Comori de nov-dec 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 16
Ele spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochi_verzi
Edit: Elena, e super cea alb cu negru! Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana |
Margelute
Elena & Denisa
NOI
mariussimiuc spune:
Helau!
Tot incerc de ceva vreme sa-l fac pe Robert sa nu mai vrea si el sa se alinte pe langa tzatza.
Azi ma intreaba:
"Mami,da' cand o sa mai cresc o sa am voie sa pun mana pe tzatza?"
Eu razand ii spun:
"Da mami,o sa ai voie...dar la nevasta ta"
La care el tare nedumerit:
"De ce la nevasta mea si nu la nevasta lu' tati? "
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochi_verzi Le-am vizitat si pe cele ale Miriei si Mihaelei. |
Cu drag te astept oricand!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Ele Gata , l-am bagat si eu la semnatura..sper sa nu ma dea moderatorii afara. |
FELIS spune:
ia uite.. ceva mai multa mishcare pe aici...
Ochi verzi... sarumana...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Ieri ne-a luat bunica o costumatie.. si am facut proba...
Buna dimineatza si sa aveti o zi frumoasa...
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
si Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Ele spune:
citat din mesajul lui FELIS Ieri ne-a luat bunica o costumatie.. si am facut proba... Buna dimineatza si sa aveti o zi frumoasa... Felis si Mihai-Cristian (06.12.04) dulciuri mancarica pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
mai , mai..zici ca sunteti "scoleri".
Margelute
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
FELIS, greu cu cafeaua cand abia apuc sa o beau si eu! Parca mai pe indelete o beau dim in cursul sapt dupa ce duc pe paul la gradi decat in wee. E bine sa stiu din timp ca vrei sa bem cafeaua impreuna ca sa nu imi fac alte planuri gen iesit afara sau dormit mai mult. Am vazut si eu pe Mihai, chiar ca aduce a scolarel! Dar cel mai mult imi place cum ii sta cu ochelari!
BITS, nu mai zici nimik??? Ce mai fac Kenzo si Amon??
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
ELE, ONITZA... multumesc
dulciuri
mancarica
pozele noastre,