elena, e super cea alb cu negru!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Gata , l-am bagat si eu la semnatura..sper sa nu ma dea moderatorii afara.
Miha ordinea de pe blog e intamplatoare,dar bratara portocalie a fost motivul pentru care m-am apucat de margele. Imi placea la nebunie.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput